Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 267268269270271 ... 1129>
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 14:19

Козак-характерник написав:Всі відповіді у Святому Письмі.

Это в каком, Пятикнижии Моисееве,Талмуде, Ветхом Завете или Новом? А ,может, в сурах Корана?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 15:18

Як ви знаєете, на цю гілку інколи заходять дуже цікаві персонажі - хВахівці із гнилих продуктів, гнилої риби, протухлої риби, зіпсованих йогуртів та всілякого - вибачайте - лайна.
То я просто перерахував все, що ніби-то їсть akurt, перегорнувши останні сторінки.
То пани так пишуть про мене...
Раптом ось мені у Фейсбук прислали посилання на нове відео, яка знімає одна пані - не лайтеся - вона у минулому росіянка, але вже давно має громадянство Туреччини та веде на youtube цікаві репортажі.
Я - завдячуючи їй - швидко та правильно обійшовся із своєю автівкою (яку, доречі, сьогодні всю відполірував зовні, тут чудова літня погода: сонечко, тепло, +20) з українськими номерами - це вона розказала, як то правильно зробити на турецькій митниці та як не нарватися на або штраф у 10 000 лір, або на 600 ойро, або на примусове розмитнення автівки.
А так я можу їздити по Туреччині з українським прапором аж 2 роки!
Так ось, пані цей раз розказує, як та на скільки грошей можна харчуватися в Туреччині.
Вони роблять такий есперимент: купують продукти із розрахунку на 2-х осіб на сумму 300 лір (трохи менше 1500 гривень), це витрати на 2 тижня - і показують, що готують та як їдять.
Я раджу дивитися відразу із ТРЕТЬОЇ хвилини, пропускаючи вступ.
Зауважу, що всі продукти вони купили в не самому дешевому супермаркеті - MIGROS - він в мене на сусідній вулиці. Так що експеримент чистий!
Дивимося, згадуючи, скільки грошей та на що ви витрачаєте за один "похід" до АТБ.

P.S. Пан Долярчик! Я щиро за вас радий. Так тримати! Не даремно збоченці на цій гілці вже разів 10 писали, що ви - мій клон, чи я - ваш клон... У нас чудове спільне є: від нас з Вами народжуються тільки хлопчики!
І ще сам собі дивуюся: ще студентом відкрив у себе незвичайний дар:
- у 100 відсотків випадків вгадував вірно, чи вагітна студентка чи ні...
- у 100 відсотків випадків вгадував стать дитини, яка народиться - прямо на весіллі... без всяких УЗД... І цього разу - як бачите - як у воду глЕдів...
Приз - в студію! Пан Долярчик: орієнтовно 3 червня я буду заїжджати із Румунії в Україну та через Чернівці у Львів - вам привезу в подарунок пакунок - 4 банки - чудового румунського пива!
Востаннє редагувалось akurt в Суб 09 бер, 2019 16:17, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 15:29

shapo написав:
  Козак-характерник написав:Всі відповіді у Святому Письмі.

Это в каком, Пятикнижии Моисееве,Талмуде, Ветхом Завете или Новом? А ,может, в сурах Корана?

Біблія.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 15:34

akurt написав:Як ви вам привезу в подарунок пакунок - 4 банки - чудового румунського пива!

Від душі... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 15:35

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Політичні дискусії
В связи со снятием некоторых кандидатов обновлена голосовалка по первому туру выборов, приглашаю поучаствовать
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 16:27

Козак-характерник написав:
  akurt написав:Я вам привезу в подарунок пакунок - 4 банки - чудового румунського пива!

А то!
Я раз летів із Катовиць Wizzair - коли ще була одна валіза безкоштона - то набрав повну валізу (була зовсім пуста) всіх сортів польского БАНОЧНОГО пива - влізло 32 банки!
Нічого поганого не підозрюючи, отримав багаж в Жулянах та пішов на вихід - митники всіх змусили поставити всі всі речі на рентген - я поставив...
Уявляєте що побачили митники на рентгені?
32 бойові гранати!
Боже, такий був переполох - мене під руки та в окрему кімнату на огляд, а я нічого не можу зрозуміти, що це вони всі збіглися...
Вскривали комісійно мою валізу - в них щелепи відпали, бо там був цікавий асортимент всіх сортів пива, які тільки влізли...
Гранат не було. Втратили інтерес... Розійшлися... Залишилося двоє... Хотіли писати якийсь там протокол, що типу перевищення норми провезення пива - 5 літрів... Я їм сказав, що начальство буде із того сміятися, та щоби не марнували свій час та свій папір - витягнув 2 банки пива - в подарунок - на тому й порішили...
  akurt написав:Я вам привезу в подарунок пакунок - 4 банки - чудового румунського пива!

akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 16:52

... за крок до перевороту думок ©

akurt, дякую вам за теплі слова!

