Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 215216217218219 ... 285>
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2017 16:53

yurko81 написав:akurt
Які забудовники і які об'єкти пропонують за тією ціною і в тому стані, що Ви описали?

Пропонують та здають і продають.
І саме в ці дні теж. І я все точно описав. Все так і є.
Не знаю, чи варто рекламувати.
Але на сьогодні:
- Перша черга - здача на Новий рік - перша черга - 82-х квартирний будинок на два під'їзди з коморами в цокольному поверсі. На продаж залишилося 7 (сім) квартир (трикімнатні площею в 85 кв. метрів).
- Друга черга - здача 4 квартал 2018 - вже готові 2 поверхи - 112-и квартирний будинок на чотири під'їзди - залишилося 42 квартири.

Але все ж дивуюсь, що люде купують повітря над котлованами або додаток до АЗС під назвою "квартира".

Ще для Долярчика на роздуми - я порахував у скільки обходиться ремонт після будівельників.
Розрахунок зробив на досвіді декількох реальних нових квартир у Львові.
В частині квартир використовувався ламінат, в частині - паркет (виробник - Стрий).
Всі меблі - нові, Польща.
Получилося в мене так: як не крути, але разом з меблями ремонт від прокладення дротів електрики до встановлення LCD TV виходить повністю під ключ по 200 долярів за квадратний метр.
Тому, гадаю, Долярчику вже варто готувати 60 кв. метрів х 200=12 000 долярів.
Доречі, був вчора в Епіцентрі - все здорожчало... Але я встиг... Перехрещуся...

Ще інтересний підрахунок - утримання квартири.
Жовтень 2017
- Газ (опалення +гаряча вода) - 30 куб. метрівх6,79=203.70 грн.
- Вода - 10х13,41=134,10 грн.
- ОСББ - 2,52 за кв. метрх74 (двокімнатна)=186,48 грн.
- електроенергія 100 кВтгодх1,68=168 грн.
- домофон - 13,50
- Інтернет - 70 грн.
Разом віходить 775,78 грн.

Якщо в людини заробіток в 7 000 гривень на місяць, то вона не повинна платити більше, ніж 0,15х(7000)=1050 гривень.
Реальні витрати складають 692,28 грн. Тобто субсидія не буде нараховуватися.
Для отимання субсидії терба сюди прописати (зареєструвати) маму із пенсією в 2017 році в 1500 гривень та пару онуків.
Тоді субсидя складатиме (((13,65х3+35)=75,95-1,95)х5х6,79=2512)х0,85=2 135,45 грн тільки по газу.
Як бачите, на шампаньске Veuve Clicquot 2 рази на місяць буде вистачати!
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1455 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2017 17:51

Re: Нерухомість у Львові

Кинулось в очі:
  akurt написав:електроенергія 100 кВтгодх1,68=168 грн.

При цьому:
за обсяг, спожитий до 100 кВт*год електроенергії на місяць (включно) 90 грн.
за обсяг, спожитий понад 100 кВт*год електроенергії на місяць 168 грн.
http://www.loe.lviv.ua/ua/taryfy

;)
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2017 22:17

А я взяв і ось так порахував - спеціально, щоб і Ви порахували...
Слава Богу, що не придралися до 100 кВт.год...

Чисто для фахівців - якщо ще не укладено індивідуальний Договір на постачання електрики, то власник квартири купує електроенергію у ОСББ за ціною, встановленою ОСББ.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1455 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2017 22:51

to Akurt
потужна у Вас 2кімнатна 74квадрати:-)
як виглядають комірки у цоколях, яка квадратура і яким чином розподіл? усім мешканцям? чи хто перший вхопить?
дякую
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2017 23:26

...продовжуємо розкривати карти...))

Lambada написав:
  jump написав:а видос із вікон довкола - це для мазохістів

ну видос з вікон цього будинку на Палац Семенских, поруч палац Орловського, плоский 32 будинок, і ще кілька чиншових кам'яниць на Туган-Барановського. Прекрасне можна побачити, хоч воно трохи обдерте. Ціна мабуть включає вартість виду з вікна.

А щодо будинків крім Лінкольна - ще може бути Авалон, Моне, Малоголосківські пагорби
чи Хмельницький парк - останній уже майже узаконили.

....так!- молодці! ....- на рахунок Авалону і Моне :D ........а от Малоголосківські пагорби - то ми з жінкою і дитиною, ще влітку ходили дивитись на них і все що біля них будується/збудувалось....
...так от: там, ніби і класно.....і затишно.........але з мінусів, то далеченько до транспортної розв"язки(це, якщо пішки) і супермаркет - не під носом :roll: і взагалі, якесь враження, що ти на відшибі.............ну і цвинтарі там поблизу в заростях :mrgreen:
....то ж повертаємось до "наших баранів":
1)Лінкольн
2)Авалон
3)Моне-3(у Моне-2 я профукав акційну двушку 62м2 але тільки тому, що мій депо закінчувався через півтора місяці..........а потім - її вже не було! :roll: )
...ну і четвертий варіант - вже сам назву:
4)Авеню-5
...і ще згадав, що розглядав(трошки) "Вайт Хаус" на Чорновола.........

