Так, диванним теоретикам все зрозуміло, вірно

|
|
![]() Re: Валютный рынок в контекстеТак, диванним теоретикам все зрозуміло, вірно ![]() ![]() Востаннє редагувалось Василь-Рівне в П'ят 18 січ, 2019 12:19, всього редагувалось 1 раз.
![]() Василь-Рівне
Я экспортер практик. Я не эксперт что бы давать валютные прогнозы, к чему этот сарказм ? Сами выгребаем от валютных колебаний. Востаннє редагувалось alex_dvornichenko в П'ят 18 січ, 2019 12:22, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Валютный рынок в контекстеПо ставці. Звісно зараз будуть спішити зловити максимальний відсоток, а що буде потім, коли ставку почнуть знижувати, дешева гривня...
![]() ![]() Re: Валютный рынок в контекстеЧудово, наведіть приклад як ваш експортний бізнес постраждав при укріпленні гривні на 1,8% за рік, докладно з КВЕДАМИ та номенклатурою експорту. Дуже цікаво. Перший раз чую експортера який в даний час на щось жаліється, крім дій горіхової мафії, але тут укріплення гривні не причому Востаннє редагувалось Василь-Рівне в П'ят 18 січ, 2019 12:27, всього редагувалось 1 раз.
![]() Василь-Рівне
Это хобби ? тролить ? я где то писал что есть жалобы ? Все нормуль. Если потрудитесь проследить историю сообщений, то заметите что то о чем писал я и то о чем пишете вы немного в другой плоскости.
![]() Так експортуйте собі, хто заважає. Знаєте що весь рік казав валютчик: у нас є заробітчани і вони майже весь час підживлюють, підкріплюють економіку, везуть-міняють валюту і цим вирівнюють деякі негативні показники. Востаннє редагувалось Перес де Куэльяр в П'ят 18 січ, 2019 14:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Привет из Днепра-5
До 11.21 котировки безналичного доллара оставались на отметке 27,96/27,99 UAH/USD, удерживаясь от перемен ситуативным балансом спроса и предложения СКВ. Дополуденное «порционное» (поэтапное) снижение курса безналичного доллара на валютном межбанке сопровождались признаками стабильности на рынке гривневого ресурса с точки зрения рынка Depo: ставки по гривневым межбанковским кредитам overnight рынка Depo не тронулись с уровня 16,00/17,00% годовых. Эта застывшая динамика показателя противоречит заметному снижению остатков в нацвалюте на коррсчетах регулятора. Попытки регулятора остановить коррекцию «американца» пока безуспешны, с утра НБУ уже успел с платформы Matching выкупить до $10,0 млн., но это не удержало пару доллар-гривня от снижения. US
|
|