Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:це "м'ягкий куток" студії, здругого боку дверного пройома мойка та кухонний куток. Кімната 18м2, решта передпокій за стіною справа і санвузол зліва від дверного пройома теж за перегородкою (бетонні блоки, а не цегли). Висота не 3,5м але вища чим в панельці, бо в панельці я в струбку до стелі можу доторнутися, а тут ні, кілька см. не дотягуюся.
... то тільки сама кімната 18м2, - то є крутяк! п. с. ... а краще тут не описувати, що там зліва і справа..... - а побільше фотків поклацати довкола.... - бо тут "матьорі" пацики сидять і ще можуть подумати, що їх найо..... обманюють! - що то Ви фото клацнули з якогось чужого підвалу, зайшовши туди замість Порошенка, попісяти! ))))))
Все кроме тебя верят. Это вторая серия. Первая - санузел в стиле промлакшари Алчевск стайл.
не можна, бо потім всякі Пе.. і Про.. і аіr.. обкакають гордість митця https://www.theminimalists.com/seagulls/ These critics are like seagulls: they fly in, shit all over you, and fly away. They’re too stupid to understand the implications of their own actions.
тому процес вимагає психологічної підготовки і натхнення, щоб критика чайків пролетіла мимо
flyman написав:не можна, бо потім всякі Пе.. і Про.. і аіr.. обкакають гордість митця https://www.theminimalists.com/seagulls/ These critics are like seagulls: they fly in, shit all over you, and fly away. They’re too stupid to understand the implications of their own actions.
тому процес вимагає психологічної підготовки і натхнення, щоб критика чайків пролетіла мимо
флай, не обращай внимания на критику. реализовуй свою мечту так как считаешь нужным. Очень здорого получается. Ни убавить ни отнять. Делай по больше фоток! я так понимаю финал будет примерно такой: это мечта любого живущего на манхеттене
X-Fresh написав:флай, не обращай внимания на критику. реализовуй свою мечту так как считаешь нужным. Очень здорого получается. Ни убавить ни отнять. Делай по больше фоток! я так понимаю финал будет примерно такой: это мечта любого живущего на манхеттене
Только потолки вдвое ниже и окна - форточка под потолком
X-Fresh написав:флай, не обращай внимания на критику. реализовуй свою мечту так как считаешь нужным. Очень здорого получается. Ни убавить ни отнять. Делай по больше фоток! я так понимаю финал будет примерно такой: это мечта любого живущего на манхеттене
Только потолки вдвое ниже и окна - форточка под потолком
І площа напівпідвалу в 2 рази менша кімнати на фото. І диван із шкіри, а не м'яке частина на піддонах .
кроме того шо говнодизайнер просто взял и 10 раз склонировал одну и ту же говноплощадку, представляю какой в том замкнутом дворе визг от двух сотен детей стоит