Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
yurko81 написав:akurt Які забудовники і які об'єкти пропонують за тією ціною і в тому стані, що Ви описали?
Пропонують та здають і продають. І саме в ці дні теж. І я все точно описав. Все так і є. Не знаю, чи варто рекламувати. Але на сьогодні: - Перша черга - здача на Новий рік - перша черга - 82-х квартирний будинок на два під'їзди з коморами в цокольному поверсі. На продаж залишилося 7 (сім) квартир (трикімнатні площею в 85 кв. метрів). - Друга черга - здача 4 квартал 2018 - вже готові 2 поверхи - 112-и квартирний будинок на чотири під'їзди - залишилося 42 квартири.
Але все ж дивуюсь, що люде купують повітря над котлованами або додаток до АЗС під назвою "квартира".
Ще для Долярчика на роздуми - я порахував у скільки обходиться ремонт після будівельників. Розрахунок зробив на досвіді декількох реальних нових квартир у Львові. В частині квартир використовувався ламінат, в частині - паркет (виробник - Стрий). Всі меблі - нові, Польща. Получилося в мене так: як не крути, але разом з меблями ремонт від прокладення дротів електрики до встановлення LCD TV виходить повністю під ключ по 200 долярів за квадратний метр. Тому, гадаю, Долярчику вже варто готувати 60 кв. метрів х 200=12 000 долярів. Доречі, був вчора в Епіцентрі - все здорожчало... Але я встиг... Перехрещуся...
Ще інтересний підрахунок - утримання квартири. Жовтень 2017 - Газ (опалення +гаряча вода) - 30 куб. метрівх6,79=203.70 грн. - Вода - 10х13,41=134,10 грн. - ОСББ - 2,52 за кв. метрх74 (двокімнатна)=186,48 грн. - електроенергія 100 кВтгодх1,68=168 грн. - домофон - 13,50 - Інтернет - 70 грн. Разом віходить 775,78 грн.
Якщо в людини заробіток в 7 000 гривень на місяць, то вона не повинна платити більше, ніж 0,15х(7000)=1050 гривень. Реальні витрати складають 692,28 грн. Тобто субсидія не буде нараховуватися. Для отимання субсидії терба сюди прописати (зареєструвати) маму із пенсією в 2017 році в 1500 гривень та пару онуків. Тоді субсидя складатиме (((13,65х3+35)=75,95-1,95)х5х6,79=2512)х0,85=2 135,45 грн тільки по газу. Як бачите, на шампаньске Veuve Clicquot 2 рази на місяць буде вистачати!
При цьому: за обсяг, спожитий до 100 кВт*год електроенергії на місяць (включно) 90 грн. за обсяг, спожитий понад 100 кВт*год електроенергії на місяць 168 грн. http://www.loe.lviv.ua/ua/taryfy
А я взяв і ось так порахував - спеціально, щоб і Ви порахували... Слава Богу, що не придралися до 100 кВт.год...
Чисто для фахівців - якщо ще не укладено індивідуальний Договір на постачання електрики, то власник квартири купує електроенергію у ОСББ за ціною, встановленою ОСББ.
to Akurt потужна у Вас 2кімнатна 74квадрати:-) як виглядають комірки у цоколях, яка квадратура і яким чином розподіл? усім мешканцям? чи хто перший вхопить? дякую
jump написав:а видос із вікон довкола - це для мазохістів
ну видос з вікон цього будинку на Палац Семенских, поруч палац Орловського, плоский 32 будинок, і ще кілька чиншових кам'яниць на Туган-Барановського. Прекрасне можна побачити, хоч воно трохи обдерте. Ціна мабуть включає вартість виду з вікна.
А щодо будинків крім Лінкольна - ще може бути Авалон, Моне, Малоголосківські пагорби чи Хмельницький парк - останній уже майже узаконили.
....так!- молодці! ....- на рахунок Авалону і Моне ........а от Малоголосківські пагорби - то ми з жінкою і дитиною, ще влітку ходили дивитись на них і все що біля них будується/збудувалось.... ...так от: там, ніби і класно.....і затишно.........але з мінусів, то далеченько до транспортної розв"язки(це, якщо пішки) і супермаркет - не під носом і взагалі, якесь враження, що ти на відшибі.............ну і цвинтарі там поблизу в заростях ....то ж повертаємось до "наших баранів": 1)Лінкольн 2)Авалон 3)Моне-3(у Моне-2 я профукав акційну двушку 62м2 але тільки тому, що мій депо закінчувався через півтора місяці..........а потім - її вже не було! ) ...ну і четвертий варіант - вже сам назву: 4)Авеню-5 ...і ще згадав, що розглядав(трошки) "Вайт Хаус" на Чорновола.........
