Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
...ну, нарешті, з вчорашнього вечора, ця гілочка побачила свій профіль!
...так-от, мене ще цікавить таке: чи часто забудовники "збільшують" ваші м2 при здачі квартири?(при їх перемірянні) ...бо в договорі ЧІТКО прописано, що маю ДОПЛАТИТИ за "зайві" м2, які будуть не співпадати з тими, що вказані в договорі! ...наскільки часто таке трапляється і ГОЛОВНЕ, по якій ціні вони будуть рахувати оті "зайві" м2?
(роздуми після утрішньої філіжанки кави та жмені свіжої полуниці на недільний Breakfest)
Весна... березень... тепло... сонечко... відкриваю очі - ще не встаю з кроваті - і перше, що бачу у відкрите на "провітрювання" вікно - гори... відразу все знаю, бо над горами бачу голубе небо, і сонце, яке осяює гори... Поки варю каву, згадуються слова поета:
От страсти у мужчины кровь бурлила. И женщина с улыбкой на устах Сказала, что себя бы разрешила Поцеловать, но только в двух местах.
О, мужики, святая простота! Он к женщине придвинулся поближе И попросил быстрей назвать места. Она сказала: - В Риме и Париже!
Каву випив. До речі - я знаю, будете лаятися - споживаю тільки "Каву зі Львова" навіть тут. Жінка вже підсовує тарілочку помитої полуниці. Полуниця цієї весни вродила добряче. Ціна? Ціна звичайна, 21 (двадціять одна) гривня кіло... Кушаю... смачно...
Вам хочеться "клубнічку"? Зараз буде... Смакую полуницю і думаю: де ж мої 17 років? Ну, особисто мої на проспекті (назву видалено) у місті (назву видалено) біля першого поверху хрущьовки - через вікно до трьошки і залазів у 3-кімнатну квартиру (номер квартири видалено)... Камінчик кидав у шибку... один кинув... два... три... молодий був, більше трьох не кидав... Чесно кажу, три. А в наші часи 17 років де? А ось де: по сусідству. Що хоче хлопець у 17 років? Звісно, що...
Де та дівчинка, що може забезпечити? Звісно де - у Львові.
Де ті батьки, що на цей момент мають доню років 16? Звісно де - у Львові...
Так ось. Спосіб 25 отримання пасивного доходу. (він не зовсім "пасивний"- більше навіть гіперактивний - але в тому і й прихована "Прєлєсть") Спочатку дивимося ось цей кліп (увага, дивитися обв'язково. І обв'язково натискати кнопочку "Сподобалося" - інакше спосіб не спрацює та пасивного доходу - точно вам кАжу - не отримаєте)! Дивимося!
Ну, подивилися? "Дякую" поставили? От і добре! Поздоровляю! Я вас заніс у список потенційних (наголошую "Потенційних") оримувачів пасивного доходу.
Тепер розкриваю карти. А) Назву пісні - Cemre - не знайдете в словнику українсько-турецькому. Слово "жаргонне", але гарне, по-львіськи сказали б "кобіта".
Б) Хто співак? Відомо хто - мій сусід по будинку. Квартири - поруч. Разом вигулюємо собачку. Поп-співак. Дуже знаменитий. Часто запрошують на корпоративи (це я натякаю). Ну, ви праві, тут писали на форумі, треба вміти вибирати сусідів.
В) Чи має співак щось за душею? За душею - ні. А ось автосалон в Стамбулі - да.
В) Що ще має? Гарного та корисного? Має сина. 17 років. Єдиний син (це я натякаю).
Г) про що саме у цю неділю зранку думав син співака, лежачі ще у кроваті? Про те саме, про що і я, залзіючи у вікно квартири першого поверха хрущовки (це я натякаю).
Д) Чи вірно я вибрав сусіда? Безперечно, не вірно, у гарного сусіди була б донька. Нехай і 17 років. Тут моя помилка... Чи батька того сина.... А, згадав, з точки зору біології - батька того сина. Ну, що поробиш... Прийдеться комусь із форумчан віддати...
P.S. Найпрестижніше у Турціі - оженитися легіню з Анталї на дівчині з України (це я вже не натякаю). Ой, з'їм полуниці ще... смачна... Та піду вигуляю собачку - сусіда гукає... Примітка: Батькам доні 16 років, що мріє навчатися у Стрийському коледжі, що стоіть на трасі "Київ-Чоп", прохання не турбувати.
