Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:... але, і ще раз нагадаю, що я за однакове/одноманітне засклення всього стояку! - щоб все було акуратно і гарно!
... і я проти такого, як Перший кинув фото вище! ... і проти такого, як поруч моєї новобудови, сусідська... - де, хто засклив, а хто блоками замурував
Еуропейці, пілять.
.... от склив би САМ забудовник в економі і комфорті(крім "елітки") все/всі балкони/лоджії.... і все би було пучком! - і питання склити/не склити відпало б само собою! .... бо культура/менталітет пересічних так швидко не зміниться(і чи, взагалі, зміниться? ) - а от закон про зобов'язання забудовника склити ВСЕ - поставило б крапку в цьому назавжди!!!
Долярчик написав:... але, і ще раз нагадаю, що я за однакове/одноманітне засклення всього стояку! - щоб все було акуратно і гарно!
... і я проти такого, як Перший кинув фото вище! ... і проти такого, як поруч моєї новобудови, сусідська... - де, хто засклив, а хто блоками замурував
Еуропейці, пілять.
.... от склив би САМ забудовник в економі і комфорті(крім "елітки") все/всі балкони/лоджії.... і все би було пучком! - і питання склити/не склити відпало б само собою! .... бо культура/менталітет пересічних так швидко не зміниться(і чи, взагалі, зміниться? ) - а от закон про зобов'язання забудовника склити ВСЕ - поставило б крапку в цьому назавжди!!!
знайшлося би повно рагулів, які не тільки би пересклили, а заклали би блоками, переробили би балкон на "з виносом" і навішали кондеїв з тарілками (і кожен у своїй комбінації, матеріалі та кольорі)... як пише Первий "іпошили фасад", бо "це ж мойэ"
Як тобі такий аспект проблеми? Купляєш товар. Дивишся на картинку, а картинка ось така
Достаєш із широких штанин кревно зароблені гроші, влазиш в борги і додаєш собі гриж, і тут вася, борець за енергозбереження іпашить балкон і кондьор. Твої дії?
I’ve travelled around Ukraine a fair amount. I’m sure that a lot of progress has been made over the past 20–25 years, in terms of developing tourist infrastructure, but Ukraine can definitely seem a bit “rough” or “off the beaten path” for many Western visitors. Tourists will likely make remarks about some of the following:
The road infrasturcture can be pretty rough, highways are often decent, but secondary routes and many city streets are in pretty bad shape. Same goes for sidewalks. Most public transport (trams, trolleybuses, mini-buses, etc) are pretty antiquated by Western standards. Many trains, particularly local “elektrichky” trains, are also old and in sad shape. There’s a level poverty that you don’t see in the West. People earn as little as 150$/month, so expect to see some very poor inviduals. Buildings and houses are often shoddily maintained. Alcoholism is still pretty present, though don’t expect to see drunks on every street corner or every park bench. Outside of the capital and a few other large cities, Lviv and Odessa for example, there isn’t that much tourist infrastructure that would meet Western standards. More and more people speak English, but it’s still not exactly a
flyman написав:знайшлося би повно рагулів, які не тільки би пересклили, а заклали би блоками, переробили би балкон на "з виносом" і навішали кондеїв з тарілками (і кожен у своїй комбінації, матеріалі та кольорі)... як пише Первий "іпошили фасад", бо "це ж мойэ"
Флайман сегодня доказывает, что не зря провел год в Щецине. Не устаю плюсовать.
Долярчик написав:і ще раз нагадаю, що я за однакове/одноманітне засклення всього стояку! - щоб все було акуратно і гарно!
Це фантастика, Долярчик. Никогда вильнолюди не договорятся между собой не то, что всем стеклить или всем не стеклить или об одинаковом остеклении, но даже о том, что закладывать кирпидоном часть балкона или делать вынос или вешать кондер "где удобно" - это, мягко говоря, плохо. Фото из Липинки - яркий пример. Спилю нах ограждение, остеклю тонированным стеклом (это 100% гарантия, что ни с кем уже точно не совпадет) и как вишенку на торт: не просто влеплю кондер на фасад, но и пущу от него соплю по фасаду.