|
Українцям обмежили перехід на бойлери та автономне опалення |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Чет 02 тра, 2019 23:38
Дядя Дима
ну и я сказал, что я не знаю как в других городах, но в Харькове точно нельзя долго время рисовать нулевой расход по счетчикам, спустя какое-то время (если не ошибаюсь 3 мес.) коммунальная служба начинает тогда насчитывать плату по нормам ... электроэнергии это не касается (там нету тарифов по нормам потребления) .. а вот тех служб где дуальная система (счетчик или нормы - газ, холодное/горячее водоснабжение) тут есть такой прикол ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: П'ят 03 тра, 2019 00:22
Что вообще за беспредел! Какая мне разница, сколько человек в доме хотят отключиться? Я не хочу пользоваться их услугой и все, неважно по какой причине. А раз заставляют пользоваться, и чтобы платил за это огромные деньги, то это нарушение моих прав. Хочу отметить, что права тепловых монстров не нарушаются и не нарушаются права тех, кто хочет иметь центральное отопление. Первых - никто не заставляет продавать, а вторые не могут требовать предоставлять услугу. А вот мои права нарушаются, если я не хочу, а меня заставляют. На то и правительство, чтобы защитить мои права, а оно защищает права поставщиков. Если бы отменили субсидии, то 80% не захотело бы пользоваться услугами по нынешним ценам. Все эти схемы корруптивны.
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2240 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2019 06:25
Цікаво щодо горячої води. Раніше у нас не було її по 6 місяців (була коли опалення). Тепер вже рік немає і не планують давати, а з 1 травня ввели абонку за ГВП. Тепер води гарячої не буде, а абонку будуть носити і відрізати вже неможливо?
-
anikola13
-
-
- Подякував: 172 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2019 08:59
anikola13 написав:Цікаво щодо горячої води. Раніше у нас не було її по 6 місяців (була коли опалення). Тепер вже рік немає і не планують давати, а з 1 травня ввели абонку за ГВП. Тепер води гарячої не буде, а абонку будуть носити і відрізати вже неможливо?
Це те про що я написав вище: користуєшся-не користуєшся, а платиш. "Жити по-новому". Прогнозую наступний крок: введення додаткової оплати на ремонт будинків (в майбутньому, можливо), як у північно-східного сусіда...
-
coulthard
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2019 09:39
coulthard Так цю послугу взагалі не поставляють (пішов другий рік), а не я не хочу користуватися. Що стосовно плати за ремонт будинків - наступний крок.
-
anikola13
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2019 10:02
anikola13 написав:coulthard Так цю послугу взагалі не поставляють (пішов другий рік), а не я не хочу користуватися. Що стосовно плати за ремонт будинків - наступний крок.
В тому то й річ. Першим було нарахування по так званим нормам, коли вони були завищені в рази і в результаті цього був значний прибуток у бенефіціарів компаній-постачальників (зрозуміло що і їх поплічників у владі також). Після встановлення лічильників їх прибутки почали скорочуватись в рази, а кому ж хотілось їх втрачати. З'явився наступний крок - введення абонплати: споживаєш та платиш за послугу та додатково ще абонплату. Ну і нарешті наступний крок: не споживаєш, а платиш абонплату, а відключитись заборонено на законодавчому рівні. Чудова схема: нагадує Чиполліно (чи як там "Цибулино") - плата за повітря, дощ (та й не факт, що після заборони встановлення сонячних батарей у нас не буде цього в наступному).
-
coulthard
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2019 10:11
coulthard Після таких вінтів вони ще хотіли залишитися при владі....
-
anikola13
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2019 10:13
Ну - якщо по опаленню ще в цьому якісь правильні думки і є ( наприклад тебе сусіди гріти будуть , плюс місця загального користування ) , то про гарячу воду взагалі дебілізм . Поставив лічильний - по ньому споживання - 0 - але труби у тебе ж є ... Така логіка ? Мрак ... Хоча все це з одного джерела - повністю вся влада захищає і піклується не про народ , а про таких , як самі - великий бізнес і трошки середній ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2019 10:34
Нужны штрафные санкции для "постачальникив послуг" если горячей воды нет (по какой причине это вообще потребителей не интересует) - штрафные санкции - ну 1000 грн каждому потребителю, например, и пеня. А так у нас фактически плата за воздух - вода не гарячая, батареи не греют, холодная вода вообще пропадает периодически. Это вообще не услуги. Горе одно.
-
blueiceua
-
-
- Заблокований
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 170 раз.
-
-
Профіль
-
-