Павуки в банці: Поліщук каже, що продав Кауфману "Михайлівсь
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Хотілося би тепер послухати версію Рожкової і Кауфмана зі Зінченком. Як так можна було продати банк без підтвердження банківським наглядом НБУ? Якщо підтвердять продаж, то на якій підставі в банк ввели тимчасову адміністрацію? І чому кредитний портфель опинився у Фагора, якщо банкстер продав банк Платинуму?
Поки що виглядає так, що Рожкова з Кауфманом наїхали на Поліщука продати банк, той відмовив. І вивів кредитний портфель на Фагор по схемах з фінкомпаніями, через що в банк ввели тимчасову адміністрацію. Тобто, маємо штучне банкрутство банку ініційоване конкурентом за активного сприяння банківського нагляду НБУ. Що підштовхнуло Поліщука вкрасти кредитний портфель банку.
Схема "капитала" на котором кинули народ была заложена еще при полищуке. Так работают карманники - один вытягивает кошелек и передает другому, находящемуся поодаль. И у потерпевшего патовая ситуация - предьявлять претензии к тому кто вытянул - когда у того кошелька уже нет или к тому кому передали кошелек - а тот стоит в 3-х метрах и визуально для окружающих, вытянуть кошелек то не мог, да и не вытягивал собственно. Вот такие у нас банкиры - карманники. Те же "схемы"
Mirax написав:Хотілося би тепер послухати версію Рожкової і Кауфмана зі Зінченком. Як так можна було продати банк без підтвердження банківським наглядом НБУ? Якщо підтвердять продаж, то на якій підставі в банк ввели тимчасову адміністрацію? І чому кредитний портфель опинився у Фагора, якщо банкстер продав банк Платинуму?
Та дурню якусь він зморозив, невідомо на яких лoxiв розраховану. На поліграфі він буде підтверджувати продаж банку, бугага! Банк не пучок петрушки, який можна продати без погодження з банківським наглядом НБУ нових акціонерів, раз. І друге, де підтвердження покупки банку новим власником Кауфманом? Де всі папери, які підтверджують юридичну процедуру зміни акціонерів банку? Поліщук намагається вийти сухим з води з афери розграбування свого банку, я - не я, і кобила не моя, але поки що це у нього виходить якось незґрабно.
Та дурню якусь він зморозив, невідомо на яких лoxiв розраховану. На поліграфі він буде підтверджувати продаж банку, бугага! Банк не пучок петрушки, який можна продати без погодження з банківським наглядом НБУ нових акціонерів, раз. І друге, де підтвердження покупки банку новим власником Кауфманом? Де всі папери, які підтверджують юридичну процедуру зміни акціонерів банку? Поліщук намагається вийти сухим з води з афери розграбування свого банку, я - не я, і кобила не моя, але поки що це у нього виходить якось незґрабно.
Ну пока мы не слышим другую сторону, так что... А почему в ответ на такие заявления молчит "бизнес-партнер" президента Кауфман - может нечем крыть? А "человек, с голосом, похожим на голос Рожковой" уже все "сказал". аудио-записи переговоров с «партнерами»: http://vlasti.net/news/250265