Frant написав:Ваша інформація не є статистично значимою. Ціни кватир біля м. Нивки від 5 000 до 15 000 грн
Да, это только пара вариантов, но ушли очень быстро и самое главное кто-то готов отваливать 10400 и 15900 не считая коммунальных.
ЗЫ. Про пана Респекта - правда.
невідомо, що трапилось з квартирами па10400-15900. Можливо, вони зняті з експозиції. Основна маса квартир в Куйові здається дешевше, від 5000 до 10 000 грн.
В 2018 чи максимум 2019 із-за перевиробництва і ведичезної кількості новобуду орендні квартири перестануть зростати у гривневій ціні.
garr50 написав:Frant У меня складывается впечатление, что вы сами понаех и снимаете квартиру или комнату. Другого объяснения вашим постам я не вижу.
Так. Я орендую хату під Фастовом. І працюю сторожем на грибоконсервному заводі. У вільний час моніторю КРЖН. І бачу, що невигідно в нього інвестувати кошти. Невигідно з 2008 року. І по 2040, очевидно)))
Спасибо большое. Мы обязательно прислушаемся к рекомендациям по инвестированию в Киевскую недвижимость от сторожа, живущего в Фастове.
Мої прогноз точніші, ніж опуси рожевоокулярників. На жаль.
Frant написав: невідомо, що трапилось з квартирами па 10400-15900. Можливо, вони зняті з експозиції. Основна маса квартир в Куйові здається дешевше, від 5000 до 10 000 грн.
В 2018 чи максимум 2019 із-за перевиробництва і ведичезної кількості новобуду орендні квартири перестануть зростати у гривневій ціні.
Утверждать, что они были сданы не могу естественно, но объявления были от собственников, причем обновлялись через день, что есть платно на olx насколько я знаю. Зачем снимать с экспозиции если человек намерен сдать. Кстати, квартира за 10400 изначально была за 10000, что и так казалось конским ценником.