Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
боже який не винний погляд. а він і не знав. зате як він гнівиться коли сечею облили прихильника шарія.
Нападать нельзя в одинаковой степени ни на кого. Но вот популярность того, или иного медиа может говорить о реальном, или прикрытийном характере журналистской деятельности.
На Ютубе у Шария 2,25 млн подписчиков, у Вежі - 3,4 тыс. На ФБ у Шария 341 тыс, у Вежі - 100 человек. Разница в тысячи раз! Какие еще площадки хочешь сравнить - предлагай!
Низкое количество смотрителей/читателей Вежі может быть прикрытием их маргинальной провокаторской природы - удостоверения журналистов нужны для каких-то других целей. Ну и нападения на представителей таких "СМИ" тоже оооочень маловероятно связаны с журналистской деятельностью - охвата нет, соответственно, и влияния на аудиторию. А вот ходить с корочкой по массовым мероприятиям и мешать работе настоящих журналистов очень даже реально...
Востаннє редагувалось Радіо в Сер 01 січ, 2020 21:56, всього редагувалось 1 раз.
Сухо как то, чувствуется, что вы в душе всегда будете выгораживать определенных преступников, в отличие от меня
Вы выгораживаете того, кто напал на журналиста издания Вежа.
Кто это Вежа ?
боже який не винний погляд. а він і не знав. зате як він гнівиться коли сечею облили прихильника шарія. як же так. це ж тільки прихильникам шарія можна інших духопелити. а в них же боронь боже навіть косий погляд нізя кинути.
ЗІ і ви ще будете мені розказувати хто з нас двох зашорений.[/quote]
Вы есть зашоренный до аномалии, вы опять выгораживаете кого то му***, который поливал мочой человека. Надеюсь вас когда то тоже обольют, чтобы вы на себе почувствовали свое лицемерие.
freeze взагалі то я кажу не про поливателів і нападників. ви настільки закостенілі що навіть не можете зрозуміти про що я кажу. ви порахуйте скільки раз ви написали про те як напали на журналіста шарія нет з сечею і скільки разів ви написали про те як нападають прихильники шарія на інших журналістів з побиттям. ви навіть ступінь нападу не відрізняєте і не бажаєте бачити хто перший почав нападати. ось це і є робота пропагандона. коли він кількістю згадувань та тематикою викривляє інформаційний простір. про що я вказав вам ще коли ви згадали шеремета та бузину.
zРадио написав:Но вот популярность того, или иного медиа может говорить о реальном, или прикрытийном характере журналистской деятельности.
На Ютубе у Шария 2,25 млн подписчиков, у Вежі - 3,4 тыс. На ФБ у Шария 341 тыс, у Вежі - 100 человек. Разница в тысячи раз! Какие еще площадки хочешь сравнить - предлагай!
Низкое количество смотрителей/читателей Вежі может быть прикрытием их маргинальной провокаторской природы - удостоверения журналистов нужны для каких-то других целей. Ну и нападения на представителей таких "СМИ" тоже оооочень маловероятно связаны с журналистской деятельностью - охвата нет, соответственно, и влияния на аудиторию. А вот ходить с корочкой по массовым мероприятиям и мешать работе настоящих журналистов очень даже реально...
А ось це потрібно залишити в меморіз. Як зрадіо лише на обмеженій кількості переглядів вже виніс вирок і оголосив їх злочинцями. І ці люди ще будуть інших повчати лояльності та навчати законності та справедливості. Таких в НКВД з радістю б прийняли як зрадіо - боротися з інакомислячими.
Востаннє редагувалось mephala в Сер 01 січ, 2020 22:13, всього редагувалось 1 раз.
zРадио написав:Но вот популярность того, или иного медиа может говорить о реальном, или прикрытийном характере журналистской деятельности.
А ось це потрібно залишити в меморіз. Як зрадіо лише на обмеженій кількості переглядів вже виніс вирок і оголосив їх злочинцями. І ці люди ще будуть інших повчати лояльності та навчати законності та справедливості. Таких в НКВД з радістю б прийняли як зрадіо - боротися з інакомислячими.
Я пишу о "может быть" и "вероятности", ничего не утверждая. Троллище ты НКВД-шное!
Спасибо. Смотрим последнюю графу "Подтверждено" и дату после лета 2019: - Херсонская обл. - 29 из 197 (14,7%) - Николаевская обл. - 4 из 143 (2,8%) - Запорожская обл. - 7 из 185 (3,8%) - Днепропетровская - 15 из 227 (6,6%)
Я пишу о "может быть" и "вероятности", ничего не утверждая. Троллище ты НКВД-шное!
своїми "может быть" и "вероятности" ти почав виправдовувати нападників чому таких самих "может быть" и "вероятности" я не чув з приводу того як облили сечею? подвійні стандарти чи нквдешна натура?
Спасибо. Смотрим последнюю графу "Подтверждено" и дату после лета 2019: - Херсонская обл. - 29 из 197 (14,7%) - Николаевская обл. - 4 из 143 (2,8%) - Запорожская обл. - 7 из 185 (3,8%) - Днепропетровская - 15 из 227 (6,6%)
Это вы считаете хорошим покрытием и приемом?
Ще раз порахуйте будь-ласка не укх а фм діапазон (зараз на ринку приймачів на укх діапазон майже немає усі фм) так от фм я нарахував 31 підтверджених (за весь період не думаю що після літа 2019 фм перестало працювати)по Миколаївській обл
Востаннє редагувалось Ukrainian в Сер 01 січ, 2020 22:28, всього редагувалось 1 раз.