у вас не всё потеряно! то что сосед не девочка - не беда. Вы настолько продвинутый что легко воспримете новость об отношениях "мальчик - мальчик". Ну может лишнюю бутылочку Бескиди выпьете, закусывая клубничкой Главное же деньги? Точнее автосалон. Да и сват-певец ртом - тоже неплохо.
big539 написав:у вас не всё потеряно! то что сосед не девочка - не беда. Вы настолько продвинутый что легко воспримете новость об отношениях "мальчик - мальчик". Ну может лишнюю бутылочку Бескиди выпьете, закусывая клубничкой Главное же деньги? Точнее автосалон. Да и сват-певец ртом - тоже неплохо.
Біг, по моєму, крім коньячно-клубнічного флуду і слізних прохань про поради "як заробити мільйон на рівному місці" - тут немає нічого цікавого. Скільки я не переглядаю зміст - нічого нового. Абсолютно нічого)))
То поділіться НОВИМ. Дуже просимо. Не відказуйте нам, пересічним жебракам. Дуже просимо.
Долярчик написав:...ну, нарешті, з вчорашнього вечора, ця гілочка побачила свій профіль!
...так-от, мене ще цікавить таке: чи часто забудовники "збільшують" ваші м2 при здачі квартири?(при їх перемірянні) ...бо в договорі ЧІТКО прописано, що маю ДОПЛАТИТИ за "зайві" м2, які будуть не співпадати з тими, що вказані в договорі! ...наскільки часто таке трапляється і ГОЛОВНЕ, по якій ціні вони будуть рахувати оті "зайві" м2?
п. с.... зверніть увагу на назву мого поста
Переміряють при підготовці Технічного паспорта на квартиру. Нічого страшного: за моїми спостереженнями +- 1 кв. метр. Частіше +-0,5 квадрата. Доплата за ціною первинною. Так що немає чого боятися. Пани Франт і біг п'ятсот триста якийсь! Дуже просимо новеньке. Чекаємо. Не соромтесь... діліться... Нове - це як новеньке яблучко спокуси... Так і хочеться спокуситися...
akurt написав:То поділіться НОВИМ. Дуже просимо. Не відказуйте нам, пересічним жебракам. Дуже просимо.
Долярчик написав:...ну, нарешті, з вчорашнього вечора, ця гілочка побачила свій профіль! :mr
п. с.... зверніть увагу на назву мого поста
Переміряють при підготовці Технічного паспорта на квартиру. Нічого страшного: за моїми спостереженнями +- 1 кв. метр. Частіше +-0,5 квадрата.
Доплата за ціною первинною
. Так що немає чого боятися. Пани Франт і біг п'ятсот триста якийсь! Дуже просимо новеньке. Чекаємо. Не соромтесь... діліться... Нове - це як новеньке яблучко спокуси... Так і хочеться спокуситися...
1) за первинною - тобто, по тій ціні, що в мене вказана у договорі за м2? 2) і так, дійсно, нехай ті пани НЕ КРЕМПУЮТЬСЯ(і не набивають собі ціну), а сміливо розкажуть, як заробити НЕ МІЛЬЙОН, а хоча б 20тис.грн/міс. працюючи 2-3дні в тиждень!
п. с...... і нехай не говорять дурниць про "платну інформацію", бо ТУТ ЛОХІВ - НЕМА!!! .......максимум, якщо йдеться про "серйозну справу" (на мільйони), то оформляється договір, де вказують %%, які будуть отримувати з "тої справи" інвестор і той, що "розказав детально ідею"!-якщо, звичайно, та ідея "не накриється мідним тазом" ....а так, як в нас тут "дитячий лєпіт" про якихось НЕЩАСНИХ пару тисяч гривень, то ми тут просто ДРУЖНЬО ділимось ідеями/успіхами/поразками/жартами БЕЗКОШТОВНО!!!
Долярчик написав:...так-от, мене ще цікавить таке: чи часто забудовники "збільшують" ваші м2 при здачі квартири?(при їх перемірянні) ...бо в договорі ЧІТКО прописано, що маю ДОПЛАТИТИ за "зайві" м2, які будуть не співпадати з тими, що вказані в договорі!
Майже завжди площа "збільшується", знаю вже три приклади у Львові, де площа виросла, в знайомой взагалі на 4 тис дол вийшло (але там дворівнева - тому і розбіжність велика). Вони трохи в шоці були, але стиснувши зуби - заплатили. Нічого не поробиш.
Ціна метра прив'язується до той ціни, за яку брали.