|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 28 бер, 2018 19:17
akurt написав:Ми ж чекаємо на фахівців у першу чергу: - Frant - sinus - big535Пану fis я дав відповідь у Приватному повідомленні - нехай почитає, як раз у палаті №6 тиха година - не хочу розбуркувати мозок хворої людини, яка стоїть на поготові. Сподіваюся, пану fis"у пригодится у практичній роботі з орендарями.
С утра список больше был,но видимо приходят предложения и список сокращается! На самом деле на этом форуме реальных людей почти не осталось и я благодарен вам,что реальных людей вы обозначили,все остальные,что были с утра видимо попали к вам по незнанию-смотрю и ржу над писаками-полностью знаю как сейчас обстоят дела везде по Украине с недвижимостью, знаю как обстоят дела с недвижимостью Турции,Польши,Словакии,Испании,Германии,США и мне стало понятно,что когда многие здесь работают за гречку,и кидают лапшу на вентилятор, то у нашей страны будущего нет! Это просто позор!
-
sinus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 28 бер, 2018 20:10
Козак-характерник написав:Дякую!  Але це не науковий бізнес - план, а чорновий варіант розрахунків, доволі поверховий. Ідея попрацювати заради науки не знайшла підтримки, дивлюся. Квестор запропонував науковий підхід, але передумав працювати і відхилив свою участь у віртуальній лабораторії. Всі затихли одразу і злилися...  Я так думаю, що така наукова робота нікого не цікавить насправді, бо ринок тіньовий. І кожна зі сторін ринку немає бажання світити свої провали чи здобутки. Що на гілці київської нерухомості, що львівської, одне бла бла бла... 
] А що вас не влаштовує? Виж самі написали: Козак-характерник написав:Ок! Наука так наука...  Давайте попрацюємо заради науки. Почнемо з мети! Давайте її визначимо. Пропоную такий варіант: організація підприємницької діяльності фізичною особою на основі здачі в оренду житлової нерухомості у Львові. Правки будуть?
Мета - заробити гроші на здачі в оренду. Ну і напишіть, що ви хотіли побачити окрім мети? Business plan) — це техніко-економічне обґрунтування діяльності підприємств у ринкових умовах, програма його діяльності; він характеризує модель підприємства в майбутньому. Він складається для діючого підприємства, нового виду діяльності або продукції, для нового підприємства. Він потрібен керівникові фірми, акціонерам, інвесторам. Бізнес-план частіше складається на рік, два роки, зрідка на більший період. Як в загальному описав саме бізнес план. Ясно, що він поверхневий але це план! Як я планую заробляти і скільки.
-
fis
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 бер, 2018 20:20
fis написав: Козак-характерник написав:Дякую!  Але це не науковий бізнес - план, а чорновий варіант розрахунків, доволі поверховий. Ідея попрацювати заради науки не знайшла підтримки, дивлюся. Квестор запропонував науковий підхід, але передумав працювати і відхилив свою участь у віртуальній лабораторії. Всі затихли одразу і злилися...  Я так думаю, що така наукова робота нікого не цікавить насправді, бо ринок тіньовий. І кожна зі сторін ринку немає бажання світити свої провали чи здобутки. Що на гілці київської нерухомості, що львівської, одне бла бла бла... 
] А що вас не влаштовує? Виж самі написали: Козак-характерник написав:Ок! Наука так наука...  Давайте попрацюємо заради науки. Почнемо з мети! Давайте її визначимо. Пропоную такий варіант: організація підприємницької діяльності фізичною особою на основі здачі в оренду житлової нерухомості у Львові. Правки будуть?
Мета - заробити гроші на здачі в оренду. Ну і напишіть, що ви хотіли побачити окрім мети? Business plan) — це техніко-економічне обґрунтування діяльності підприємств у ринкових умовах, програма його діяльності; він характеризує модель підприємства в майбутньому. Він складається для діючого підприємства, нового виду діяльності або продукції, для нового підприємства. Він потрібен керівникові фірми, акціонерам, інвесторам. Бізнес-план частіше складається на рік, два роки, зрідка на більший період. Як в загальному описав саме бізнес план. Ясно, що він поверхневий але це план! Як я планую заробляти і скільки.
