Віце-прем'єр пояснив, навіщо ввели абонплату за газ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 4567
Повідомлення Додано: Суб 01 кві, 2017 23:19

mephala як ви не можете зрозуміти ....вартість доставки має бути прямо звязана з кількісттю доставленого газу...в іншому випадку вартість доставки наші чиновники будть висмоктувати з пальця.і ще раз повертаю вас до адміністрування транспортного податку- там чомусь можуть розібратись чиї мухи а чії котлети - ( кому вартість пального а кому вартість податку)...
-VICTOR-

Подякував: 402 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 кві, 2017 23:30

-VICTOR- написав:mephala як ви не можете зрозуміти ....вартість доставки має бути прямо звязана з кількісттю доставленого газу...в іншому випадку вартість доставки наші чиновники будть висмоктувати з пальця.і ще раз повертаю вас до адміністрування транспортного податку- там чомусь можуть розібратись чиї мухи а чії котлети - ( кому вартість пального а кому вартість податку)...

ви просто звикли що це пов’язано. тому для вас це й дико коли їх намагаються відокремити.
але не всі системи так працюють.
є системи де використовується абонентська плата за підключення до системи + за споживання послуги в залежності від об’єму використаного.
наприклад пам’ятаю був у мене колись інет. я сплачував абонку + помегабайтно. навіть якщо нічого не качав - абонку все одно платив. тому що мережу все одно потрібно підтримувати в робочому стані не залежно від того качав я чи не качав інфу.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2017 00:13

mephala написав:Оце підняли бучу.
Цілком правильне рішення відокремити транспортування газу від вартості самого газу.

Вчора я пообіцяв розібратися з абонплатою за газ, провести ретельні розрахунки і подивитися, як це вплине на оплату за газ для кожного українського громадянина.
Щойно я завершив нараду з цього приводу. Збільшення дійсно є і становить у середньому в розрахунках від 1,3 до 3 разів, особливо це стосується тих, хто живе у багатоквартирних будинках.
Це неприпустимо! Ні я, ні Уряд
це категорично не підтримуємо. Я щойно мав розмову з представником комісії, яка встановила цю абонплату з 1 квітня. Хоча Національна комісія з енергетики і не підпорядковується Уряду і прем’єр-міністру, але я в понеділок направлю офіційне звернення. Вимагаю, щоб це рішення було переглянуто. Це наша принципова позиція! https://www.facebook.com/volodymyrgroysman
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2017 00:24

mephala вовк из нкре тебя узнали :D
serjj

Подякував: 34 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2017 13:34

freeze написав:
  mephala написав:Оце підняли бучу.
Цілком правильне рішення відокремити транспортування газу від вартості самого газу.

Вчора я пообіцяв розібратися з абонплатою за газ, провести ретельні розрахунки і подивитися, як це вплине на оплату за газ для кожного українського громадянина.
Щойно я завершив нараду з цього приводу. Збільшення дійсно є і становить у середньому в розрахунках від 1,3 до 3 разів, особливо це стосується тих, хто живе у багатоквартирних будинках.
Це неприпустимо! Ні я, ні Уряд
це категорично не підтримуємо. Я щойно мав розмову з представником комісії, яка встановила цю абонплату з 1 квітня. Хоча Національна комісія з енергетики і не підпорядковується Уряду і прем’єр-міністру, але я в понеділок направлю офіційне звернення. Вимагаю, щоб це рішення було переглянуто. Це наша принципова позиція! https://www.facebook.com/volodymyrgroysman

1.Юридическое обоснование происходящего я Вам на три страницы расписал.
2. "Обещать, не значит жениться", особенно если под это НКРЕ три года принимает регламент
3. Это касается не только "Газа"

Остальное флуд.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2017 13:58

Re: Віце-прем'єр пояснив, навіщо ввели абонплату за газ

Платить за транспортировку того товара, который не потребляешь - лихо...
То есть на счетчике ноль а платить надо? А может ещё оплатить транспортировку всех тех товаров, которые я в магазинах не купил?

Стоимость транспортировки должна оплачиваться только за реально транспортированный товар, а привязывать к размеру авоськи, с которой пришел в магазин - это ну извините, даже проффесор не додумался бы...

Вот чтоб от такого маразма избавиться я б на Майдан бы вышел.
adamsmittttt

Подякував: 789 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2017 20:32

Cler написав:постановы НКРЭКП не могут противоречить закону Украины. если не нравиться закон, то сначала измените его в законный способ, а не по революционной или активисткой целесобразности...

Вам даже ссылку дали:
На то, кто, когда и за чем "Его изменил".
Не занимайтесь тафтагонией.

И что ситуация с газом это только "первые ласточки", в большом камнепаде.
http://hubs.ua/news/ry-nku-gaza-nado-es ... 06652.html
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2017 22:08

Cler написав:
  Kudrjavuy написав:
  Cler написав:постановы НКРЭКП не могут противоречить закону Украины. если не нравиться закон, то сначала измените его в законный способ, а не по революционной или активисткой целесобразности...

Вам даже ссылку дали:
На то, кто, когда и за чем "Его изменил".
Не занимайтесь тафтагонией.

И что ситуация с газом это только "первые ласточки", в большом камнепаде.
http://hubs.ua/news/ry-nku-gaza-nado-es ... 06652.html

у нас уже были прецеденты отмены подобных незаконных решений, так что политики которые хотят под выборы получить дополнительные голоса могут подать иски в суды для защиты своих потенциальных избирателей...

Вероятно Вы не поняли:
Запущен официально механизм правовой данных процессов с 2011года.
"Изменить" что либо "просто так": невозможно, без пересмотра ключевых решений.
- Это только переложение в более длинный ящик.
И это заложено под всю структуру "народного хозяйства"
Как раз с этой целью выложил ссылки ещё в первом своём посту.(на КС Украины) :D - и трактовку: что это означает.
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2017 10:49

Re: Віце-прем'єр пояснив, навіщо ввели абонплату за газ

Всё это к чему?
Запущен механизм "приватизации" ГТС Украины.
Собственник, которому сегодня необходимо вернуть срочно более 100 миллионов евро "залога" Австриякам и позычившим россиянам (чистых официальных) решил собрать их с холопов.
Для чего сейчас и придумывают "законы" требующие денег-денег-денег.

Только вот проблема: упёрлось в то, что часть этой ГТС за наличные потребителей строилась, и никто не собирается их вводить в число собственников ГТС.
Пожали ручку и спасибо, а теперь платите и за трубу, что была вашей теперь стала нашей.
Или продадут третьим лицам за приличные деньги в офшорах. Типа "честно заработанные".

Такие "случаи" для Украины не новость это правильно организованная система криминалом.

То же и с электричеством.
То же со всей структурой составляющей критическую составляющую украинца.
Kudrjavuy

Профіль

#<1 ... 4567
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор