moniks написав:Bitcoin prices hit an all-time high of $4,810.23 as of 9:00 a.m. today (Sept. 1, 2017), but they could soar over $500,000 in just a few years…
Businessman John McAfee predicted in July this is just the start of a massive Bitcoin price run. In a July 7 tweet, the founder of McAfee and Associates said the price of Bitcoin will hit $500,000 by 2020.
That would be gains of more than 10,000% from today's Bitcoin prices in just three years.
Повторю ще раз. Біток це плата за мрію. Перед тим як купляти біток, оцініть скільки Ви готові заплатити за мрію? Для мене це вартість однухи економ - сегменту в новобудові. Один біток = одна однуха економ - сегменту. Але пам'ятайте, що за реальні мрії заплатять божевільні фантазери... Чим виміряти реальність мрії? При рівній ціні бітка і однухи, пріоритетом інвестування буде реальний актив, а не віртуальний. Я обираю однуху в такому розкладі. Але вчасно зупинитися зможуть не всі. Соблазн зірвати великий куш затьмарить розум, але оцініть як то кажуть красоту ігри... Фантазьорам я оду співаю!
Козак-характерник написав:Повторю ще раз. Біток це плата за мрію. Перед тим як купляти біток, оцініть скільки Ви готові заплатити за мрію? Для мене це вартість однухи економ - сегменту в новобудові. Один біток = одна однуха економ - сегменту. Але пам'ятайте, що за реальні мрії заплатять божевільні фантазери... Чим виміряти реальність мрії? При рівній ціні бітка і однухи, пріоритетом інвестування буде реальний актив, а не віртуальний. Я обираю однуху в такому розкладі. Але вчасно зупинитися зможуть не всі. Соблазн зірвати великий куш затьмарить розум, але оцініть як то кажуть красоту ігри... Фантазьорам я оду співаю!
Смысл понятен,но как учесть такое: биткоин не укр.изобретение и в мире крипты Украина не впереди планеты всей. Так вот, Один біток = одна однуха економ - сегменту. Однуха где? Львов,Лондон или,может Гонконг? Цены разные...
Козак-характерник написав:Повторю ще раз. Біток це плата за мрію. Перед тим як купляти біток, оцініть скільки Ви готові заплатити за мрію? Для мене це вартість однухи економ - сегменту в новобудові. Один біток = одна однуха економ - сегменту. Але пам'ятайте, що за реальні мрії заплатять божевільні фантазери... Чим виміряти реальність мрії? При рівній ціні бітка і однухи, пріоритетом інвестування буде реальний актив, а не віртуальний. Я обираю однуху в такому розкладі. Але вчасно зупинитися зможуть не всі. Соблазн зірвати великий куш затьмарить розум, але оцініть як то кажуть красоту ігри... Фантазьорам я оду співаю!
Смысл понятен,но как учесть такое: биткоин не укр.изобретение и в мире крипты Украина не впереди планеты всей. Так вот, Один біток = одна однуха економ - сегменту. Однуха где? Львов,Лондон или,может Гонконг? Цены разные...
в Сеуле (Южная Корея) - основном спонсоре криптовалют цена в спальном районе м2 - $3000, в центре $9000 вот и стоит подумать, а сколько там вообще денег у азиатов при таких раскладах биток вполне может дорасти и до $50 000
для них сейчас цена битка, что для нас в Киеве 1 м2
Как вы не поняли, у цены битка нет потолка. Ведь их всего 21 млн. и количество будет только уменьшаться. А население Земли - только расти. А когда начнут осваивать соседние звездные системы, к населению Земли присоединятся миллиарды жителей вновь открытых планет. Им тоже биток подавай. А когда начнут осваивать соседние галактики? А битков - всего 21 млн. Я не удивлюсь, если за 1 биток в 2217 году можно будет купить небольшую планету и звездолет для того, чтобы к ней отправиться.
Вибачте, що втручаюсь але хотів поцікавитися Вашими справами у Михайлівському? Мені здається чи так і було - що Ви були одним з найбільш активних дописувачів на гілці цього банку? Не маю часу слідкувати за усім перебігом справ, але цікаво чим закінчилась та авантюра особисто у Вас? Тоді Ваша думка також була безапеляційна і впевнена.
Zebra написав:в Сеуле (Южная Корея) - основном спонсоре криптовалют цена в спальном районе м2 - $3000, в центре $9000 вот и стоит подумать, а сколько там вообще денег у азиатов при таких раскладах биток вполне может дорасти и до $50 000
для них сейчас цена битка, что для нас в Киеве 1 м2
Відповідь : Ми де живемо? Ото нехай за наш шашличок на пікнічку заплатять буржуї і азіати! А козаку багато то не треба...по десяточці за біток...