Це не план. Я б написав. Але громада форума не хоче приймати участь в роботі віртуальної лабораторії. Навіщо гвалтувати цьоцю Клаву? 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 бер, 2018 20:25
sinus написав:полностью знаю как сейчас обстоят дела везде по Украине с недвижимостью, знаю как обстоят дела с недвижимостью Турции,Польши,Словакии,Испании,Германии,США
...то, може по пару речень про кожну країну написали б? (ну і звичайно, неоминувши нашу Неньку) - особисто Я, був би вдячний! п. с. ......і ще: розумію, що на форумах трапляється багато клонів(ну, і таких, як Ви описуєте), але всіх і кожного підозрювати - ніби, теж не є добре! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 бер, 2018 20:27
Козак-характерник написав:Це не план. Я б написав. Але громада форума не хоче приймати участь в роботі віртуальної лабораторії. Навіщо гвалтувати цьоцю Клаву?
... а що конкретно потрібно робити(от мені, до прткладу?)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 бер, 2018 20:28
fis написав:Мета - заробити гроші на здачі в оренду. Ну і напишіть, що ви хотіли побачити окрім мети?
Це не мета. Є мета, а є задачі. Ви назвали одну із задач. Бізнес план має свою структуру і принципи побудови. Це якщо по науці. Для пересічного планом можна, звісно обізвати все що завгодно. Але то не є план. Просто нікого насправді не цікавить це. Просто бла бла бла цікавіше... 
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 28 бер, 2018 20:34, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 бер, 2018 20:30
Долярчик написав: Козак-характерник написав:Це не план. Я б написав. Але громада форума не хоче приймати участь в роботі віртуальної лабораторії. Навіщо гвалтувати цьоцю Клаву?
... а що конкретно потрібно робити(от мені, до прткладу?)
Не зрозумів питання?
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 бер, 2018 20:31
fis написав: Козак-характерник написав: fis написав:Козаче Я спробую свій бізнес-план накидати завтра з компа.
Ок! Тобто не бачите сенсу створювати лабораторний бізнес - план з чистого паперу? Маєте вже й так ефективно реалізований на практиці і готові його оприлюднити, позбавивши нас роботи? 
Маю на увазі свої розрахунки. Квартира мені на момент 44 метри обійшлася в 23563$. Це вже з оформленням. Думаю вкластися в ремонт тисяч в 8 долларів. Загалом 31563. Нехай 31600. Якщо я хочу мати 6 % річних - то середня орендна плата має складати біля 160$ або по курсу на сьогодні - 4130грн. Як на мене цілком конкурентна орендна плата. Віповідно якщо 8% ріних - 210$ або 5506 грн 10% - 210,42 $ - 6883грн 8% річних в доларах виглядає досить реально. Звісно, треба закладати деякі видатки, волатильність курсу і час простою тому фінальний дохід буде менший. Тому питання до обізнаних. Скільки приблизно на амортизацію треба відкладати? Чи продати за три роки і вкластися в новий новобуд, хоч я і не впевнений, що хочу знов в це влізати. Бо це проект по пенсійному забезпесенню моєї мами в першу чергу.
Гарна цифірь у Вас...ще кращий старт ніж був в Акурта в 2015. Ні?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 бер, 2018 20:34
Квесторе_поверніться написав:Гарна цифірь у Вас...
яка з них?
-
fis
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 бер, 2018 20:44
Долярчик написав: sinus написав:полностью знаю как сейчас обстоят дела везде по Украине с недвижимостью, знаю как обстоят дела с недвижимостью Турции,Польши,Словакии,Испании,Германии,США
...то, може по пару речень про кожну країну написали б? (ну і звичайно, неоминувши нашу Неньку) - особисто Я, був би вдячний! п. с. ......і ще: розумію, що на форумах трапляється багато клонів(ну, і таких, як Ви описуєте), але всіх і кожного підозрювати - ніби, теж не є добре! 
Для чого? Ну от помІркуй, Долярчик- для чого-чоловіку,який знається на ринку це декламувати? Знавець декламує тільки за гроші в лічку,а профан за гроші забудовників на форумах. Ну отак і відрізняй.
-
sinus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-