|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 17 тра, 2017 16:12
Stringer написав:что то у фондотроллей обострение наблюдается  те денюжки что вам слали до прошлой недели вы уже съели? от ведь жулики
А , любитель ягуаров тут нарисовался ! Вы же тут утверждали , что тот кто платил на котловой счет - спонсор ягуара для фонда . Так вот , котлы уже разнесли и все деньги засчитали на счета кредиток . А вы дальше всех поливайте дерьмецом !
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2017 16:16
Козак-характерник написав: -VICTOR- написав: ALEX66 написав:А какое отношение к вам имеет этот суд ?
самое прямое...кроме Михи еще и Кагор хотел бы получить- звонил , просил денег) , а я должен взять и угадать кто ж с них царь настоящий ?..вот суд примет решение-тогда и посмотрим кто ж законный владелец...если это конечно будет последняя инстанция..в чем есть сомнения. А банк вообще по свински поступает - с клиентами нужно урегулировать вопрос путем предложений но ПОСЛЕ решения суда - а так это выкручивание рук ...мол сейчас такой % а потом будет больше...)...видимо опасаются возможно решения ни на их сторону )
Зараз піде в хід мантра про первісного кредитора... 
Козак , мантры не будет ! Я метать бисер не собираюсь ! Если вы решили не платить никому , это ваше право ! Точка !
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2017 16:17
Козак-характерник Да нет, ничего я не подписывала. Брала справку по первоначальному договору. Дата в моей оферте отличается на 1 день от даты в банке и у ФГ.
-
zhuzha
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2017 16:21
zhuzha написав:Козак-характерник Да нет, ничего я не подписывала. Брала справку по первоначальному договору. Дата в моей оферте отличается на 1 день от даты в банке и у ФГ.
Нашли у кого спрашивать ! 
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2017 16:22
zhuzha написав:Козак-характерник Да нет, ничего я не подписывала. Брала справку по первоначальному договору. Дата в моей оферте отличается на 1 день от даты в банке и у ФГ.
Оплатою ви підписалися на публічну оферту! А ви думали ручкою тре підписувати?  Там хитрі жуки навозні. Оригінали договорів у Піфагора. Те що Ви там сплатили на агуар, не звільняє Вас від відповідальності платити справжньому власнику кредитного портфеля! Наразі він не відомий. Лише суд може визначити то! Мабуть міжнародний лише.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2017 16:26
Козак-характерник Что-то я вас не поняла. Я ничего еще никому не платила. Просто взяла справку в Михе по кредиту. В справке дата договора не совпадает с той датой, которая есть у меня в оферте. Как я могу сейчас с банком подписать договор 2015 годом? У меня возникает вопрос. Может ли такое быть: в заяве оферте дата заключения одна, а в банке-другая. Хотела поинтересоваться у других, кто брал справки...
-
zhuzha
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2017 16:26
ALEX66 написав:Козак , мантры не будет ! Я метать бисер не собираюсь ! Если вы решили не платить никому , это ваше право ! Точка !
Ну то йдіть вже...  Що Ви тут на гілці робите? Ви вже сплатили первісному кредитору...  Душа спокійна, нема за що хвилюватися...  Чи "хробачок все ж точить"?  Або заганяєте на спонсорування агуара? І я не вирішую нічого:платити чи ні. То вирішує суд! Козак завжди дотримується законодавства України і міжнародного в т.ч... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2017 16:37
Той хто не платить має на то право, зі всіма наслідками. Суд, і там розбиратись з відсотками і тілом кредиту доведеться. В будь-якому випадку тіло повертати доведеться, а от за відсотки можна буде поборотись. Тут буде все залежати від місцевого суду. Але це тільки після того як буде остаточне рішення - чий кредитний портфель. Ті люди які платять чи Міськові чи Піфагору на даний момент ризикують однаково. Бо поки що правди нема. (Моя особиста думка)
-
anvaris
-
-
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2017 16:39
zhuzha написав:Козак-характерник Что-то я вас не поняла. Я ничего еще никому не платила. Просто взяла справку в Михе по кредиту. В справке дата договора не совпадает с той датой, которая есть у меня в оферте. Как я могу сейчас с банком подписать договор 2015 годом? У меня возникает вопрос. Может ли такое быть: в заяве оферте дата заключения одна, а в банке-другая. Хотела поинтересоваться у других, кто брал справки...
Справка - це папірець інформаційний. А Ви повинні виконувати умови договору: погасити заборгованність згідно договору. Зараз власник кредитного портфеля невідомий. Де факто є форс-мажор. Його оголосили на сайті ФГВФО, але юридично не оформили. І інші злочини посадові особи Фонда натворили, як то несанкціонованне втручання в базу даних, її спотворення, а потім викривлення. Це карна справа, що очікує цих умєльцев в майбутньому. Якщо не втечуть до того часу за бугор. Першою оплатою Ви і підпишете публічну оферту, а фактично новий договір по вже погашеному Піфагором кредиту. Але це не звільнить Вас від оплати послуг аутентичному договору. Фонд - шахрай! Так само як і Піфагор. Але Піфагор дійсно є де факто власником кредитного портфеля. Але той факт зараз оспорюється Фондом. Тому два претензіянти поводяться як кончені свині: залякують, шантажують, викручують руки позичальникам, що чекають рішення суду.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2017 16:40
Козак-характерник написав:Ну то йдіть вже...  Що Ви тут на гілці робите? Ви вже сплатили первісному кредитору... Душа спокійна, нема за що хвилюватися...  Чи "хробачок все ж точить"?  Або заганяєте на спонсорування агуара? І я не вирішую нічого:платити чи ні. То вирішує суд! Козак завжди дотримується законодавства України і міжнародного в т.ч... 
А вы что тут делаете денно и нощно ? Если ждёте решения международного суда , то можете ещё 1 -1,5 года кайфовать , а не дежурить тут ! 
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
|