До понеділка до вечора у всіх містах буде курс 27.ХХ/27.ХХ.
|
|
![]() Рекламна пауза.
21 січня.Київ. О.Е. з симфонічним оркестром. Йду обов"язково!!! ![]()
не думаю, что по Черновцам ошибочная информация-там румынская граница рядом( контрабанда/валюты много) ![]() ![]() Хочу добавить один фактор, влияющий на курс.
Как-то в этом году все молчат о запасах газа. Они вроде и неплохие, но
До конца отопит. сезона осталось с 01.01 ровно 15 недель. По 520-600 млн. кубов выйдет 7,8-9 млрд. кубов, т.е останется 4,8-6 млрд. Как-то под обрез. Так это ещё особых морозов не было. Хорошо, если зима будет тёплая. Если нет, то газа может не хватить. Перед выборами вряд ли станут обращаться с призывом: "Прикрути вентиль!", газ придётся докупать по самым высоким ценам (понятно, за валюту) ![]() Ещё один фактор - "валютная либерализация".
И это не только обещанная с 7 февраля онлайн-покупка валюты. Но и повышение лимитов, отмена или ослабление некоторых требований (мониторинги, лицензии и т.п.). Если у нас и с "жесткими требованиями" всякие Котвицкие и Коболевы переганяют миллионы долларов - то что будет, когда часть требований снимут? И каждая "домохозяйка" услышав про "военное положение" сможет на весь кредитный лимит купить баксов в П24, не отходя от плиты? ![]() И желание "перепрятать сало" будет сильно стимулироваться выборами Хватит ли валюты для всех желающих (пусть и виртуальной)? По ссылке - "дорожная карта" либерализации от НБУ:
![]() До якого понеділка? До 07 чи 14 чи може до якогось понеділка лютого? Зараз більшість підприємств розмістили грн на депозит на вихідні. Вернуть у вівторок зранку. Тодіж розмістять замовлення на купівлю і попит вийде на МБ у середу-четвер. В середу і пропозиції буде вистачати, а от що буде 10-11-го? А найголовніше для курсу, що будуть робити ті, хто рік тому зайшов в ОВДП і зараз буде забирати грн з відсотками. Адже крім відсотків їм щей плюсову курсову різницю в одну грн на дол організували... П.С. Прохання до старожилів теми і активних новобранців: не перетворіть бесіду в філію ТРОЛЕЙбусу ![]() ![]() На Ваш погляд , що планує робити , основна частина "тих щасливчиків" ? На мій погляд , 70-80 % візьмуть "паузу" , перейшовши в валюту ,до прояснення ситуації...при підвищенні ставки в грн на розміщення ОВГЗ та досягання рівня на МБ 28.7+ , думаю вони повернуться найближчим часом ...на мій погляд , це дуже ймовірно , якщо ПАП залишиться при владі...при вирогідності перемоги інших кандитатів , паузу будуть тримати до результатів парламентських виборів й формування уряду звісно корегуючи свої дії з риторікою по виділенню наступного траншу МВФ... ![]()
Маю переконання, що "лавину" купівлі ОВДП рік тому запустили близькі друзі сліпотрастового. Тому, зараз конвертуватися буде навіть не 50%. Багато ресурсу мають і банки, адже частка грн депозитів більша, та й на стабільно зміцнюваній грн будуть бажаючі позичити хоча б на 3-6 місяців. Писав у прогнозі на 2019, що біди від ОВДП до березня не чекаю. В ПОП малі шанси залишитися, тому березнево-квітнева хвиля буде, але там суми, підозрюю, не критичні. Далі буде боротьба за парламент і ситуація малопередбачувана. В парламенті достатньо мільярдерів, мультиміліонерів та їх маріонеток, щоб зробити чи протистояти серйозним фінансовим рухам плюс сезонний позитив. А от з серпня-вересня... ![]()
Нет, я жаловался на Винницу.В этом была ошибка.А в Черновцах своя специфика.Я ездил много лет назад туда на огромный рынок за товаром, там что то типа барабашки, но почему то курс смотрит в другую сторону.Я просто о том. что для подавляющего большинства их местные приколы с курсом просто неприемлимы.Когда в о всех адекватных городах 28, 05-20 у них 27,95.Это искажает реальную картину.я ж писал, что поздно вечером у соседа можно случайно и па 25 купить ![]() ![]() tea
До понеділка до вечора у всіх містах буде курс 27.ХХ/27.ХХ. Это вообще о чём и для кого. ![]() ![]()
|
|