flyman написав:https://www.olx.ua/obyavlenie/kvartira-stiudiya-v-obzhitom-dome-na-pr-otradnyy-vsego-11000-IDsFy2G.html смарт-квартира 13 м2 за 11 000 $
Нормально. Визуализация доставила. Это явочная квартира: два агента встретились перетереть вдали от чужих глаз и ушей. Перетерли и разошлись. Для трех агентов уже будет маловата.
flyman написав:Продается 1-ком. квартира на ул. Малышко, рядом метро Дарница, 4 этаж 9 дома, 34 общая 18 жилая 7 кухня за 13 тыс. у.е.
але непонятка "с отсрочкой проживания."
даже не кавалірка, а 1к квартира!!!
кавалірка в опщазі за $13800 под ремонт
Флай, я думаю, что пока искать что-то приличное на олх бессмысленно. Чем больше вариантов ты бросаешь, тем больше я убеждаюсь, что цены на советскую вторичку находятся в полном отрыве от здравого смысла. Надо дать им осесть.
flyman написав:Продается 1-ком. квартира на ул. Малышко, рядом метро Дарница, 4 этаж 9 дома, 34 общая 18 жилая 7 кухня за 13 тыс. у.е.
Флай, я думаю, что пока искать что-то приличное на олх бессмысленно. Чем больше вариантов ты бросаешь, тем больше я убеждаюсь, что цены на советскую вторичку находятся в полном отрыве от здравого смысла. Надо дать им осесть.
я вирішив подивитися, чому так тролять Захара, невже нема за 15куе гостинок. Виявляється 3 гостинки можна купити спокійно. Купувати, чи ні, то тре іти на місце дивитися відношення ціна-якість-локація, в яку суму вийде ремонт (якщо потрібний) і який дохід від оренди може бути. Я не знаю чи для Києва це прийнятний, але ось приклад в подібну ціну з Тернополя. Це при тому, що в Тернополі оренда буде 1200 грн., а в Києві вища. Мій висновок, що в Тернеополі явно переоцінена нерухомість, а в Києві підкрадається вже до дна. Тернопоіль, убиті (під ремонт):
Флай, остановись! Ты вредишь нашему делу. За такие деньги это просто какой-то полнейший ПЦ.
Макс, я не такий багатий як ти, мені ростовська прачечна не забезпечує робоче місце та оплату для покупки в Чіказі або Рибальскому. Так що орієнтуюсь на ЦА касирів та мерчандайзерів Сільпа.