Долярчик написав:... біля нього, ще двоє продають свої метал-павільйони(теж щось по 500-600дол) - може, комусь з тутешніх панів потрібно на дачу таке, то можу Вам кинути їхні моб. номери
...а ще один, продає магазин(там же, біля них) діючий (з "хімією") - 20м2 щось за 6тис.дол. - теж, якщо комусь потрібно, можу дати його номер.
Ця історія дуже давня... Ну, не за часів Богдана Хмельницького було, але історики вважають, що дуже давня.
В літописах значиться рік 2015 від Різдва Христового...
Молоді тільки-но одружилися - їй було трохи за 50, молодому - майже 60.
Вирішили звити гніздечко не в "трьошці" молодої (у молого власного житла не було), а на природі... Вклалися в дачу.
18 000 долярів для молодого подружжя - не гроші!
І я на тій дачі був - мед-пиво не пив, бо не пригощали...
Дача як дача - гарна, підходить як філія Тюрми на Лонцького у Львові...
У тюрмі - катовані, а тут - жили кати... Відпочивали...
Все чин-чином, як при них:
- чавунні батареї, що розмерзлися ще за часів ... ну, ви ж знаєте, за часів кого... знаю, що у тім музеї Ви були, там мало хто не був ув'язненим...
- щпалери, що звисали із стін, як театральні декорації...
- опалювальний котел іржавий та з тенами для нагріву - а щоби було враження, що електрику для нього не крадуть - як зазвичай прийнято на дачах - поруч лежали якісь ніби-то дрова...
- доріжка до якогось болота чи річки (відрізнити важко)...
- на тім болоті - якийсь човен - із старих кастрюль зібраний... "Тут буде завзята рибалка!" - так сказав молодий...
Що мене особливо вразило - така собі альтанка, зроблена із склопакетів (напевне, крадених), але замість скла - москитні сітки.
Камера як в космічному кораблю - увійшов у передпокій альтанки - двері зачинив - обробив себе дустом від комарів - відкрив інші двері - пройшов у зону відпочинку.
Боже правий! Яке свіже повітря! Який закат над болотом! Небо крізь сітку - як справжнє!
Між будівлею дачі, зробленою в стилі Сальвадора Далі - тобто хто-знай-що-і-збоку-ще прибудова над прибудовою - та болотом - горОд.
На тім горОді, у раю
Я бачив пекло...
там огірки, капуста та буряк
не мріяли рости...Щаслива молода пара завзято показувала, де будут рости огірки, а де - баклажани...
Рай потихеньку становився раєм - на дачу навіть запросили на відпочинок сваху із чоловіком - ті приїхали один раз не з порожніми руками - привезли три чи чотири кущі полуниці.
Йшов час... наступив рік 2016... Дочка подружжя дізналася, що чоловік став наркоманом - та пішла від нього... Повернулася до мами... з дитиною...
У році 2017 молоде подружжя розбіглося - молодий забрав собі автівку, жінці залишив пральну машинку та телевізор...
Молода не сумувала: в трьошці сиділа люба доня з онукою...
Взагалі у 2017 році подружжя було на дачі 1 (один) раз...
Горювати за поганим чоловком, який забрав собі автівку, молода на стала: питала у мене, де купити лісапед, щоб поїхати зібрати урожай полуниці.
Їхати лісапедом було недалече - десь кілометрів 20, чи трохе більше...
Якось так сталося, що лісапеди були дорогі, то вже й не купила...
У 2017 році я обережно висловив думку, що треба ту "прєлєсть" продати.Ой, і били ж мене...
Вчора - рік 2018 - бувша молода подзвонила жінці - радилася, які краще шпалери купити, бо вирішила тую прєлєсть продати, а з тими шпалєрами, що звисають вже до підлоги, "
товар має не товарний вигляд"...Жінка ледве відмовила клеїти.
Я її підтримав: покупець однаково буде ті "квіточки" бумажняні переклеювати...
На тому й порішили.
Зараз дивлюся: чи возьме хоч половину...