Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 872873874875876 ... 4770>
Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2017 09:08

Унуноктий написав:Мне кажется что Коломейко читает эту ветку:
"Почувствовали изменение общественно-массовой психологии киевлян, многие из которых стали рассматривать свои «хрущовки», «чешки» и даже ведомственные дома восьмидесятых годов, как обычный товар, который теряет свою привлекательность и ликвидность.
Источник: domik.ua"

Если это так, коломейка должник Первый.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2017 09:35

Унуноктий написав:Скажу больше, может повторюсь. Недвижимость в Киеве перестала иметь статус безусловно хорошего вложения. Ждём дальше, когда владельцы недвижимости поймут все минусы обладания недвижимостью.
когда вы свою прелесть продавать начнёте? Пока только покупать думаете. Как-то не вяжутся ваши слова с действиями
Forra

Подякував: 1 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2017 09:52

yura_ написав:
  Долярчик написав:...ви бачите на дорогах зменшення машин? ......чи люди стали менше їсти?
продажи авто к докризисным упали, продажи бенза упали, обороты по еде несколько выросли, но с учетом роста цен количественно продажи хавки тоже упали.

....невже наступає ОШ, ЯЗ і Повні Жо.Пи?!! :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2017 10:05

flyman написав:
  Долярчик написав:

і Пі, і Жо, і Ху, і Ку, одним словом ППЦ вже, а ти 3 роки був у запої, і сьогодні протрезвів?

По себе знаю, когда долго находишься за рубежом, проблемы Украины выглядят как-то мелко.
Флай, возвращайтесь в Украину. Здесь Ваш кэш ждут с нетерпением.
На правом берегу Киева неизвестные в балаклавах ограбили мужчину на 3 миллиона гривен
http://ru.golos.ua/suspilstvo/na_pravom ... lliona_gri
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2017 10:06

antey1969 написав:
  flyman написав:
  Долярчик написав:

і Пі, і Жо, і Ху, і Ку, одним словом ППЦ вже, а ти 3 роки був у запої, і сьогодні протрезвів?

По себе знаю, когда долго находишься за рубежом, проблемы Украины выглядят как-то мелко.
Флай, возвращайтесь в Украину. Здесь Ваш кэш ждут с нетерпением.
На правом берегу Киева неизвестные в балаклавах ограбили мужчину на 3 миллиона гривен
http://ru.golos.ua/suspilstvo/na_pravom ... lliona_gri

так як учотки хворума не одностайні, я вирішив посовєтоваться із Мальвінами.
о результатах мініопроса буду соопщать по мєрє поступлєнія інхформатівной інфи.
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2017 10:17

flyman написав:
  Долярчик написав:
  yura_ написав:продажи авто к докризисным упали, продажи бенза упали, обороты по еде несколько выросли, но с учетом роста цен количественно продажи хавки тоже упали.

Флаймен не звертайте уваги на флудера та балабола з обліковки Долярчик. Від спілкуванням з цим бототуристом немає ніякого конструктиву.
Підскажіть пліз - невеличкий будинок із зручностями у Бородянці за 5.5 куе це добра ціна для покупки, з огляду на те что до електрички 15-20 хвилин пішки (але й можна на маррутці під*їхати)?
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2017 10:21

zahar_ написав:
  flyman написав:
  Долярчик написав:....невже наступає ОШ, ЯЗ і Повні Жо.Пи?!! :mrgreen:

Флаймен не звертайте уваги на флудера та балабола з обліковки Долярчик. Від спілкуванням з цим бототуристом немає ніякого конструктиву.
Підскажіть пліз - невеличкий будинок із зручностями у Бородянці за 5.5 куе це добра ціна для покупки, з огляду на те что до електрички 15-20 хвилин пішки (але й можна на маррутці під*їхати)?

Думаю, що добра (залежить який будинок і його стан, бажано цегла), он Васєнька затарився біля Березані за 4куе і казав, що нормально.
За маршрутку не можу сказати.
Але я бачив у Спартаку (2 пристанки далі від Бородянки) частину будинка за таку ціну і постив кілька місяців тому. То не він?
Я не можу зрозуміти, для чого будинок?
Для Мальвін? Як дача? Є вільних 6куе і "сімейна рада" не знає куди їх приткнути, щоб не дісталися шаромигам?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2017 10:59

flyman написав:
  zahar_ написав:
  flyman написав:Флаймен не звертайте уваги на флудера та балабола з обліковки Долярчик. Від спілкуванням з цим бототуристом немає ніякого конструктиву.

Думаю, що добра (залежить який будинок і його стан, бажано цегла), он Васєнька затарився біля Березані за 4куе і казав, що нормально.
За маршрутку не можу сказати.
Але я бачив у Спартаку (2 пристанки далі від Бородянки) частину будинка за таку ціну і постив кілька місяців тому. То не він?

5.5 куе то продажна ціна. Будинок дачний, але з комунікаціями. Інформація про покупку від знайомих.
А як там інфраструктура у Бородянці жити можна - світло не часто вимикають?
Є думка купити цегляний будинок із зручностями за бюджет 5-6 куе у населенному пункті на кшалт Бородянки (щоб до Києва можна було їздити як електричкою так і маршруткою) а прєлесЦь в ЖК Тампере здати в аренду.
Востаннє редагувалось zahar_ в Чет 09 лют, 2017 11:07, всього редагувалось 1 раз.
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2017 11:07

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

По слухам "царские" дома в центре хорошо двигаться в цене начали.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2347 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2017 11:08

zahar_ написав:5.5 куе то продажна ціна. Будинок дачний, але з комунікаціями. Інформація про покупку від знайомих.
А як там інфраструктура у Бородянці жити можна - світло не часто вимикають?

одна з Мальвін живе в Бородянці, каже що їй нормально (їй навіть ліпше чим Буча чи Ірпінь). Її аргументи:
- районний центр, тобто є поліклініка і швидка допомога, різні держ. структури
- є робота (учотка Первий звіздить шо "на оКРЖН роботи нема")
- інщі переваги життя у спокійному містечку над гамом негумового Києва
На квартиру ще не наскирдувала, але ще рік-два і збирається купувати 1к. Пропонувала мені взяти в Бородянці 2х ярусну в складщину (по методу Ікаруса-Егоїста).

Мінус: не може знайти собі підходящого женіха, але то таке, Мальвіна балувана.

Відключення світла були рік чи два тому, коли було брак генеруючих потужностей вна неньці, зараз не знаю як, може налагодилося.
Востаннє редагувалось flyman в Чет 09 лют, 2017 11:09, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 872873874875876 ... 4770>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему