|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 01 вер, 2009 10:49
Igor75 написав:Я би радив класти, просто треба руку тримати на пульсі, причому міцно притискаючи. В один прекрасний момент може скластися така ситуація, що на зняття готівки буде комісія (ну скажем 10%), або плата за обслуговування карти(припустим 1000 грн в рік), тому Вам треба буде чітко моніторити ресурси www.alfabank.com.ua i my.alfabank.com.ua. Бажано хоча б раз у місяць заходити у відділення і доставати менеджерів. Ну і звичайно читати цей форум! Тоді усе буде чікі П.С. Забув додати. Тримайте кошти на карті стільки, щоб можна було швидко зняти враховуючи їх добові ліміти!
были примеры такого коварного поведения или это просто предположения?
-
streamlined
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 01 вер, 2009 11:43
streamlined написав:Igor75 написав:Я би радив класти, просто треба руку тримати на пульсі, причому міцно притискаючи. В один прекрасний момент може скластися така ситуація, що на зняття готівки буде комісія (ну скажем 10%), або плата за обслуговування карти(припустим 1000 грн в рік), тому Вам треба буде чітко моніторити ресурси www.alfabank.com.ua i my.alfabank.com.ua. Бажано хоча б раз у місяць заходити у відділення і доставати менеджерів. Ну і звичайно читати цей форум! Тоді усе буде чікі П.С. Забув додати. Тримайте кошти на карті стільки, щоб можна було швидко зняти враховуючи їх добові ліміти!
1. Кредитка "щаслива" введено додаткову щомісячну комісію в розмірі 3%(приблизно) від суми залишку за розрахунково касове обслуговування. Після цього результуюча відсоткова ставка становить більше 60% річних.
2. Введення триденного терміну зарахування коштів через ІБокс
Додаємо сюди постійні технічні проблеми (у мому місті довший час кредитку поповнити це була ціла проблема), про валютні кредитки узагалі мовчу..
Плюс до того на місто ЖОДНОГО цілодобового банкомату альфи.
і т.д.
Мало? Добавити?
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 01 вер, 2009 11:45
streamlined написав:Igor75 написав:Я би радив класти, просто треба руку тримати на пульсі, причому міцно притискаючи. В один прекрасний момент може скластися така ситуація, що на зняття готівки буде комісія (ну скажем 10%), або плата за обслуговування карти(припустим 1000 грн в рік), тому Вам треба буде чітко моніторити ресурси www.alfabank.com.ua i my.alfabank.com.ua. Бажано хоча б раз у місяць заходити у відділення і доставати менеджерів. Ну і звичайно читати цей форум! Тоді усе буде чікі П.С. Забув додати. Тримайте кошти на карті стільки, щоб можна було швидко зняти враховуючи їх добові ліміти!
банк уже втихаря ввел комисию 7% при снятии суммы больше 1000000грн.
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 вер, 2009 12:16
Igor75 написав:streamlined написав:Igor75 написав:Я би радив класти, просто треба руку тримати на пульсі, причому міцно притискаючи. В один прекрасний момент може скластися така ситуація, що на зняття готівки буде комісія (ну скажем 10%), або плата за обслуговування карти(припустим 1000 грн в рік), тому Вам треба буде чітко моніторити ресурси www.alfabank.com.ua i my.alfabank.com.ua. Бажано хоча б раз у місяць заходити у відділення і доставати менеджерів. Ну і звичайно читати цей форум! Тоді усе буде чікі П.С. Забув додати. Тримайте кошти на карті стільки, щоб можна було швидко зняти враховуючи їх добові ліміти!
1. Кредитка "щаслива" введено додаткову щомісячну комісію в розмірі 3%(приблизно) від суми залишку за розрахунково касове обслуговування. Після цього результуюча відсоткова ставка становить більше 60% річних. 2. Введення триденного терміну зарахування коштів через ІБокс Додаємо сюди постійні технічні проблеми (у мому місті довший час кредитку поповнити це була ціла проблема), про валютні кредитки узагалі мовчу.. Плюс до того на місто ЖОДНОГО цілодобового банкомату альфи. і т.д. Мало? Добавити?
Да, уж!!!
Действительно надежный банк в который стоит нести свои деньги с кошельком!!! Все 5 гривень 46 копеек!
На самом деле прибыль, прибыль и только прибыль, любой ценой, за счет вкладчиков и заемщиков!
Бабло лопатой, а За ценой мы не постоим!
-
Юрий368
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 вер, 2009 13:07
Igor75 написав:1. Кредитка "щаслива" введено додаткову щомісячну комісію в розмірі 3%(приблизно) від суми залишку за розрахунково касове обслуговування. Після цього результуюча відсоткова ставка становить більше 60% річних. 2. Введення триденного терміну зарахування коштів через ІБокс
Додаємо сюди постійні технічні проблеми (у мому місті довший час кредитку поповнити це була ціла проблема), про валютні кредитки узагалі мовчу.. Плюс до того на місто ЖОДНОГО цілодобового банкомату альфи. і т.д.
