Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kreuz написав:Скажіть, хто оформлював дебетну КОКО за рефкою, для дружнього КБ у 40.25 грн якісь оплати хіба треба робити? Чи платять одразу після активації картки за телефоном?
У чиїх банкоматах можна ПІН встановити власний? Хтось наче писав, що це безкоштовно...
Ставки за депо з чужих карток підняли до 18%, але в договорах так і стоїть 17.5%. Схоже, що ніхто їх так і не змінюватиме...
По правилам (которые я смотрел) нужно провести одну оплату, не обязательно от 100, как некоторые говорят. По факту я ничего не получил и если после оплаты в 100 грн тоже не получу - буду писать жалобу.
А де це Ви правила за рефками знайшли? Викладайте назагал.
5.2. Для Нових Клієнтів Банку: 5.2.3. Після заповнення онлайн-заявки: 5.2.3.1. оформити у Організатора кредитну/дебетну картку за продуктом «KOKO КАРД (Кредитна/дебетна картка)», шляхом укладення Договору про надання та використання платіжної картки та здійснити не менше ніж 1 (одну) операцію по картковому рахунку.
kreuz написав:Чи тестив уже хтось депозити, відкриті з чужих карт, на предмет, чи рахується збільшена ставка не тільки на суму відкриття, а й на суму поповнень? Поповнення для цього мають бути знов з чужих карток, чи це вже неважливо?
Протестовано аХцію http://lx4.me/c/keSU8NUW 1. Замовляєте карту. 2. Отримуєте карту. 4. Активуєте на теплій лінії й отримуєте ПІН. 3. Після проведення по рахунку платьожика від 100 грн на карту капає автоматом 40,25 (дебітКОКО) або 80,50 (кредитКОКО). Усе працює.
40,25 (дебітКОКО) або 80,50 (кредитКОКО). - Після утримання податків, бо обіцяли 50 і 100 грн. відповідно
Востаннє редагувалось postal-crazy в Суб 28 гру, 2019 12:14, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться написав:Протестовано аХцію http://lx4.me/c/FCtDnKyY 1. Замовляєте карту. 2. Отримуєте карту. 4. Активуєте на теплій лінії й отримуєте ПІН. 3. Після проведення по рахунку платьожика від 100 грн на карту капає автоматом 40,25 (дебітКОКО) або 80,50 (кредитКОКО). Усе працює.
40,25 (дебітКОКО) або 80,50 (кредитКОКО). - Після утримання податків, бо обіцяли 50 і 100 грн. відповідно