|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 28 сер, 2017 10:29
LuckyG написав:Раньше на Голд был чип. Теперь никакой. Быстрее дозвонитесь на горячую линию. Это все)
ніколи чіпа не бачив, мабуть це було ну дууже давно.. Щодо гарячої лінії - малоймовірно, бо вже півкраїни мають голду, не дарма ж її звуть бомжокарта
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Пон 28 сер, 2017 10:41
greenozon написав: LuckyG написав:Раньше на Голд был чип. Теперь никакой. Быстрее дозвонитесь на горячую линию. Это все)
ніколи чіпа не бачив, мабуть це було ну дууже давно.. Щодо гарячої лінії - малоймовірно, бо вже півкраїни мають голду, не дарма ж її звуть бомжокарта
Ну не знаю, мабуть в усіх різні голди. Картка з чіпом, отримана три роки тому. Депозити менше критичної суми. На гарячій лінії беруть трубку і одразу звертаються на ім'я та по батькові, без питань про породу улюбленої кішки та дати останньої світлини у Приваті.
-
acsir
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2017 11:02
acsir написав:Ну не знаю, мабуть в усіх різні голди. Картка з чіпом, отримана три роки тому. Депозити менше критичної суми. На гарячій лінії беруть трубку і одразу звертаються на ім'я та по батькові, без питань про породу улюбленої кішки та дати останньої світлини у Приваті.
Жена безработная, никогда никаких депозитов не было. Дали карточку Голд три года назад. Никаких абонплат нет, вообще не пользуется, иногда телефон пополняет. Да периодически сбрасывают СМС-ки, что увеличен еще кредитный лимит и оплата частями. Зачем ей это, если она через карточку ни одной проплаты кроме пополнения телефона не сделала.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Пон 28 сер, 2017 11:20
greenozon написав: LuckyG написав:Раньше на Голд был чип. Теперь никакой. Быстрее дозвонитесь на горячую линию. Это все)
Десь від літа минулого року перестали видавати безкоштовні чіповані голди. Спочатку КДВ, а згодом закінчилися запаси і Уні. А до того усі Голд Уні і КДВ обовязково були чіповані. Зараз такі лише платні!
-
Sanio
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2017 12:16
freeze написав: acsir написав:Ну не знаю, мабуть в усіх різні голди. Картка з чіпом, отримана три роки тому. Депозити менше критичної суми. На гарячій лінії беруть трубку і одразу звертаються на ім'я та по батькові, без питань про породу улюбленої кішки та дати останньої світлини у Приваті.
Жена безработная, никогда никаких депозитов не было. Дали карточку Голд три года назад. Никаких абонплат нет, вообще не пользуется, иногда телефон пополняет. Да периодически сбрасывают СМС-ки, что увеличен еще кредитный лимит и оплата частями. Зачем ей это, если она через карточку ни одной проплаты кроме пополнения телефона не сделала.
С(т)ранный корезоид. Я активный пользователь Привата, кредитный лимит 15 тыс (сами увеличили после 5 тыс), но оплату частями хотя бы на 5 тыс - постоянные отказы. По-видимому, возраст пугает 
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 сер, 2017 12:48
Starikan написав: freeze написав: acsir написав:Ну не знаю, мабуть в усіх різні голди. Картка з чіпом, отримана три роки тому. Депозити менше критичної суми. На гарячій лінії беруть трубку і одразу звертаються на ім'я та по батькові, без питань про породу улюбленої кішки та дати останньої світлини у Приваті.
С(т)ранный корезоид. Я активный пользователь Привата, кредитный лимит 15 тыс (сами увеличили после 5 тыс), но оплату частями хотя бы на 5 тыс - постоянные отказы. По-видимому, возраст пугает 
А какой он если не секрет? Я тоже не мальчик, ни чего у них не просил но 25 дали.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2017 13:49
ol_zy написав: wig написав:Какие понты. Юни Мастер USD - лучшая карта для расчета в странах третьего мира.
Вот-вот, то какие уже панты... разве что в очереди к манагеру привата достать и держать в руках, чтобы эти с понтами не лезли типа я голд... Пару раз таких понтовых приходилось в конец очереди отправлять - почти все с голдами были 
Раз девочка сказала-и послать некого,у всех Голд)
-
LuckyG
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2017 13:51
Вы говорите насчет горячей линии маловероятно как мнение,а я вам говорю как оно есть как пользователь. Перезванивают мгновенно фактически.
-
LuckyG
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2017 13:55
Хотлін у них хитрокозероїдно... Якось діставав їх кілька днів з різних питань, як фоп і як фізик, то стали думати по кілька хвилин. Одночасно мати дзвонить - відразу з'єднують(обидва голд клюєнти ) 
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2017 15:21
chipmunk Якщо часто дзвонити на 3700 і вимагати зєднання з оператором з різних дрібних питань, то можуть поставити у найнижчий пріоритет (якщо не ВІП) і тоді доведеться найдовше чекати на вільного оператора і відзвон. Хто турбує "гарячку" не часто і по суті (індивідульні питання, а не ті, що можна почитати на сайті чи бот-чаті), то відзвонюють майже миттєво (до 1-2 хв.)
-
Sanio
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
|