п. с.
... то що з тими моїми "вступними даними", що я там написав(250тис.грн на руки, але БЕЗРОБІТНІЙ)
- так, як я написав - "без варіантів"? - "не рипатись"? - продовжувати те саме ще пару років?
- ще зарано "різати курку, яка несе напів-золоті яйця"? :roll:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 17:01

akurt написав:Як ви знаєете, на цю гілку інколи заходять дуже цікаві персонажі - хВахівці із гнилих продуктів, гнилої риби, протухлої риби, зіпсованих йогуртів та всілякого - вибачайте - лайна.
То я просто перерахував все, що ніби-то їсть akurt, перегорнувши останні сторінки.
То пани так пишуть про мене...
Раптом ось мені у Фейсбук прислали посилання на нове відео, яка знімає одна пані - не лайтеся - вона у минулому росіянка, але вже давно має громадянство Туреччини та веде на youtube цікаві репортажі.
Я - завдячуючи їй - швидко та правильно обійшовся із своєю автівкою (яку, доречі, сьогодні всю відполірував зовні, тут чудова літня погода: сонечко, тепло, +20) з українськими номерами - це вона розказала, як то правильно зробити на турецькій митниці та як не нарватися на або штраф у 10 000 лір, або на 600 ойро, або на примусове розмитнення автівки.
А так я можу їздити по Туреччині з українським прапором аж 2 роки!
Так ось, пані цей раз розказує, як та на скільки грошей можна харчуватися в Туреччині.
Вони роблять такий есперимент: купують продукти із розрахунку на 2-х осіб на сумму 300 лір (трохи менше 1500 гривень), це витрати на 2 тижня - і показують, що готують та як їдять.
Я раджу дивитися відразу із ТРЕТЬОЇ хвилини, пропускаючи вступ.
Зауважу, що всі продукти вони купили в не самому дешевому супермаркеті - MIGROS - він в мене на сусідній вулиці. Так що експеримент чистий!
Дивимося, згадуючи, скільки грошей та на що ви витрачаєте за один "похід" до АТБ.

P.S. Пан Долярчик! Я щиро за вас радий. Так тримати! Не даремно збоченці на цій гілці вже разів 10 писали, що ви - мій клон, чи я - ваш клон... У нас чудове спільне є: від нас з Вами народжуються тільки хлопчики!
І ще сам собі дивуюся: ще студентом відкрив у себе незвичайний дар:
- у 100 відсотків випадків вгадував вірно, чи вагітна студентка чи ні...
- у 100 відсотків випадків вгадував стать дитини, яка народиться - прямо на весіллі... без всяких УЗД... І цього разу - як бачите - як у воду глЕдів...
Приз - в студію! Пан Долярчик: орієнтовно 3 червня я буду заїжджати із Румунії в Україну та через Чернівці у Львів - вам привезу в подарунок пакунок - 4 банки - чудового румунського пива!

Я колись писав, що в Польщі витрачав 900 злотих на місяць літом і 950 зимою:
500(+50) оренда кімнати
300 їжа
100 проїзд

В Києві витрати менші, так як нема оренди, а комуналка при розумному виборі приміщення для проживання:

Зображення
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 18:34

shapo написав:

Біблія.

И все????
Она ведь как минимум состоит из Ветхого и Нового завета не говоря о разных редакция.
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 19:24

flyman написав:В Києві витрати менші, так як нема оренди, а комуналка при розумному виборі приміщення для проживання:

Зображення

Что-то не пойму про вашу Бучу.
Отопления у вас в многоквартирном доме нет.
За всего-навсего 67 квт-ч в месяц даже для однокомнатной в 33 кв.м.вы платите по тарифу 2,78 грн.
А где горячая, холодная вода, водоотведение и т.д.?
shapo

Профіль

#<1 ... 267268269270271 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор