Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
freeze написав:Як пояснюють у НАБУ, в результаті таких дій ДП "Авіакон", за версією слідства, безпідставно переплатив 13,03 млн грн компанії в офшорній юрисдикції.
Вам самим не смішно ? З 2014 на НАБУ витратили грошей на порядок більше ніж вони спробували знайти і то ще навіть не довели в суді вірність цих спроб.... Де ще 4 роки * 40 000 =160 000 таких справ ? Не має То може треба признати що цифра в 400 млрд від гриценка брехня , яка більша від реальних на на 20% (Слава Будівельнику ) А в 100 чи мже й 1000 разів....
Может Сытник с потолка взял 1 млрд. Но смотрим на 17-й год, статья:
Так, в июле, во время визита на Львовский бронетанковый завод (директор которого был уволен за растрату), Петр Порошенко сообщил, что внутренняя служба безопасности УОП отстранила 25 руководителей ГП и предупредила таким образом растрату на 630 млн грн, было возбуждено и передано в прокуратуру 41 уголовное дело. В августе стало известно, что Госаудитслужба при проверке на 12 предприятиях УОП обнаружила растраты на 557 млн грн в 2013–2016 годах. В октябре НАБУ и САП провели обыски, задержание и арест в Минобороны: под уголовное дело попали замминистра обороны и директор департамента госзакупок ведомства из-за растрат на закупках топлива на 150 млн грн. В ноябре при обысках было изъято $120 000 у руководителя «Спецтехноэкспорта», и позже генпрокурор Юрий Луценко сообщил, что есть подозрения о вымывании 200 млн грн через эту структуру. И дело даже не в том, что эти скандалы – лишь вершина айсберга коррупции в оборонпроме. А и в том, что вероятность пресечения схем, которые привели к таким масштабным растратам, как и привлечения к ответственности виновных, в ближайшее время кажется очень призрачной.
budivelnik написав:Де корупційні справи проти влади де б фігурували не смішні суми в 1-10 млн грн
Кому смешно, а по уголовному кодексу 10 миллионов гривен - это хищение в особо крупных размерах, да еще совершенное группой лиц. Там такая крутая посадка может быть друзей Порошенко, что мама не горюй на сколько долгих лет.
Я ж жодного разу не казав що потрібно закрити очі на суми навіть в 100 000 не те що на суми в 1-10 млн... Я просто питав Хто бреше в 100-1000 разів сильніше ніж є в реалі Де 40 000 справ в рік з сумою збитків в 10 млн до яких причетна діюча влада немає 40 000 Добре припустимо що Гриценко збрехав всього в 10 разів Де 4 000 справ з збитками в 10 млн ? Знову не має Припустимо тоді що Гриценко збрехав в 100 разів Де 400 справ про збитки в 10 млн грн? Також не має То якого милого розглядати кандидата який бреше мінімум в 100 разів сильніше від реалій і при цьому звинувачувати Будівельника в тому що точність його цифр всього 20% Якщо мене порявняти з Гриценком -то всі повинні нехайно змусити його зняти свою кандидатуру , а мені запропонувати зайняти його місце...
В ноябре 2018 года 43% жителей Украины заявили, что вообще не имеют сбережений
Об этом свидетельствуют данные соцопроса компании Research & Branding Group.
Это хорошо видно и по статистике депозитов. Жаль, НБУ не дает данные по медиане и моде. Как собственно, Госстат не дает их по зарплатам и пенсиям. Думаю, с депозитами коэффициент неравенства будет еще выше. А если еще и заграничные счета некоторых украинских граждан в расчеты добавить...
freeze написав:Як встановили слідчі, у березні 2014 року посадові особи ДП "Авіакон" уклали з приватною компанією Westan Group Associates Ltd., зареєстрованою на Карибських островах, договір на постачання 12 паливних баків для вертольотів на загальну суму $288 тис. Згодом, з відома керівництва ДП "Авіакон", Westan Group Associates Ltd. уклала договір із грузинською компанією-виробником на виготовлення 12 паливних баків, але за ціною вдвічі меншою - $144 тис.", - уточнюють у НАБУ.
Тільки що додивився... То Ви Порошенка і сьогоднішню владу звинувачуєте в оборудці заключеній в березні 2014? З таким успіхом можете їх звинуватити відразу й в розстрілі Небесної Сотні.
budivelnik написав:Якщо мене порявняти з Гриценком -то всі повинні нехайно змусити його зняти свою кандидатуру , а мені запропонувати зайняти його місце...
budivelnik написав:Станом на сьогодні цифри в яких звинувачують компанії зеленського- 41 млн грн( 1 млрд грн)
Дабы вы не повторяли глупости вслед за Арьевым, внимательно перечитайте Політичні дискусії Вы ведь любите оперировать цифрами? Так возьмите и проверьте сами те цифры, что в заголовке и в самой статье. Иначе, повторяя (как истину в последней инстанции) чью-то ахинею, вы выглядите таким же, как и тот, кто запустил такую "новость".
budivelnik написав:Якщо мене порявняти з Гриценком -то всі повинні нехайно змусити його зняти свою кандидатуру , а мені запропонувати зайняти його місце...
я бы 100% за вас проголосовал)
1 Дякую , але навіть враховуючи те що Ви не один такий - я не хочу виглядати клоуном і братись за те що не зможу зробити добре. 2 Повірте , але мої дії відразу створили б ситуацію в якій 50-60% МЕШКАНЦІВ НАШОЇ КРАЇНИ - мене б зненавиділи Бо те що хотів би зробити я - на жаль не вкладається в їхні голови Яскравий приклад відношення до моїх постів на цих гілках...А тут як не як інтелектуальний рівень вищий ніж в середньому по Державі
budivelnik написав: мені запропонувати зайняти його місце...
ну ты даешь)) надо было всю жизнь карьеру делать (т.е. всех на*бывать и по головам прыгать) и начинать еще с комсорга слишком ты порядочный, шоб в презы идти вобщем плебс таких не любит, судя по элехторальным предпочтениям в последние четверть века