На Лесном и на Дарнице рядом метро и можно снять за 5500-6000 квартиру с фаршем, а в Ирпене 6500-8?
|
|
![]() а 2й вариант почему без ремонта? там натяжной потолок и ламинат в комнате, в ванной плитка и сантехника, и цена не 25куе (которую искал ваш знакомый) а 21куе. на 4куе думаю можно купить мебели? Рынок таких дешёвых вариантов крайне динамичен. Я смотрел зимой, выбор был намного больше. Ирпень недооценен - 21куе это цена хруща в обл.центре с несвежим ремонтом или новостроя "от строителей". верю в евро... по 1,4, верю в комерц. недвижимость
мин курс гривны в 2021 - 24,хх/$ в 2022 - 21,хх/$ следующий президент Кличко. ![]() ... зрозуміти незрозуміле! ©®™... я знаю, що тутешні лендлорди проти "нарізки" квартир на студії, чи "однухи" на "двухи"...
- але, все ж таки питання наступне: - що швидше можна здати "студію", чи пререроблену двуху?(з однухи) ....для прикладу, нехай студія має загальну площу(+ с/в) ~22м2, а "перероблена двуха" ~ 45м2 - то що швидше піде, якщо стоять поруч в одній локації і наскільки будуть різнитись в ціні? (на 1-2тис.грн)? ДумайТЕ!
ДійТЕ! БагатійТЕ! ![]() ![]() Долярчик
шо, тёшчины каклеты мицно трымают у прыймах? ![]() до рэчи, думаю що быстришэ усього будэ здаты койкомисця! "Не бывает неприятных ситуаций, бывают неприятные решения..."(с)
"Не отвечай глупому по глупости его, чтоб и тебе не сделаться подобным ему" Соломон "Категоричность суждений свойственна невеждам" Ф.М.Достоевский ![]() Долярчик если хотите молодую семью им больше по душе студия, больше народу можно в гости пригласить. Студентам или заробитчанам смело делите однушку на 3 комнаты по 10м2. Но тогда и плату берите за человека (6 человек например по 1300грн с каждого). Обычно назначают одного старшего он остальных подбирает/меняет сам. На счёт быстрее как повезёт от кол-ва комнат это не зависит. Чем больше людей тем больше геморроя.
верю в евро... по 1,4, верю в комерц. недвижимость
мин курс гривны в 2021 - 24,хх/$ в 2022 - 21,хх/$ следующий президент Кличко.
![]() ... за крок до перевороту думок ©vitaliian
... давайте я ще більше конкретизую питання: (умовно/наприклад) 1)- є однуха в новобуді 45м2 з якої я можу зробити: а)- 2 студії по 22,5м2 і здавати, скажімо по 8тис.грн./міс. з кожної.... б) - зробити "дох-кімнатну" і здавати, скажімо за 12тис.грн/міс. - тепер, у варіанті а) профіт від варіанту б) буде на 4К більше щомісяця, але більше й гемору(+ трошки додаткових коштів при переобладнанні/ремонті) - тепер питання, чи вартує тих 48тис.грн в рік того гемору? ![]() - і друге питання: яка ЦА неповноцінних "двух"? ДумайТЕ!
ДійТЕ! БагатійТЕ! ![]()
Зараз переглядають цей форум: djbnd777 і 2 гостей
Модератори: Faceless, ТупУм, Ірина_, Модератор
|
|