|
Який відсоток українців пишається своїм громадянством (опиту |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 27 сер, 2017 22:38
из статьи тут же на финюэй :"Перераховані Держенергоефективності переваги закону «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» покликані покласти край несправедливим нарахуванням платежів за послуги: монополісти щороку вимивають із кишень українців мільярди гривень за неспожиті енергоносії. Але враховуючи дійсність, коли протягом усіх років незалежності в Україні відсутній енергетичний баланс держави, а доходи більшості українців знижуються, то не варто сподіватися на ефективне втілення цього закону. Борги за комунальні послуги лише зростають. За даними Держстату, заборгованість населення (без врахування окупованих територій та Криму) вже наближається до 30 млрд грн. Тому не виключено, що запровадження цього закону переведе конфлікт постачальників послуг зі споживачами в площину боротьби з будинками: є борг – питання не до конкретного споживача, а до всього багатоквартирного будинку, якому й припинять постачання послуг."- так сколько там гордятся гражданством Уа? ps я уже не говорю про "Доходи українців від продажу вживаних речей оподаткували"))
-
PSPoldman
-
-
- Подякував: 141 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2017 23:55
Те, что свалили...
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Вів 29 сер, 2017 15:36
PSPoldman написав:ps я уже не говорю про "Доходи українців від продажу вживаних речей оподаткували"))
то что журналисты, имеющие то же гражданство что и у меня, пишут в заголовке ерунду, не соответствующую тексту статьи, не повод винить гражданство. это скорее указывает на моральный облик конкретных журналистов, а также на степень неразборчивости тех, кто потребляет продукт, ими производимый.
-
galex
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 473 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 сер, 2017 00:29
galex написав: PSPoldman написав:ps я уже не говорю про "Доходи українців від продажу вживаних речей оподаткували"))
то что журналисты, имеющие то же гражданство что и у меня, пишут в заголовке ерунду, не соответствующую тексту статьи, не повод винить гражданство. это скорее указывает на моральный облик конкретных журналистов, а также на степень неразборчивости тех, кто потребляет продукт, ими производимый.
А что там не соответствует?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4853 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 30 сер, 2017 02:17
ЛАД написав: galex написав: PSPoldman написав:ps я уже не говорю про "Доходи українців від продажу вживаних речей оподаткували"))
А какому событию посвящена эта статья?
-
galex
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 сер, 2017 13:00
galex написав: ЛАД написав: galex написав:PSPoldman ps я уже не говорю про "Доходи українців від продажу вживаних речей оподаткували")) то что журналисты, имеющие то же гражданство что и у меня, пишут в заголовке ерунду, не соответствующую тексту статьи, не повод винить гражданство. это скорее указывает на моральный облик конкретных журналистов, а также на степень неразборчивости тех, кто потребляет продукт, ими производимый.
А какому событию посвящена эта статья?
Какому событию не знаю. Но из статьи, я так понял, следует, что я обязан показать доход от продажи б/у вещей и заплатить налог с этого дохода.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4853 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 31 сер, 2017 18:20
ЛАД написав:Какому событию не знаю. Но из статьи, я так понял, следует, что я обязан показать доход от продажи б/у вещей и заплатить налог с этого дохода.
Дело в том что закон этого от вас требовал и год назад и три и еще при яныке. Журналисты просто послали запрос и получили ответ. И подали статью таким образом что мол новые власти дополнительно взвалили еще какую-то нагрузку на народ. Типа если зрады нет, то нужно найти что-либо самостоятельно. Если бы они действительно хотели изменений к лучшему, стоило бы подать это как приглашение к общественной дискуссии, с подключением депутатов, что мол а не сменить бы эту норму. С другой стороны, закон все равно не работает, если продается что-то не огромной стоимости, тк налоговой некогда отслеживать эти доходы, само отслеживание отнимет больше ресурсов. К тому же есть куча способов обойти этот закон.
-
galex
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 сер, 2017 23:22
beeulcer написав:...в ней ты одинаково можешь получить по морде, если во Львове на площади будешь читать стихи Пушкина или Есенина...
Ото казкар Хто ж Вас так зазомбував? Проведіть краще наживо схожий експеримент а не лякайте полоханих пропагандою 
-
ST_11
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
|