Тут кконговец скидывал интересный ресурс. Пока новый по сравнению с руським, но надеюсь расширяться будет.
В рамках рубрики "где ты живёшь". Дом на артёма. Реплики жильца
Хоч я не спілкуюсь з сусідами, але тут не занудьгуєш. В інших під’здах все окей, а в моєму тільки офіси і алкоголіки. Знизу, правда, живе один мій кєнт, а вгорі якась багата жіночка, що паркує джип у дворі. У цокольному приміщенні, наприклад, живе 15 людей. Вони стрьомні, з наколками, поголені, але ведуть себе дуже ввічливо, коли зустрічають мене у дворі, хтось з них зазвичай каже «молодой человек, замечательно сегодня выглядите». Тут у мене лампочку вкрутили, наступного дня вже викрутили, тому ходжу по сходах постійно в темряві. От позавчора вертаюсь додому, і мені вже біля дверей такий голос «Здравствуйте», я аж на два метри відскочив. А тут «подруга» під дверима лежить і каже «Я вам не помешаю? Могу вам стих зачитать». Кажу «Та ні, якось іншим разом, може завтра. Якщо дасте додому зайти – буде достатньо». Я називаю її Безхатченко Наталя – стереже мене
Зараз я чую, як нові мешканці ходять по паркету, бо стіни у будинку дуже тонкі – цегляна перегородка, з двох сторін обшита деревом, тому навіть коли по вулиці проїжджає тролейбус, будинок трусить. З тієї ж причини перероблювати щось всередині тут небезпечно, бо стіни можуть завалитись
В рамках рубрики "где ты живёшь". Дом на артёма. Реплики жильца
Хоч я не спілкуюсь з сусідами, але тут не занудьгуєш. В інших під’здах все окей, а в моєму тільки офіси і алкоголіки. Знизу, правда, живе один мій кєнт, а вгорі якась багата жіночка, що паркує джип у дворі. У цокольному приміщенні, наприклад, живе 15 людей. Вони стрьомні, з наколками, поголені, але ведуть себе дуже ввічливо, коли зустрічають мене у дворі, хтось з них зазвичай каже «молодой человек, замечательно сегодня выглядите».
Зараз я чую, як нові мешканці ходять по паркету, бо стіни у будинку дуже тонкі – цегляна перегородка, з двох сторін обшита деревом, тому навіть коли по вулиці проїжджає тролейбус, будинок трусить. З тієї ж причини перероблювати щось всередині тут небезпечно, бо стіни можуть завалитись
В нових бюджетних квартирах ситуація з звукоізоляцією - не краща))) А 12 квартир на одній площадці - це просто чудово))) І два ліфта на 280 квартир "неохруща" - просто суперзручно)))
Frant вы практически в каждом посте чмырите риэлторов, зачем же тогда вы постите их графики и их высказывания о дешевее? они же, по вашим словам, постоянно лгут
"... средняя стоимость 1 кв.м квартир в новостройках Киева уменьшилась с января 2017 – на 0,04%." это еще ОШ или уже ЯЗ???
Гы. Сидящая в кустах учётка прохожий подсовывает форуму туфту от морд и делает "круглые глаза" типа не подешевело. Да будет известно сидящей в кустах учётке прохожий что есть отчёт НБУ где есть раздел о ценах на недвижимость. Где чётко указано уровень долларовых цен снижается.
Тщательнее надо учётке прохожий с вбросами, тщательнее.
"... средняя стоимость 1 кв.м квартир в новостройках Киева уменьшилась с января 2017 – на 0,04%." это еще ОШ или уже ЯЗ???
Гы. Сидящая в кустах учётка прохожий подсовывает форуму туфту от морд и делает "круглые глаза" типа не подешевело. Да будет известно сидящей в кустах учётке прохожий что есть отчёт НБУ где есть раздел о ценах на недвижимость. Где чётко указано уровень долларовых цен снижается.
Тщательнее надо учётке прохожий с вбросами, тщательнее.
Падіння доларових цін новобуду КРЖН на 5% з літа 2016 по літо 2017 - це незаперечний факт.
Даю прогноз: найближчий рік новобуд буде далі знижуватись в ціні (гарантовано -3...-5%).
Востаннє редагувалось Frant в Нед 23 лип, 2017 13:49, всього редагувалось 1 раз.
zahar_ написав:На Подвысоцкого 4-в будут строить ещё одну общажку. жэка 79 сможет прикупитЦа?
Захар! А что можно построить на 0,0177 га? (177 кв. метров) 1,8123 га это огражденная (от новолипок ) территория уже построенной общажки. ПС. С точки зрения плотности застройки, общажка на Подвысоцкого это супер - пупер лакшери сигмент. Если сравнивать с новолипками, и тем более новопечерским двором.
UA а чего вы считаете что на 1.81 га не влепят ещё одну общажку к дополнению той что уже построена, Вон югИк из нафталина достал участок надеребаненый ГПУ на Киквидзе 20-22 ещё в 2003? http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2. ... enDocument Где реус пора вызывать добробаты Донбас и Азов?
flyman написав:брєд, якраз своя нерухомість - "стопкран", бо починаються нескінченні ремонти, а орендоване ремонтує його власник, а не орендар.
Манипуляции пошли. На год в нормальной банке 3,8 в долларах получишь. При депо в грн есть вероятность откупить бакс на 5-15% выше. Ставка после налогов около 13. При аренде дешёвого сегмента арендатор сам ремонтируется.
в доларі наразі маю більше 7% чистими, а для нових, відкритих цього літа, то 5%+, по гривні 14%+ після податків, так що я приводив досить консервативний варіант, а не агресивний. А вкладання в нерухомість зараз, то ще більш агресивний та авантюрний варіант, якщо взяти до уваги, що падіння РН не припинялося. Про ремонти орендарями - це не правило, а винятки. Тай оренда/покупка 2к у Львові для Долярчика - не думаю, що то "дешевий сегмент". Дешевий сегмент - гостинки Захара за 15куе на Лісовому.
flyman написав:в доларі наразі маю більше 7% чистими, а для нових, відкритих цього літа, то 5%+, по гривні 14%+ після податків, так що я приводив досить консервативний варіант, а не агресивний. А вкладання в нерухомість зараз, то ще більш агресивний та авантюрний варіант, якщо взяти до уваги, що падіння РН не припинялося. Про ремонти орендарями - це не правило, а винятки. Тай оренда/покупка 2к у Львові для Долярчика - не думаю, що то "дешевий сегмент". Дешевий сегмент - гостинки Захара за 15куе на Лісовому.
Бм банк и гвнАбанк наше всё, ничему не научили прошедшие три года. Гопак на граблях.
Авантюрный вариант - это имея депо в похожих банках лезть в аренду.