Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
jump написав: Маю знайомих українців, які багато років тут працюють. У них вже є чотири чи п’ять будинків, які вони здають в оренду, та вони не перестають щодня працювати на інших роботах. Люди тут живуть роботою, вона дає ціль і впевненість. ... працюючи практично на будь-якій роботі у США, можна нормально жити. Під словом нормально, я маю на увазі: машина, житло, харчі. Це базові речі. Після двох місяців роботи у США, я купив машину.
Усім панам на попередній сторінці поставив "Плюс" - тверезі вірні думки... Супер! Ще сьогодні зранку пив каву десь під Бухарестом, потім "транзитом" пройшов Болгарію - одна зупинка на заправці - пальне по 2 лева - і майнули в Турцію. Тут же така біда: 8 Березня. Моя кобіта захотіла зустріти цей вечір на березі Мармурового моря... То ми як раз в цей вечір там...
Що я Вам скажу, панове: у порівнянні із Румунією та Болгарією ми живемо не те, що добре - а ЖИРНО. Радійте та хлопайте у долоні: У Болгарії за весь час, поки я її перетинав з півночи на південь - якщо побачив 8 (вісім) людей - то це добре. Враження, що країна без людей. І ще вразило: стоять панельки 70-х років минулого сторіччя, ніяких новобудов. Там би Ви точно нічого не заробили би, здаючи щось в оренду. Ні-ко-ли.
В Румунії та частина, що ближче до нашої Буковини - ще нічого. Чим ближче на південь до кордону із Болгарією - просто жебраки сидять перед хатами із проваленими дахами. Тут вперше побачив циганок...
Хлопайте в долоні, поглажуйте себе по животику та радійте.
P.S. Вечірній Стамбул, коли ти за кермом - вражає неймовірно... Я, знаєте, проїхав сам за кермом дуже багато всілякого - всю неньку Україну від Чопа до Донецька і від Севастополя до Києва, всю Прибалтику, всю Європу, багато штатів США - то ось сьогодні вечірній Стамбул вразив до безтями... Здалося, що це - столиця світу... Ну все, ми з кобітою тут трохи пивка румунського - подарункового - та в люлю...
А Ви не забули: Хлопайте в долоні, поглажуйте себе по животику та радійте.
es77 написав:Держава піклується за тебе, померти під забором не дасть. Але і оплачувати самотьному пенсіонерові квартиру в 100м2 в центрі міста не буде. Оскал капіталізьма іптіть.
...то що, шановне панство, що робите цього року з нерух.: 1) купуєте? 2) продаєте? 3) записуєтесь у "почекуни" і чекаєте у : вал-депо/грн-депо/, чи прокручуєте скирду в.... Ваш варіант...?
Долярчик написав:...то що, шановне панство, що робите цього року з нерух.: 1) купуєте? 2) продаєте? 3) записуєтесь у "почекуни" і чекаєте у : вал-депо/грн-депо/, чи прокручуєте скирду в.... Ваш варіант...?
Грн депо під старі відсотки (18%-20%) поки що найвигідніше...мабуть. А там видно буде.
Долярчик написав:...то що, шановне панство, що робите цього року з нерух.: 1) купуєте? 2) продаєте? 3) записуєтесь у "почекуни" і чекаєте у : вал-депо/грн-депо/, чи прокручуєте скирду в.... Ваш варіант...?
При крепчающей гривне надо срочно продавать! Я продаю!
При крепчающей гривне надо срочно продавать! Я продаю!