Це як саме?
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Майже так! (чудес не буває)... конкретно що зробив (та роблю) я - а) спілкуюсь із тими, хто вже чогось досяг і значить розумніший за мене - вчусь (правильне середовище) б) вивчаю самостійно доступні матеріали - купив пару книжок про гроші, інвестиції, розвиток (див нижче кого саме) - апгрейджу мозок ![]() в) періодично прослуховую доступні матеріали в інтернеті (аудіокнижки, ютуб роліки, дописи в блогах і тд ітп) г) час від часу купую деякі інфо-матеріали (вебінари, відео, е-книжки...) д) ну якщо вже дуже конкретики хочеться, ось вона - знайшов одного толкового мужика в інеті (його рекомендували в одній із поштових розсилок, які я читаю) і почав вивчати його підходи, знання і практику (вивчати треба лише тих, хто на ВЛАСНІЙ практиці довів, що те, що він розповідає - працює) купив пару його книжок (так, паперових!) - вони продаються і в нас, в нього купа роліків на ютуб каналі і ще більше записів в його блогах. Звати - Александр Євстегнеєв. це НЕ реклама, це конкретика, яку просили... крім нього - ще є й інші (насправді їх тисячі якщо не мільйони!) що роблю я - читаю, вивчаю, переглядаю, спілкуюсь із тими, кому це теж цікаво і далі - практикую. ЙДУ і РОБЛЮ. Тема дійсно дуже цікава і неосяжна, вважаю людина має достойно жити, мудро і багато, на жаль чи на щастя - це не природній інстинкт, цьому треба вчитись і прагнути. УСІМ - Смачної паски та ковбаски! бажаю радісного настрою, посмішки. міцного здоров'ячка та звісно ж фін. успіхів і звершень!!! Христос Воскрес ![]() Читаю эти бредни про "инвестирование в себя" и ржу в голос!
![]() да, я согласен что книжки надо читать, семинары надо посещать, в вуз иногда надо ходить. Но всё перечисленное стоит настолько МАЛО, что назвать траты на ЭТО - инвестициями может повернуться язык только у полных иди.отов. Давайте задам прямой вопрос. Например человек (типа Акурта) толканул одну-две квартиры во Львове, и имеет на руках 50-100 тысяч американских долларов. Следуя этому дурацкому совету- он решает "инвестировать в себя". Внимание вопрос:КУДА ему нужно впиндюрить сто косарей зелени, чтобы это местные "гуру" могли назвать "инвестицией в себя"? ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Христос Воскрес!
...кину ще два фото Лінколь-на ![]() ...як бачимо, за Лінкольном-1, є другий будинок біля нього, вже зводять другий/третій поверх......- а з верхніх поверхів, буде чудовий вид на Високий Замок!(одне поганенько, що "подейкують", що там, від "замурованої" р. Полтви, час-від-часу доходить "поганий" запах... ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
Табличка , ніби, про протилежне каже- дно по цінах на метри при хорошій орендній платі, окупність 11 років + ще в ціні може зрости. Sent from my iPhone using Tapatalk ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!І ще я думаю гарні локації вже майже забудували. Вони дешевше навряд будуть і оренда аналогічно. Поживемо побачимо.
Sent from my iPhone using Tapatalk ![]() Через дорогу є готовий, давно зданий і не дорогий будинок на Бережанській (але там, звичайно, залишки). Напевно, "Авалон АП" буде непоганим (він трошки далі, біля церкви, і здача реально через 2-3 роки, і дорогий). Дивлячись на яку площу розраховуєте. Якщо конце треба біля гімназії Шептицького, то, напевно, є як мінімум одна дитина і треба як мінімум дві кімнати. На Бережанській в залишках 3к досить великої площі. Можливо, варто подивитися цегляну вторинку. ![]()
... ну, а там, біля того зданого будинку на Бережанській, добудовують будинок екодомівці, - може там є щось "хороше"?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|