...а Хмельницький парк - я от собі думаю, якщо б він не був "судимий" - то його можна спокійно брати під оренду(якщо б були зайві кошти) - там і хороша транспортна розв"язка......і базар......і рукавички-вами-епіцентри - неподалік......- під оренду - супер! ...а ще супер під оренду(бо сам би там точно не жив!) брати квартиру на місці "Полярону".....- відносно БЛИЗЬКИЙ центр!
akurt написав:Ще для Долярчика на роздуми - я порахував у скільки обходиться ремонт після будівельників. Розрахунок зробив на досвіді декількох реальних нових квартир у Львові. В частині квартир використовувався ламінат, в частині - паркет (виробник - Стрий). Всі меблі - нові, Польща. Получилося в мене так: як не крути, але разом з меблями ремонт від прокладення дротів електрики до встановлення LCD TV виходить повністю під ключ по 200 долярів за квадратний метр. Тому, гадаю, Долярчику вже варто готувати 60 кв. метрів х 200=12 000 долярів. Доречі, був вчора в Епіцентрі - все здорожчало... Але я встиг... Перехрещуся...
...я знаю, що ремонт - це теж купа грошей! ....- правда, я на роботі "майстрів" - зекономлю - ....в мого батька -"ЗОЛОТІ РУКИ"! - і я НЕ далеко втік від нього! .....і я, недавно, взявши калькулятор і виписавши на аркуш паперу ВСІ свої валютні і гривневі "стовпчики" дізнався, що в ремонт - я ВКЛАДАЮСЬ! - можу розпочинати його - хоч сьогодні!...........але до його початку, ще приблизно -1,5р ..........то ж думаю зараз над тим, щоб прикупити собі ділянку під дачу, неподалік міста(тисяч так за 3-6у.о.).........- бо до ремонту - ще є час на доскирдування!
Lambada написав:Всередині не була, не знаю, але оці батареї перед панорамним вікном багато про що говорять.
і про що ж вони говорять?
Говорять про рагулізм. 1) батарея такого розміру не обігріє приміщення такої висоти і площі з панорамними вікнами, навіть якщо вони багатокамерні і багатопрофільні, а крім цієї в приміщенні є ще інші батареї. Навіть якщо це розраховували "професійно", враховуючи властивості матеріалів, з яких будовано, утеплювача, вікон і т.п. 2)нормальний архітектор, дизайнер, інженер не поставить батарею перед панорамним вікном, бо це рагулізм. 3)на такі вікна, і таку ціну за метр площі вже можна поставити фанкойли - вони в підлозі, їх не видно, і тепло дають. То не рагульський варіант. 4) якщо батарею не встидно влупити на прохідний фасад, то чого очікувати від іншої частини "наповнення"? риторичне питання.
додам трохи. Був лютий 2014, коли долар стрибнув з 11 до 38. Подруга в робочий день, четвер, близько 16 год дзвонить в Хмельницький парк, каже, що цікавиться квартирами. А їй відповідають, що вона сьогодні вже не встигне проплатити, бо банк до 17 год працює. Каже, що не купити, наразі цікавиться. Тоді всі тільки купували, не було кому навіть проконсультувати. Виявилося, що тоді в день вони мало не цілими під'їздами продавали, ну дуже багато в день, бо ціна була в грн, а долар уже стрибнув. І тоді багато хто ризикнув, тільки не всім пощастило обрати "правильно". Але піпл хаває до тепер. Ціна манить. Тепер ще як відкупляться і дадуть тут квартири соціально захищеним, то і комунікації підведуть. Головне, щоби квартири не покрилися пліснявою до того часу - все-таки, їх обігрівати треба. А далі сусідство з заправкою і базаром, брак місця в садочках і школах, ну і років 5 ремонтів сусідів. А, і він межує з червоними лініями - там дорогу вже років 50 планують розширити, і колись то станеться.
Долярчик написав:прикупити собі ділянку під дачу, неподалік міста(тисяч так за 3-6у.о.)
найкумедніше, що такі ділянки дійсно є. До речі, тепер після реформи самоврядування, народ отримав ділянки і продає їх дуже вигідно. Не рекламую, просто натрапила: