Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
tea написав:Згоден,що в Київ приїжджають всі 28 років.Але така міграція з регіонів нерівномірна.Під час кризи потік людей зменшується,як тільки криза позаду і починається збільшення робочих місць і зростання зарплат,потік збільшується,що ми і спостерігаємо приблизно останні півтора-два роки.
Тут не згоден, в основному люди такі, що якщо вже переїхали раз - більше не вертаються. криза, чи не криза.
Ви мене неправильно зрозуміли.Я не писав,що під час кризи дехто повертається додому.Я писав - потік зменшується,тобто є приріст,але менший,ніж після кризи.
Faceless написав:При чем тут курс, ипотека с 2010 в гривне без вариантов. Брать ипотеку даже при текущих условиях может быть вполне выгодно но по конкретных вводных. Все относительно
Не соглашусь. В сегодняшних условиях при сегодняшних ставках не "брать в гривне без вариантов", а "не брать вообще". Случаи, когда она имеет смысл, если не ставить на скачок курса, можно по пальцам пересчитать.
И без ожидания скачков всегда есть условия когда ипотека целесообразна, даже при текущих ставках, вы слишком узко смотрите на вещи
tea написав:Згоден,що в Київ приїжджають всі 28 років.Але така міграція з регіонів нерівномірна.Під час кризи потік людей зменшується,як тільки криза позаду і починається збільшення робочих місць і зростання зарплат,потік збільшується,що ми і спостерігаємо приблизно останні півтора-два роки.
Тут не згоден, в основному люди такі, що якщо вже переїхали раз - більше не вертаються. криза, чи не криза.
Ви мене неправильно зрозуміли.Я не писав,що під час кризи дехто повертається додому.Я писав - потік зменшується,тобто є приріст,але менший,ніж після кризи.
якраз під час кризи потік понаїхів росте, а коли з економікою гаразд, то змісту рипатися кудись нема.
Первый написав:Почали продавати бізнес центр левел біля кардинала і метрополії. Ціни вражають....
и шо почем?
недавно довелось пообщаться с отделом продаж укрбуда и его начальницей анечкой дилетанты капец, зато гонору... да Я 12 лет в продажах, блаблабла, зато о земельном налоге не слышала в принципе, а ее подчиненная зарядила цену в уе (предложила обсудить), а на мое замечание шо тут можно уже обсуждать статью и срок выпалила шо помещение принадлежит их директору и ее просто "попросили" его продать, или сдать короче профи шопестец
да прям львов вы наверное давно вечером на крещатике и прилегающих улицах не были на летних площадках большинство - иностранцы преимущественно чурбанье, но и белые капы встречаются
kingkongovets написав:да прям львов вы наверное давно вечером на крещатике и прилегающих улицах не были на летних площадках большинство - иностранцы преимущественно чурбанье, но и белые капы встречаются