|
БМ - Банкрот |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 03 лис, 2016 18:57
BBC написав: idealstorm написав:Вам говорят, что банку торба, а вы рассказываете про свои личные риски. 
Банку торба? Но риск для вкладчика только в том, что валюту получить по курсу НБУ.
Ризик для вкладника, що нас звинуватять у фінансуванні тероризму...Он вкладників Михалича вже шахраями називають... Ви хочете не отримати монетки від Фонду і отримати почесне звання посібника терориста? Ласкаво просимо на гостину до москаля! Есі чо я попередив.... Банкуйте, козаки, Та не з москалями, Бо москалі — чужі люде, Роблять лихо з вами. Москаль пригощає жартуючи, Жартуючи кине; Піде в свою Московщину, А монетки згинуть... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2016 18:58
Здається Новорічних подарунків цього року не діждемось......... 
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Чет 03 лис, 2016 18:59
idealstorm написав: Ukrainian написав:idealstorm В даний момент мене в банку все влаштовує. В жодному з банків є не намагаюсь не перевищувати суму гарантування і не відкриваю вклади як не гарантуються ( тобто капітал Михайлівського куб привата і так далі ). Ризики для себе я звів до мінімуму. Підстав для занепокоєння не бачу зовсім. ПС а Львівські після приїзду до столиці починають спілкуватись виключно російським суржиком ?
Вам говорят, что банку торба, а вы рассказываете про свои личные риски. Вот завтра банк завалят, а послезавтра вас заникчемят и тогда посмотрим на ваши риски и вашу риторику 
Вам говорят, что банку торба! А хто говорить? Ви хто такий, щоб за ваше говорить хочаб копійку можна було заплатити? Таких говорунів, як ви на форумі розвелось, аж складати не має куди 
-
Meridian
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2016 19:00
Ukrainian написав:idealstorm Ще раз В мене немає вкладів які не гарантуються фондом а-ля капітали Михайлівського Підстав для нікчем = НУЛЬ ПС в грудні підкину їм ще грошенят на іншу фіз особу. А ви продовжуйте боятись. 
Вже міліон раз писалось, що Фонд не виплачує не тільки капітали, але чисті депозити і карткові рахунки.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2016 19:02
Козак-характерник написав: BBC написав: idealstorm написав:Вам говорят, что банку торба, а вы рассказываете про свои личные риски. 
Банку торба? Но риск для вкладчика только в том, что валюту получить по курсу НБУ.
Ризик для вкладника, що нас звинуватять у фінансуванні тероризму...Он вкладників Михалича вже шахраями називають... Ви хочете не отримати монетки від Фонду і отримати почесне звання посібника терориста? Ласкаво просимо на гостину до москаля! Есі чо я попередив.... Банкуйте, козаки, Та не з москалями, Бо москалі — чужі люде, Роблять лихо з вами. Москаль пригощає жартуючи, Жартуючи кине; Піде в свою Московщину, А монетки згинуть... 
Так чого ваші слова розходяться з ділом?
-
Meridian
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2016 19:02
KIM30 написав: Ukrainian написав:idealstorm Ще раз В мене немає вкладів які не гарантуються фондом а-ля капітали Михайлівського Підстав для нікчем = НУЛЬ ПС в грудні підкину їм ще грошенят на іншу фіз особу. А ви продовжуйте боятись. 
Вже міліон раз писалось, що Фонд не виплачує не тільки капітали, але чисті депозити і карткові рахунки.
Тим у кого були капітали не виплачують Простим депозитчикам, у мене купа знайомих в кого там були гарантові вклади тільки, все провернули півроку тому.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 03 лис, 2016 19:04
Козак-характерник написав: KIM30 написав:Вже міліон раз писалось, що Фонд не виплачує не тільки капітали, але чисті депозити і карткові рахунки.
А за співпрацю з окупантом не лише монетки не повернуть, а на нари кайфувати транспортують...І полнєйшая конфіскація!
Вже почали сушити сухарі 
-
Meridian
-
-
-
-
Профіль
-
-
До какого времени надо открыть депо, чтобы он открылся сегодня по старым ставкам?
-
Алексей77
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Ukrainian написав: KIM30 написав: Ukrainian написав:idealstorm Ще раз В мене немає вкладів які не гарантуються фондом а-ля капітали Михайлівського Підстав для нікчем = НУЛЬ ПС в грудні підкину їм ще грошенят на іншу фіз особу. А ви продовжуйте боятись. 
Тим у кого були капітали не виплачують Простим депозитчикам, у мене купа знайомих в кого там були гарантові вклади тільки, все провернули півроку тому.
Вы ошибаетесь в своих выводах по банку михайловский
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 03 лис, 2016 19:06
Ukrainian, повернули в травні, півроку тому....коли Михалич ще був не під ТА?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|