Почему такие крайности, или тт или буча, ты уже как первый)
|
|
![]() ... ось така моя позиція....
... даю "форумне" слово, що ще сам всім сусідам буду втовкмачувати в голову, щоб склили по проекту, який складемо на весь стояк! - і кондеї - лише на балконах/лоджіях! - і супутникові тарілки - лише на даху! ![]() ... і будь тут мудрим ©... а то дійсно, тут радили - "бери вторинку!"....
- і добре, що я рік тому вирішив: "краще потерпіти тещу зайвих 1,5р, але купити НОВЕНЬКУ квіточку-незайманку в новобудові, ніж потаскану вторинку з її старезними комунікаціями!" ....а ще краще(но тут я не хотів ризикувати/підставляти майбутнє своєї сім'ї! ) - можна було ризикнути і взяти в іпотеку ДВА "повітря над котлованом", а половину своєї скирди(з якої відщипнув би на перші внески) - маринувати на депо..... - а потім, за неї зробити ремонти в двох квартирах! ... але то з розряду "якби"))) - нічого, з покупкою наступної квартири(для здачі), буду ВСІ деталі враховувати і ВСЕ детально обдумувати! ![]() Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?ВИДІЛЕНА СМУГА ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ ПО ВУЛИЦІ ШОТА РУСТАВЕЛІ ЗАПРАЦЮВАЛА
Співробітники КП «Центр організації дорожнього руху» здійснили комплекс заходів по налагодженню роботи виділеної смуги громадського транспорту по вулиці Шота Руставелі, облаштованій для прискорення руху тролейбусів та автобусів через центр міста. Зокрема, було здійснено переміщення припаркованих на виділеній смугі автомобілів, переміщено більшу частину сміттєвих баків, що стояли на проїзній частині вулиці. – Пріоритет руху громадського транспорту – один з основних принципів транспортної політики міста, закладений у «Стратегії розвитку Києва до 2025 року», і одним зі завдань документу є розвиток виділених смуг громадського транспорту, – зазначив Віктор Черній, директор КП «Центр організації дорожнього руху». – Через регулярні масові порушення правил паркування на вулиці Шота Руставелі було встановлено делінеатори, що відокремили смугу громадського транспорту від інших. Однак, на жаль, через несвідомі дії окремих громадян та організацій декілька днів рух смугою було заблоковано. Наразі співробітники Центру разом з екіпажами патрульної поліції забезпечують роботу смуги, тролейбуси та автобуси рушили нею. Шановні кияни та гості міста! Просимо Вас дотримуватися правил дорожнього руху та дбати про дорожню безпеку! Наголошуємо, що порушення правил руху та паркування на виділених смугах карається штрафами, також будуть здійснюватися переміщення автомобілів, що заважають руху громадського транспорту. Востаннє редагувалось kingkongovets в Чет 06 гру, 2018 18:08, всього редагувалось 1 раз.
![]() Умели раньше строить крепкие балконы
[url]https://www.segodnya.ua/economics/avto/v-gruzii-s-balkona-zhilogo-doma-snyali-zhiguli-kotoryy-prostoyal-tam-27-let-video-1195455.html?utm_medium=referral&utm_source=lentainform&utm_campaign=segodnya.ua&utm_term=1277041&utm_content=1 [/url] Макс, а это нам с Вами
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Новый обьект для надрачивания....
Киевский комплекс METROPOLE произвел фурор в Европе: что нужно знать о революционном проекте в сердце Киева ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Лучшее время не наступит никогда. Звоню сейчас в Сагу, спрашиваю: мне бы однушечку вот такую, на этаже по-выше. Они говорят - конечно-конечно, вот есть такая, на 4-м этаже по 36.2К за метр при 100% оплате. У КГС была на 6м - по 29К за метр с рассрочкой на год. Жизнь - боль.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|