Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
....так,покупка була не велика 11грн, але ранішше теж такі дрібні покупки були, тільки в інших маркетах і пін-код потрібно було!
.... але мене цікавить зараз той приклад, що Я привів вище! - бо ж тут тведять, що можна оскаржити будь-який платіж, який не був підтверджений пін-кодом!
Долярчик написав:....так,покупка була не велика 11грн, але ранішше теж такі дрібні покупки були, тільки в інших маркетах і пін-код потрібно було!
.... але мене цікавить зараз той приклад, що Я привів вище! - бо ж тут тведять, що можна оскаржити будь-який платіж, який не був підтверджений пін-кодом!
apollo написав:
MASolomko написав:на яку суму коштів ти робив покупку без ПІН?
И после 2-х дней стонов выяснится что это была покупка жвачки за 12,50
Долярчик написав:- давайте і Ви відповідайте за свої слова! - Ви теж казали, що можна легко оскаржити покупку без підтвердження пін-кодом!
Не так легко, але це можливо. Це у випадку якщо справді були б шахрайські дії. Але чого розводити тут скиглення за одну операцію на 11 грн - взагалі незрозуміло
Долярчик написав:- давайте і Ви відповідайте за свої слова! - Ви теж казали, що можна легко оскаржити покупку без підтвердження пін-кодом!
Не так легко, але це можливо. Це у випадку якщо справді були б шахрайські дії. Але чого розводити тут скиглення за одну операцію на 11 грн - взагалі незрозуміло
... та мова майже не про те, Я там для кого придумав випадок про товариша? - а якщо на його міці буде справжній крадій?