|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 02 вер, 2018 18:09
andriy76 написав:Минулого 2017 року я оформив картрку в Ідея Банк Cart blansh white. Проте, потреби у використанні коштів не було. Лише у липні 2018 року виникла необхідність зняти готівкою 2050 гривень. За видачу готівки знялт відповідний відсоток. все як необхідно. Тільеи потім почалося "цікаве". За липень нарахували ще відсотки і якусь страховку. Повернув 22 серпня 2018 року 2200 гривень. Прийшла смс, що у мене є ще 6 гривень власних коштів. На Ідеябанк онлайн виявилося, що у мене близко 32 гривні боргу. 29 серпня 2018 року у відділенні Ідеея Банк я заплатив 32 гривні на картку. Підійшовши до менеджера банку я сказав, що хочу закрити картку і боргу по ній немає. Менеджер запитала звідки я це знаю. відповів , що на сайті Ідея Банк онлайн. Відповідь менеджера банку "А у нас на сайті інформація неактуальна. Ще потрібно внести 91 гривню 10 копійок". Внесши гроші, написав заяву на закриття рахунку і картку маю забрали і порізали. Ввечорі (19,50) того ж дня я зайшов на Ідея Банк онлайн і виявилося, що картка активна і на ній 32 гривні власних коштів. Подзвонивши на гарячу лінію, мені відповіли, що картка активна, вони складуть і надішлють запит, а я більше нічого не повинен і можу забрити у касі свої 32 гривні. Наступного дня 30 серпня 2018 року на сайті Ідея Банк онлайн картка була акттивна. Знову телефоную на гарячу лінію і мені кажуть, щоб я сказав номер катри. Я кажу, що її у мене фактично немає, вона у банку і порізана. І вчора мее оператор таке не питав і подивися без номера картки всю інформацію і склав запит. Коли я найшов у документах пінкод і записаний нолмер картки, оператор сказав, що дійсно картка активна і на ній 32 гривні. Ні про який запит він не занє і я має знов йти до відділення виясняти, більше нічого я не повинен і дійсно можу забртати свої 32 гривні у касі. У мене буде можливість підійти у банк у зхвязку із зайнятістю тільки 04 чи 05 вересня 2018 року. 01 вересня 2018 року перевіривши інформацію на Ідея Банк онлайн я виявив, що зноів зо щось зняли кошти і у мене вже 7 гривень власних коштів. Виходить інформація в Ідея Банку неактуальна не тільки в Ідея Банк онлайн, але й оператори на гарячій лінії на мають ніякої актуальної інформації. Такого банку за свої майже 42 роки я не зустрічав і не обслуговувався!!! Сподіваюся більше такі "банків " мені не будуть траплятися.
Так во всех банках. После выхода в ноль нужно всегда и везде уточнять последний расчёт процентов. По белой полное списание процентов займёт думаю минимум 2.5 месяца. А вот поддержка в идее гуано. Разберитесь сначала как карты работают, а потом уже пишите оды. А то попривыкали к примату. Хотя даже примат снимает проценты в следующем ПП после погашения задолженности, а до этого они светятся как свои. Отправлено с моего SM-A300FU через Tapatalk
-
cdj2
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 235 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 вер, 2018 15:06
Кто знает, как в Идея Банк работает перевыпуск карт? В интернет банке, когда захожу на карту и нажимаю перевыпуск, пишет "Дана дія не може бути виконана". На горячей линии говорят, либо через интернет-банк либо идти в отделение. В отделение дозвониться не могу по номерам указанным на сайте. Зря идти не хочется. Срок карты заканчивается в сентябре, перевыпустят сами или реально надо в отделение идти?
-
DjPavel
-
- Фундаментальний експерт
-
- Подякував: 1173 раз.
- Подякували: 385 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 вер, 2018 15:16
DjPavel написав:Срок карты заканчивается в сентябре, перевыпустят сами или реально надо в отделение идти?
Нуна в ИБ попробовать перевыпустить или таки топать в отделение ИБ может глючить в начале месяца 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 03 вер, 2018 15:30
DjPavel написав:Кто знает, как в Идея Банк работает перевыпуск карт? В интернет банке, когда захожу на карту и нажимаю перевыпуск, пишет "Дана дія не може бути виконана". На горячей линии говорят, либо через интернет-банк либо идти в отделение. В отделение дозвониться не могу по номерам указанным на сайте. Зря идти не хочется. Срок карты заканчивается в сентябре, перевыпустят сами или реально надо в отделение идти?
Сами выпустят, ежель картой пользоваться и к 25-му числу где-то прибудет. Отправлено с моего SM-A300FU через Tapatalk
-
cdj2
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 вер, 2018 15:43
cdj2 написав:DjPavel написав:Кто знает, как в Идея Банк работает перевыпуск карт? В интернет банке, когда захожу на карту и нажимаю перевыпуск, пишет "Дана дія не може бути виконана". На горячей линии говорят, либо через интернет-банк либо идти в отделение. В отделение дозвониться не могу по номерам указанным на сайте. Зря идти не хочется. Срок карты заканчивается в сентябре, перевыпустят сами или реально надо в отделение идти?
Сами выпустят, ежель картой пользоваться и к 25-му числу где-то прибудет. Отправлено с моего SM-A300FU через Tapatalk
Мне не перевыпустили Монро, хотя там всегда был движ, но остаток оставался 0м, все на ВК лежало 
-
clientage
-
1
1
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 03 вер, 2018 20:39
Дивны дела твои польский господи - зачислили на кредитку кб 2,89 - Перерахування відсотків. Розрахунок за період 25.11.2017-31.08.2018 згiдно з договором № N*** вiд 06-09-2016
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 04 вер, 2018 12:08
Колеги, кодове слово міняти лише у відділенні ? Вчора зареєстрував ІнетБанкінг, а гарячка сьогодні каже(хотів карту активувати), що кодове слово неправильне, хоча казав їм те слово, що при реєстраціі ІБ вписав ...
-
maxprofit
-
-
- Подякував: 1334 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 вер, 2018 12:11
maxprofit написав:Колеги, кодове слово міняти лише у відділенні ? Вчора зареєстрував ІнетБанкінг, а гарячка сьогодні каже(хотів карту активувати), що кодове слово неправильне, хоча казав їм те слово, що при реєстраціі ІБ вписав ...
Скажите им свою фамилию, небойсь менагер при оформлении провтыкал 
-
clientage
-
1
1
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 04 вер, 2018 16:51
maxprofit написав:Колеги, кодове слово міняти лише у відділенні ? Вчора зареєстрував ІнетБанкінг, а гарячка сьогодні каже(хотів карту активувати), що кодове слово неправильне, хоча казав їм те слово, що при реєстраціі ІБ вписав ...
Активація ж у банкоматі.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 04 вер, 2018 18:21
clientage написав: maxprofit написав:Колеги, кодове слово міняти лише у відділенні ? Вчора зареєстрував ІнетБанкінг, а гарячка сьогодні каже(хотів карту активувати), що кодове слово неправильне, хоча казав їм те слово, що при реєстраціі ІБ вписав ...
Скажите им свою фамилию, небойсь менагер при оформлении провтыкал 
У каждого продукта оно своё. Отправлено с моего SM-A300FU через Tapatalk
-
cdj2
-
-
-
-
Профіль
-