Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Starikan написав: ЗЫ. Тут упоминали "венскую встречу" и Америку 30-х. Совершенно верно, именно так, в так наз. "прокуренных комнатах" тогда и "избирали" американских президентов. Пока что мы на этом уровне.
Погоджуюсь з Вашим твердженням. Як вирішать у " прокурених кімнатах" Америки такого президента ми і оберемо. Тому не варто тут дуже напружуватися - це нічого не дасть.
Но почему-то в инфальтильности укоряют только меня)))
prodigy За iншого. За Бессмертного (потому что по формальным критериям удовлетворяет. По имеющимся скудным данным - тоже.) Может потому что не знаю много о нём))
Из проходных за Грыця (потому что, считаю его тем же ПАПом только в профиль). Та же синица в руке.
Но и не категорически против ЗЕ . В принципе все кандидаты - дело вкуса.
Starikan написав: ЗЫ. Тут упоминали "венскую встречу" и Америку 30-х. Совершенно верно, именно так, в так наз. "прокуренных комнатах" тогда и "избирали" американских президентов. Пока что мы на этом уровне.
Погоджуюсь з Вашим твердженням. Як вирішать у " прокурених кімнатах" Америки такого президента ми і оберемо. Тому не варто тут дуже напружуватися - це нічого не дасть.
Но почему-то в инфальтильности укоряют только меня)))
Чому тільки Вас?! Он і жіночку з косою яка ошивалася біля "прокуреної туалетного кімнати" її також можна укорити
... тут так багато писанини, що не встигаєш все читати....
- то, чи може хтось мені в двох-трьох реченнях описати суть про Будівельника з його кока/пепсі колою і його підрахуями стосовно його УСПІШНОГО ведення бізнесу 22роки?
Долярчик написав:то, чи може хтось мені в двох-трьох реченнях описати суть про Будівельника з його кока/пепсі колою і його підрахуями стосовно його УСПІШНОГО ведення бізнесу 22роки?
А ещё лучше, каким образом это сводится к голосованию за кондитера
Долярчик написав:... тут так багато писанини, що не встигаєш все читати....
- то, чи може хтось мені в двох-трьох реченнях описати суть про Будівельника з його кока/пепсі колою і його підрахуями стосовно його УСПІШНОГО ведення бізнесу 22роки?
никто.
l66 написав:Посмотрела голосовалку. 33 % за то, чтобы ворьё осталось у власти. Печаль.
а вы думаете почему мы так живём? люди не интересуются коррупцией и тем что происходит, смотрят телик а там ПАП - герой, отражающий нападения злого путина.
Вкладчик1234 написав:
Долярчик написав:то, чи може хтось мені в двох-трьох реченнях описати суть про Будівельника з його кока/пепсі колою і його підрахуями стосовно його УСПІШНОГО ведення бізнесу 22роки?
А ещё лучше, каким образом это сводится к голосованию за кондитера
Будівельник не пальцем деланный и много не чего договаривает, наверное жена госслужащий или чиновники-коррупционеры основные клиенты его кафе.