що важливого можуть сказати монетарні чиновники на міжнародному економічному симпозиумі у Джексон Хоулі 24-26 серпня ?
я особисто не очікую чогось нового, а усі заяви та коментарі мають бути у існуючому тренді та стосуватимуться необхідності подальшої нормалізації монетарної політики провідними центробанками Б10
що означатиме поступовий ріст базових % ставок з основних мажорів USD, EUR & GBP
ймовірно симпозиум буде використано для погодження майбутніх рішень з монетарної політики фби уникнути надмірної ринкової волатильності валютних курсів
отже, найближчі засідання ЄЦБ 07/09, Банку Англії 14/09 та ФРС США 20/09 мають надати підтвердження цих погоджених дій у сенсі відмови від надмірних стимулюючих засобів в умовах здорового економічного росту
у зв'язку з цим традиційні торгівельні ідеї на продаж захисних активів та купівлю ризику мають усі шанси на розвиток упродовж 3-4 кварталів sell XAU/USD + buy USD/CHF & USD/JPY + buy EUR/CHF & GBP/CHF sell US 10-Year Treasuries bonds + sell Germany 10-Year Bunds (futures & CFD)
ЛОБ Вітаю, ЛОБ! Певний час був відсутній. Перше що кинулося до очей після відкриття терміналу - пара доляр/франк. Можливо формування перевернутого ГіПу на денному графіку, або подвійного дна. Подивимося на розвиток паттерна з нового тижня. http://prntscr.com/gdc1x0 П.С. Євро мабуть таки націлився на 20-ту фігуру Хоча ще маємо подивитися відкриття ринку в понеділок, що там ще головні банкіри світу за вихідні набалакають))
Snoopik так, схоже зірки знову повернулися до євро
імовірно попереду у нього тривалий сприятливий період у торгівлі, коли ринок готовий сприймати будь який позитив та закриватиме очі на структурні недоліки та неоднорідність Єврозони
зазначу, після закріплення над позначкою 1,20 у Євро практично немає рівней спротиву аж до 1,25-1,28
АЛЕ. я особисто продовжуватиму робити ставку на бакс до кінця року у інших парах, зрозуміло, утримуючись від контр-трендових шортів по євро
Вітаю, Вас часом не засмучує ось це на тижневому графіку USDX Враховуючи невизначеність з борговою стелею штатів... А ще є близько місяця перепетій довкола стелі... Як потім карабкатися угору, якщо сильне впаде?
Власне, на Ваш погляд, чи не є цей рік (точніше початок року, позначка 102.5) найпіковішим для баксу у розрізі наступних декількох років? Цікаве також Ваше бачення, до якої позначки може дійти індекс в разі розвороту від поточного тренду. І також, як думаєте, як можлива криза може вплинути на криптовалюти (полетить донизу разом з іншими фондами, чи навпаки ще більше вистрелить) ?
Alex2007 написав:ЛОБ І також, як думаєте, як можлива криза може вплинути на криптовалюти (полетить донизу разом з іншими фондами, чи навпаки ще більше вистрелить) ?
Конечно на 100% сложно утверждать, но по теории криптовалюта есть рисковый актив.При возможном кризисе искать в нем убежище смогут только шизики в квадрате.
Alex2007 написав:ЛОБ І також, як думаєте, як можлива криза може вплинути на криптовалюти (полетить донизу разом з іншими фондами, чи навпаки ще більше вистрелить) ?
Конечно на 100% сложно утверждать, но по теории криптовалюта есть рисковый актив.При возможном кризисе искать в нем убежище смогут только шизики в квадрате.
Я вообще-то больше задумываюсь об эвре, хоть и не очень люблю ее. Если б не постоянная кризисность Европы - давно бы спокойно прикупал евровалюту.
А поводу крипты - то что это рисковый актив я то знаю, то что она перекуплена тоже знаю, писал уже о ней в криптотеме. Сравнивать ее с тем же золотом, как делают некоторые одержимые криптоманы - тоже маразм. Но недооценивать ее тоже, по-моему не стоит. Все ее хоронят, хоронят - только она все больше развивается. Вон, ГолдманСач рассказывал об обвале - кто его знает, может тихонечко сами поднимали битки когда они опускались ниже 4000. Факт тот - что активный рост бтц пошел именно с начала года, как раз тогда когда начал валиться бак, а до этого тихонечко поднимался с 250 до 1000 где-то. Ладно не буду захламлять непрофильную ветку. Выше спросил мнение трейдера традиционными активами для общего развития. Может какие-нибудь идеи появятся.
інвестування у розрахунку на продовження їх невпинного росту закінчиться повною втратою капіталу, як це не одноразовотаплялося у світовій історії з подібними маніями
ціна біткойну повернеться до початкового співвідношення до бакса раніше ніж громада дочекається обвалу доляра США
гра у рулєтку не має нічого спільного з професійним трейдінгом коливання криптовалют відбуваються поза економічними фундаментальним факторами, хоча якійсь технічні закономірності їх динаміки можна було притягнути за вуха на обмежених інтервалах
інвестування у розрахунку на продовження їх невпинного росту закінчиться повною втратою капіталу, як це не одноразовотаплялося у світовій історії з подібними маніями
ціна біткойну повернеться до початкового співвідношення до бакса раніше ніж громада дочекається обвалу доляра США
гра у рулєтку не має нічого спільного з професійним трейдінгом коливання криптовалют відбуваються поза економічними фундаментальним факторами, хоча якійсь технічні закономірності їх динаміки можна було притягнути за вуха на обмежених інтервалах
Отлично сказано.Сложно даже что то добавить.Редакции форума просьба это сообщение включить в список наилучших, оно гораздо лучше и полезнее многих уже включенных
Кстати, это график 5-летней давности и обратите внимание на прогноз: http://ru.elwaver.com/2012/07/13/dxy-no-qe3/ Пока что почти сходилось и падение к новым низам уже началось.