...а Хмельницький парк - я от собі думаю, якщо б він не був "судимий" - то його можна спокійно брати під оренду(якщо б були зайві кошти) - там і хороша транспортна розв"язка......і базар......і рукавички-вами-епіцентри - неподалік......- під оренду - супер!
...а ще супер під оренду(бо сам би там точно не жив!) брати квартиру на місці "Полярону".....- відносно БЛИЗЬКИЙ центр! :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2017 23:45

akurt написав:Ще для Долярчика на роздуми - я порахував у скільки обходиться ремонт після будівельників.
Розрахунок зробив на досвіді декількох реальних нових квартир у Львові.
В частині квартир використовувався ламінат, в частині - паркет (виробник - Стрий).
Всі меблі - нові, Польща.
Получилося в мене так: як не крути, але разом з меблями ремонт від прокладення дротів електрики до встановлення LCD TV виходить повністю під ключ по 200 долярів за квадратний метр.
Тому, гадаю, Долярчику вже варто готувати 60 кв. метрів х 200=12 000 долярів.
Доречі, був вчора в Епіцентрі - все здорожчало... Але я встиг... Перехрещуся...

...я знаю, що ремонт - це теж купа грошей! :D ....- правда, я на роботі "майстрів" - зекономлю - ....в мого батька -"ЗОЛОТІ РУКИ"! - і я НЕ далеко втік від нього! :wink:
.....і я, недавно, взявши калькулятор і виписавши на аркуш паперу ВСІ свої валютні і гривневі "стовпчики" дізнався, що в ремонт - я ВКЛАДАЮСЬ! - можу розпочинати його - хоч сьогодні!...........але до його початку, ще приблизно -1,5р :D
..........то ж думаю зараз над тим, щоб прикупити собі ділянку під дачу, неподалік міста(тисяч так за 3-6у.о.).........- бо до ремонту - ще є час на доскирдування! :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2017 02:40

greenozon написав:
  Lambada написав:Всередині не була, не знаю, але оці батареї перед панорамним вікном багато про що говорять.

і про що ж вони говорять? :)

Говорять про рагулізм.
1) батарея такого розміру не обігріє приміщення такої висоти і площі з панорамними вікнами, навіть якщо вони багатокамерні і багатопрофільні, а крім цієї в приміщенні є ще інші батареї. Навіть якщо це розраховували "професійно", враховуючи властивості матеріалів, з яких будовано, утеплювача, вікон і т.п.
2)нормальний архітектор, дизайнер, інженер не поставить батарею перед панорамним вікном, бо це рагулізм.
3)на такі вікна, і таку ціну за метр площі вже можна поставити фанкойли - вони в підлозі, їх не видно, і тепло дають. То не рагульський варіант.
4) якщо батарею не встидно влупити на прохідний фасад, то чого очікувати від іншої частини "наповнення"? риторичне питання.
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2017 02:44

jump написав:мені більше до вподоби природа перед очима, а не обдерті будинки і автівки припарковані довкола

ну тоді ближче Яворівського національного природного парку, початок Розточчя у Рясне чи ще далі...
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2017 03:07

jump написав:Про Хмельницький парк

додам трохи.
Був лютий 2014, коли долар стрибнув з 11 до 38. Подруга в робочий день, четвер, близько 16 год дзвонить в Хмельницький парк, каже, що цікавиться квартирами. А їй відповідають, що вона сьогодні вже не встигне проплатити, бо банк до 17 год працює. Каже, що не купити, наразі цікавиться. Тоді всі тільки купували, не було кому навіть проконсультувати.
Виявилося, що тоді в день вони мало не цілими під'їздами продавали, ну дуже багато в день, бо ціна була в грн, а долар уже стрибнув.
І тоді багато хто ризикнув, тільки не всім пощастило обрати "правильно".
Але піпл хаває до тепер. Ціна манить.
Тепер ще як відкупляться і дадуть тут квартири соціально захищеним, то і комунікації підведуть. Головне, щоби квартири не покрилися пліснявою до того часу - все-таки, їх обігрівати треба. А далі сусідство з заправкою і базаром, брак місця в садочках і школах, ну і років 5 ремонтів сусідів.
А, і він межує з червоними лініями - там дорогу вже років 50 планують розширити, і колись то станеться.
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2017 03:13

Долярчик
  Долярчик написав:прикупити собі ділянку під дачу, неподалік міста(тисяч так за 3-6у.о.)

найкумедніше, що такі ділянки дійсно є. До речі, тепер після реформи самоврядування, народ отримав ділянки і продає їх дуже вигідно.
Не рекламую, просто натрапила:Зображення
Lambada

Профіль

#<1 ... 215216217218219 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt і 2 гостей