Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Шановні, підскажіть, які є альтернативи Привату? Я тільки розумію Ощад і Уркгаз? В буржуїв нічого солодкого немає. Ризикувати не хочу, тому банки типу Платинума не розглядаю.
ВанХельсинг написав:Шановні, підскажіть, які є альтернативи Привату? Я тільки розумію Ощад і Уркгаз? В буржуїв нічого солодкого немає. Ризикувати не хочу, тому банки типу Платинума не розглядаю.
ВанХельсинг написав:Шановні, підскажіть, які є альтернативи Привату? Я тільки розумію Ощад і Уркгаз? В буржуїв нічого солодкого немає. Ризикувати не хочу, тому банки типу Платинума не розглядаю.
Ви про валюту чи гривню також?
что за неприличные вопросы ) ... что такое гривна?
Если альтернатива заключаеться в ставках, то ее нет! Если чтоб просто лежали, любой европейский банк типа ОТП, АВАЛЬ, УКРСИБ, но это все будет смешно под 0,1 %.
Vitaka написав:Карты А-баночки в П24 не видны уже!? Или я чего-то пропустил?
Vitaka, добрый день! Клиентам А-Банка для полноценной работы необходимо использовать сайт https://a24.a-bank.com.ua/p24/login (ПК версия). С уважением, ПриватБанк.