Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alfa_Bank Здається раніше у вас в МАБі була російська мова, якось звик, а тепер все на українській навіть не питає, можна повернути усе як було ? Російська по умолчанію а Українську мову залишити тим кому нею зручніше. Тим більше російсько мовних клієнтів у вас ( навіть тут на гілці подивіться всі російськомовні ) набагато більше. Дякую
Ukrainian написав:Alfa_Bank Здається раніше у вас в МАБі була російська мова, якось звик, а тепер все на українській навіть не питає, можна повернути усе як було ? Російська по умолчанію а Українську мову залишити тим кому нею зручніше. Тим більше російсько мовних клієнтів у вас ( навіть тут на гілці подивіться всі російськомовні ) набагато більше. Дякую
Подскажите пожалуйста кто в курсе как у Альфы обстоит дело с платежной дисциплиной? Возвращают депозиты вовремя как положено или с историями? Благодарю.
LuckyG написав:Подскажите пожалуйста кто в курсе как у Альфы обстоит дело с платежной дисциплиной? Возвращают депозиты вовремя как положено или с историями? Благодарю.
Депозиты падают на карточку автоматически и до обеда. С карты или сберегательного можно снять в отделении почти всегда. Редко бывает, что нет суммы, или, наоборот, мелочи. Но, на такой случай, в условиях предусмотрен предварительный заказ.
LuckyG написав:Подскажите пожалуйста кто в курсе как у Альфы обстоит дело с платежной дисциплиной? Возвращают депозиты вовремя как положено или с историями? Благодарю.
Депозиты падают на карточку автоматически и до обеда. С карты или сберегательного можно снять в отделении почти всегда. Редко бывает, что нет суммы, или, наоборот, мелочи. Но, на такой случай, в условиях предусмотрен предварительный заказ.
Кочевник написав:Ніяк в мене не виходить та мізерна сума кешбеку, якою нагородила Алаа по картці Maximum World. За квітневі операції, що провелися 3-м травня буде нарахований кешбек? Враховуючи, що сам кешбек нарахували 3-го травня.
Нарешті зійшлося. Для розрахунку кешбека йдуть всі проведені минулим місяцем платежі.
Не знаю, у кого там что сходится У меня не сошлось ни в прошлом месяце, ни в этом. В прошлом было чуть больше, чем я рассчитал, в этом - чуть меньше (в этом расхождение меньше гривны, списал на округления). Это при том, что я веду учет в Экселе, кешбек считается по формуле Х * 0,02/0,03/0,05 *0,805. Но это мелочи, главное,что он есть. Без него данные карты не имеют никакого практического интереса.
господа .. скажите - кто закрывал и переоткрывал кредитку с целью получить по новой бОльший лимит ... ? были прецеденты, что по новой наливали меньше чем было на закрытой? или вообще слали нах?
06.05.2017 14:22 Пополнение карты Подтвержден Завершение 10.05.2017
Кончений он-лайн банк всередині з поточного свого рахунку на картковий свій рахунок, не проходить миттєво.
Ідіотизм. ---- Це в усіх укр-русо банках такий регламент чи тільки тут ? ---- б*** муха навіть а ощаді, ОЩАД Карл, поповнення депозиту ВСЕРЕДИНІ ПРОХОДИТЬ МИТЄВО.
Я в ауті.
Востаннє редагувалось Ukrainian в Суб 06 тра, 2017 14:43, всього редагувалось 3 разів.
IMPRINTER написав:господа .. скажите - кто закрывал и переоткрывал кредитку с целью получить по новой бОльший лимит ... ? были прецеденты, что по новой наливали меньше чем было на закрытой? или вообще слали нах?