посмотрим когда выйдет BCCPay они будут мастеркард использовать в этом году будут эпичные баталии между криптой и фиатом думаю карты обойдут через какой нибудь андроид пей или типа того запомните - кто запрещает тот проиграет
barabass написав:посмотрим когда выйдет BCCPay они будут мастеркард использовать в этом году будут эпичные баталии между криптой и фиатом думаю карты обойдут через какой нибудь андроид пей или типа того запомните - кто запрещает тот проиграет
Готовятся проигрывать: https://qz.com/1174091/china-wants-an-o ... in-mining/ Чтобы "обойти карты с помощью андроид пей или типа того", надо сначала создать свой "андроид пей или типа того". ИМХО Google/Apple пошлют криптотусовку нах.
chipmunk написав:Вже їх попустило, тільки з фоп рахунку ніззя
Чи можна із цього місця поподрібніше будь ласка? читав багато баталій (в іншій гілці на цьому форумі, по інвестиціях, там хтось так і не зміг подати ФОП-кошти для е-ліцензії....
Не дуже тоді зрозуміло а які саме кошти можна депозити, з-п, щось інше?
barabass написав:посмотрим когда выйдет BCCPay они будут мастеркард использовать в этом году будут эпичные баталии между криптой и фиатом думаю карты обойдут через какой нибудь андроид пей или типа того запомните - кто запрещает тот проиграет
greenozon написав:Чи можна із цього місця поподрібніше будь ласка? читав багато баталій (в іншій гілці на цьому форумі, по інвестиціях, там хтось так і не зміг подати ФОП-кошти для е-ліцензії....
Бегемот хотів гроші, з яких сплачені податки - декларація не підійшла, тільки виписка з податкової про доходи і сплачені податки, витяг її з екабінету. Ну і відсилати їх треба зі звичайного рахунку, не фопного.