ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Дякую всім за вітання! ... ну нарешті, хоч друге місце(хоч по Києву - тверде перше )
.....свій прогноз на кінець місяця, який дав раніше - міняти не буду(27,01), хоч кортить трохи нижче вказати... - але, вже бачу, що біля моїх цифер, хлопці вже своїх наставили - ну, нічого.... лаврових вінків - вистачить на всіх!
п. с. ... а пояснення свого прогнозу в мене буде одне до виборів, - це: вибори
tea написав:Порахуйте мою відстань від Вас за 3 етапи.Рівно 1 копійка.Я й планував Вас обійти,тому й дав прогноз на 1 копійку краще.
Що таке відстань за три етапи? Я так зрозумів що мова про різнцю середньої похибки за всі етапи - я вам навів точні цифри
Щось ми одне одного десь не зрозуміли в підрахунках. Ладно. Проїхали. Я рахуватиму по-своєму. Поки що вийшов на 2 місце і відстаю від Алекса2007 всього на 3 копійки. Будемо доганяти.
А мне, чтобы у лидеров отыграть копеек 30-40, нужно дать прогноз с такой разницей, поэтому дам 26,70.Чтобы это не выглядело как чайный спорт , обоснование будет тем, что на доллар давят долговая нагрузка чтобы откупить валюту подешевле, приближающиеся выборы в свете показать покращення.
Vitl написав:А мне, чтобы у лидеров отыграть копеек 30-40, нужно дать прогноз с такой разницей, поэтому дам 26,70.
Щось мені підказує інтуіція,що Ви до кінця суботи зміните прогноз. Я б не пішов би тією тактикою,якою йдете Ви. Вона доволі авантюрна. Поясню. Коли Ви хочете за один тур наздогнати лідерів і відіграти 30-40 копійок,то це ризикована тактика.Я вибрав іншу. Спочатку з 3 місця перемістився на 2.Тепер задача - вийти на 1.Але ж в мене відставання 4 копійки.Якби було відставання 30-40 копійок,то я б покроково,не ризикуючи,наздоганяв би лідерів. Але Ви маєте право на ризик.Може й виграєте.