Жерминаль написав:Як видають гривню? 500 тис.легко забрати без замовлення? По iBox якщо зранку поповнити, то як кошти зайдуть? Чи є ліміт на це поповнення?
если по номеру счета - пополнение с 0.00 до 23:59 - задет на сл. рабочий день ближе к вечеру .. так что утром или вечером не важно
бабло отдают без проблем - понятно что гарантировать что без предзаказа вам поллимна выдадут никто не мождет ... по предзаказу без проблем ... уменя еще небыло ни разу чтоб я что-то не мог забрать без предзаказа - всегда все было
Фантом написав: И что? Противоречий то нет. У меня столбики в валюте и гривне. С гривной всё понятно завести, вывести не проблема. А вот с валютой - засада.
а в чем засада? закончиться упадет на на Скрабничку, по которой процент больше чем у большинства банков. А там будет случай и до отделения отдаленного добраться можно.
Скупердяй написав:Вони і так ужалися, куда далі ... стати як БТА, 4 на всю неньку, 3 в Кийові одне у Львові - шлях консервації
Я думаю що у Львові ВТБ відділення швидко закриють, і переведуть обслуговування їхніх клієнтів у віддалення в Маріуполь. Так шо Козак-характерник може вже заздалегіть купувати квиток і збиратися на малу батьківщину забирати свої монетки.
Скупердяй написав:Вони і так ужалися, куда далі ... стати як БТА, 4 на всю неньку, 3 в Кийові одне у Львові - шлях консервації
Я думаю що у Львові ВТБ відділення швидко закриють, і переведуть обслуговування їхніх клієнтів у віддалення в Маріуполь. Так шо Козак-характерник може вже заздалегіть купувати квиток і збиратися на малу батьківщину забирати свої монетки.
навіщо їм Маріуполь ... Львів жирніше місце і спокійніше
закроют отделения народ хоть украину посмотрит. а то сидят здесь на форуме годами и перекладывают проценты - копейку к копейки через иб и не знают,какие прекрасные места есть в соседней области.
jjjj75 написав:Я думаю що у Львові ВТБ відділення швидко закриють, і переведуть обслуговування їхніх клієнтів у віддалення в Маріуполь. Так шо Козак-характерник може вже заздалегіть купувати квиток і збиратися на малу батьківщину забирати свої монетки.
закроют отделения народ хоть украину посмотрит. а то сидят здесь на форуме годами и перекладывают проценты - копейку к копейки через иб и не знают,какие прекрасные места есть в соседней области.
Під час постійної девальвації народ якраз і почав топати по відділенях знімати залишки, які через зріст курса починають вилазити