Мало? Добавити?
да, конечно. хотя я имел в виду в первую очередь резкое изменение в тарифах, введение "капканов" в условиях обслуживания и т.п. технические проблемы банка или сотрудничающих с ним компаний - это неприятно, но к тарифам не относятся. небольшое количество банкоматов, их режим работы - об этом можно узнать до начала работы с банком. P.S. лично мне не интересны никакие кредитные продукты. J написав:[банк уже втихаря ввел комисию 7% при снятии суммы больше 1000000грн.
ok. я пока воздержусь от снятия таких больших сумм.
-
streamlined
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 01 вер, 2009 14:27
Igor75 написав: Плюс до того на місто ЖОДНОГО цілодобового банкомату альфи.
Ігоре, а чи не хочете Ви спробувати, для прикладу, у нічний час у відділенні в центрі, на проспекті Свободи, просто підійти до дверей, провести своєю альфівською карточкою по рідеру і зайти в тамбур, де стоїть банкомат Альфи разом з айбоксом?
-
finder
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 вер, 2009 15:31
finder написав:Igor75 написав: Плюс до того на місто ЖОДНОГО цілодобового банкомату альфи.
Ігоре, а чи не хочете Ви спробувати, для прикладу, у нічний час у відділенні в центрі, на проспекті Свободи, просто підійти до дверей, провести своєю альфівською карточкою по рідеру і зайти в тамбур, де стоїть банкомат Альфи разом з айбоксом?
(м.Івано-Франківськ) У насподібна функція передбачена в центральному відділенні, була, колись, може, але на жаль, зі слів менеджерів, у них "неправильні" двері, тому вказана функція не працює. streamlined написав:да, конечно.
Прошу, буде мало скажете, добавлю. streamlined написав:хотя я имел в виду в первую очередь резкое изменение в тарифах, введение "капканов" в условиях обслуживания и т.п.
технические проблемы банка или сотрудничающих с ним компаний - это неприятно, но к тарифам не относятся.
небольшое количество банкоматов, их режим работы - об этом можно узнать до начала работы с банком.
Проблема не в кількості банкоматів, а наприклад в тому, що дуже часто (особисто я) натикався на те, що єдиний альфівський доступний банкомат (в суботу, чи неділю) не працює. А це уже втрати комісійних інших банків. З валютною кредиткою у мене були особливі проблеми: я не міг зняти залишок в 0 тому що "у нас старий термінал і він не може видати, у мене виникає помилка, спробуйте в іншому відділенні", в іншому те ж саме. В результаті півтори місяця закриття кредитки і конвертація залишку в гривню по бог його знає якому курсу. Абсолютно незрозумілі блокування. При спробі зняти більшу суму яка є на картці і виникненні помилки кошти на картці БЛОКУЮТЬСЯ! і зняти блокування ви можете тільки по дзвінку на гарячу лінію! Тепере додатте до того що персонал на місці ЖОДНИХ розяснень дати не може, будь-які питання по дзвінку на гарячу лінію. [/quote] streamlined написав:P.S. лично мне не интересны никакие кредитные продукты.
Кредитні продукти, дебетні, яка різниця, ніхто не гарантує, що коли в банку закінчаться боржники вони не почнуть вас заганяти в комісії.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 01 вер, 2009 16:45
ТупУм написав:Rbank Взаимосвязан ли украинский Альфа-банк и российский? Можно ли отправить из Украины, укр. Альфа-банк, деньги в рублях на карточку гражданина РФ в росс. Альфа-банке? Если это реально, то что для этого необходимо? Какие ограничения?
Добрый день.
Юридически не взаимосвязан.
Учтоню скажу.
-
Rbank
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 01 вер, 2009 16:55
6na9 написав:Rbank написав:Земля слухами полнится. Ну откуда у Вас такая информация? 80% кредитного портфеля банка - крупнейшие предприятия страны. Каким образом Нафтогаз связан с банком??????СКМ????Интрепайп?????ИСД???????Горадминистрации????? думайте когда пишите или спрашивайте если что непонятно
Не будьте так импульсивны. Да, немного ошибся, так как читал информацию давно... не 40 %, а 30 %. Специально для вас решил отыскать откуда у меня такие "слухи". Зайдите на рейтинговое агество standard and poors и прочитайте там пресс-релиз. Вот оттуда отрывочек ".... Средства компаний, связанных с АБУ, составляют примерно четвертую часть обязательств банка. Кроме того, кредиты связанным сторонам составляют более 30% кредитного портфеля. ..." Или вы сравниваете этот источник с районной газетой, и это всё "слухи" ?
Средства компаний, связанных с АБУ, составляют примерно четвертую часть обязательств - остальным 75%. Есть разница? На чем Вы меня пытаетесь подловить? на каком-то рейтинговом агенстве? Я написал 80%, с Ваших слов 75%. В чем вопрос, что я не реагирую? на что реагировать?
-
Rbank
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 01 вер, 2009 17:35
О-о-о-о! Привет Альфа-Банк!
Снова понты? 
-