Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Support BForward В мене питання до представиника банку по нарахуванню 10 % кеш-беку по авторській картці Макс Голд. Вважаю, що мене банк також надурив. Була зроюблена перша операція - купівля товарів в магазині метро. Так за цю операцію банк вирішив мені нарахувати 1 % і увага... виявляється моя переша операція була поповнення карткового рахунку для здійснення цієї ж операція.
Таку дурню мені несли 30 хв. тому на гарачій лінії. Банк не дотримується своїх умов.
Sergion написав:рвард, когда в Киевской области появится депозитка? )
Добрый день, Sergion. В конце текущего месяца будут пересматриваться регионы для оформления карты "Депозитка". Все новости будут опубликованы на официальном сайте Банка.
В каком разделе сайта можно прочитать эти новости за конец сентября?
Garner_11 написав:Support BForward В мене питання до представиника банку по нарахуванню 10 % кеш-беку по авторській картці Макс Голд. Вважаю, що мене банк також надурив. Була зроюблена перша операція - купівля товарів в магазині метро. Так за цю операцію банк вирішив мені нарахувати 1 % і увага... виявляється моя переша операція була поповнення карткового рахунку для здійснення цієї ж операція.
Таку дурню мені несли 30 хв. тому на гарачій лінії. Банк не дотримується своїх умов.
Все що пишуть тут про банк - правда.
Прошу розібратися в ситуації!!!
Ви маєте рацію...карта дебетна. Перша операція ...поповнення карти. Можливо цю операцію слід було здійснити без використання картки? Ви як її поповнювали?
Garner_11 написав:Support BForward В мене питання до представиника банку по нарахуванню 10 % кеш-беку по авторській картці Макс Голд. Вважаю, що мене банк також надурив. Була зроюблена перша операція - купівля товарів в магазині метро. Так за цю операцію банк вирішив мені нарахувати 1 % і увага... виявляється моя переша операція була поповнення карткового рахунку для здійснення цієї ж операція.
Все що пишуть тут про банк - правда.
Прошу розібратися в ситуації!!!
Ясно що дурня. Мені 10 жовтня все нарахували. Но поповняв в банкоматі, а за 2 години витратив. Правда були свої танці, але сорі- бонус від начальника відділення я отримав за недолугість своїх працівників .
Востаннє редагувалось pavyak в Вів 10 жов, 2017 17:05, всього редагувалось 1 раз.