в конце 80х район вднх и новых корпусов универа в мае были просто неземным местом
институт кибернетики, пирогово, феофания
так и не родившаяся киевская кремниевая долина)
жадные у*** убили этот рай
|
|
![]() Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?в конце 80х район вднх и новых корпусов универа в мае были просто неземным местом
институт кибернетики, пирогово, феофания так и не родившаяся киевская кремниевая долина) жадные у*** убили этот рай
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?....нарешті, минулого тижня, телефонували мені з ВП і записали мене на прийом(~ через тиждень прийти), щоб оформити ПВ(права власності) - казали взяти з собою певний перелік документів..... а от гроші, казали що не потрібно...
- цікаво, бо наскільки я пам'ятаю, то казали, що при оформленні ПВ, потрібно буде ще сплатити 1% чи Держмита, чи ПФ(бо я щось одне з того вже платив, тільки не запам'ятав, що саме ![]() - і тут ще маю пару питань до всіх: 1) - вартує/не вартує виписуватись мені від батьків і приписуватись на новій квартирі!? 2) - вартує/не вартує приписувати там дитину? 3) - якщо я вже отримаю ПВ, то чи потрібно /не потрібно в січні, коли я поїду в податкову здавати звіт(як ФОП), вказувати/вписувати, що я купив квартиру? - чи в них і так то все буде висвітлено в базі? - чи промовчати? - а які наслідки замовчування? Наперед вдячний всім, хто відгукнеться/розтлумачить! ![]()
1 -как хотите но можете иметь трабл с постановкой на воиский учет 2 - ребенка можно прописать только в том случае если прописан один из родителей 3 - в декларации фопа покупку квартиры не указываете, в декларации физ лица как хотите . штрафа за это нет ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?ВИДІЛЕНА СМУГА ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ ПО ВУЛИЦІ ШОТА РУСТАВЕЛІ ЗАХИЩЕНА ДЕЛІНЕАТОРАМИ
Співробітники КП "Центр організації дорожнього руху" здійснюють роботи по монтажу делінеаторів для фізичного відокремлення виділеної смуги громадського транспорту - і відповідно зниження впливу ускладнень руху транспорту на рух громадського транспорту та унеможливлення паркування. Очікується, що роботи буде завершено у п'ятницю. зы: скока тут барыги попилят, ваши версии?
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
хотел бы услышать комментарии местных борцунов с коррупцией
![]()
Меня интересует как там снег будут убирать ?
|
|