Alfa_Bank,
большая просьба: донастройте, пожалуйста, функцию cash-in в банкомате отд. №6 на Черняховского в Одессе. И касса бы разгрузилась, и нам было бы удобнее.
|
|
![]() Re: Альфа-БанкAlfa_Bank,
большая просьба: донастройте, пожалуйста, функцию cash-in в банкомате отд. №6 на Черняховского в Одессе. И касса бы разгрузилась, и нам было бы удобнее. Востаннє редагувалось Arien в Чет 07 гру, 2017 19:23, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Альфа-БанкАга, теперь поняла, в чем дело: у меня тоже утром обнаружилась задвоенная оплата через Портмоне, но уже выписка поправлена.
![]() спам от АльфыЕсть ли способ отключить ежедневный спам от Альфы? (
![]() Re: Альфа-БанкУ меня наоборот - карта ушла в плюс. Причем громаднейший. Ни снятий ни транзакций последнее время не было.
![]() Чудеса продолжаются.
Зашел в МАБ. Сумма, которая была на Доходном сейфе, теперь лежит на карте, как будто отменилась операция зачисления на Дохсейф. Минуса уже нет. Я так понимаю, что проценты за сегодняшний день мне никто не заплатит ![]() В выписке до сих пор бардак. Попробую-ка я опять сумму на Дохсейф положить. Что будет. ![]()
уже другий день не можу відкрити депо. Що за проблеми в МАБ?
![]()
В программу даблКБ по Максу тож добавили 5983?
![]() альфабанкАльфабанк - Максимально шахрайський з 7 банків в яких я обслуговувався, надалі обслуговуюсь в 3 банках - приват, райф та кредо.
Альфабанк Україна швидш за все матиме проблеми як і російський Альфабанк за таку наглу клієнтську політику. Розкажу про чергові вибрики: - Мав нещодавно тимчасові трудності зі сплатою по кредитці, як і більшість людей сьогодні: для порівняння за свій борг 11тис рахували мені 1500 обов'язкового платежу(картка Максимум Готівка), в той час як Приват з 40тис рахував лише 2,5тис платежу. - навіть після часткової сплати платежу вони Альфабанк рахували прострочку та штраф 200 грн щомісяця, а на третій місяць впаяли штраф 1100 грн! оце так альфабанк!!! в порівнянні Приватбанк : штраф за прострочку був лише 50 грн щомісяця і вистачала половина обов'язкового платежу котрий система надобавок сама зписувала з іншої картки за наявності коштів. - дзвінків та смс колекторів альфабанку з погрозами про розшук не порахувати, надобавок скасували мені пЛатіжну картку, тому мені тепер ще важче ПОГАШАТИ їм їх задрипаний "кредит". На відміну з Приватбанку просто ввічливо телефонували та просили погасити принаймні частину на простязі тижня чи двох. от чесно скажу після того аж хочеться піти та перепозичити гроші та вплатити, особливо коли така відчутна різниця у відношенні до клієнта. - в альфабанку через ніби їх супер інтернет банкінг погашення відбувається аж на 2-3 день в залежності від години(таке враження ніби на другому кінці дроту не комп'ютер обслуговує, а бухгалтер з 70'), а якщо погашення робитимеш в п'ятницю після 19.00(що цілком нормальне для працюючої людини), то грошики зарахуються лишень в понеділок...можливо.... Для порівняння в Приватбанку погашення відбувалось миттєво, що зустрінеш навіть не в кожному європейському банку. Підсумовуючи: - альфабанк 11тис боргу з тримісячною прострочкою: штрафи(3×200 + 1100) + платіж 3×1500 = 6200грн : злобненько, дякую Богу що живий та ще й картку анулювали... - Приватбанк 40тис боргу з тримісячною прострочкою: штрафи (3 ×50) + платіж 3×1200 = 3750 : повага, ще й дозволили на половину платежу(1200 замість 2400). Висновок - ради всього святого не беріть позику в Альфабанку, альфабанк - це структура де тільки чекають аж ви зробите невірний крок і повірте - розуміння та лояльності до вас від альфабанку НЕ БУДЕ !!!
|
|