Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 50065007500850095010 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2020 00:04

shapo написав:
  Козак-характерник написав: Лише однією цією фразою Господь обдаровував людство надією, згуртувавши всіх у єдину родину братів і сестер, перетворюючи їх на дітей єдиної Матері.

https://www.youtube.com/watch?v=cMsnUu81ljM

Є і тут чому повчитися... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2020 00:13

detroytred написав:Занятная у Вас постановка вопроса (плохие-хорошие народы).

https://m.youtube.com/watch?v=rGrafAa5PQA

Ніколи в мене такого не було. Просто дістав вже порожній триндьож про антисиметизм і нацистів. Ну і, заразом, висунув свою версію живучості побутового європейського антисемитезму. А про народи Ви помилились адресою...
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2020 00:21

Re: Політичні дискусії

ЛАД написав:К Вам тот же вопрос, что к Кармелюку. Что по поводу поста Переса, с кот. началось обсуждение?

Старий маразматіку, підла твоя совкова душа нащадка вертухаїв і доносчиків.
Я тобі казав не згадувати мене в своїй писанині?
Ти вже минуле ходяче, Світ змінився сьогодні і зрозумій, що ти ніяк не вплинеш на нього.
Або визнай це, або сконаєш, залишаючись горбатим.
Перес де Куэльяр

Заблокований
Подякував: 1033 раз.
Подякували: 1033 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2020 00:30

Kudrjavuy написав:Дык там они не "жиды" - они там равноправные граждане.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0%B8%D0%B4
Слід відзначити, що слово «жид» має виразно образливий відтінок у російськомовних громадян України. Тому вживання слова «жид» часто тягне за собою звинувачення оратора в антисемітизмі. Без негативного забарвлення слова, що мають аналогічне походження, зараз уживаються в польській мові — «Żydzi», словацькій — «Židia», чеській — «Židé», німецькій — «Jude», болгарській — «Жид», хорватській — «Židovi», словенській — «Žídi», «Žídje», «Júdje», боснійській — «Židovi» поряд з «Jevreji», литовській — «Žydas», угорській — «Zsidók», італійській — «giudeo», латині — «judaeus», з негативним у румунській — («Jidani»).

Зі здобуттям Україною незалежності неодноразово відбувалися спроби (особливо в західній частині країни) відновити офіційне вживання слова «жид» як рівнозначного синоніму «єврей».

Доктор філологічних наук Олександр Пономарів уважає, що в українській мові слово «жид» завжди було нейтральним і не мало антисемітського характеру. Негативного забарвлення слово «жид» набуло через те, що воно має негативне значення у російській мові. Через заперечення євреїв, він радить не вживати це слово, хоча формальних підстав для цього немає[11].
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2020 00:34

Libo написав:
  shapo написав:Значит, все евреи воры и жулики.

Нет. Богоизбранный честнейший народ.

Первый раз за вечер не соврал
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2020 00:36

Козак-характерник написав:
  Libo написав: всякие шапо и прочая их мразь. :?

Коли Ісус прийшов на Йордан хреститися від Йоана, то почув голос свого Отця: «Ти єси Син мій любий, у тобі – моє уподобання» (Мр 1,11). Цими словами Отець Небесний не тільки «тоді звернувся» до свого Сина Ісуса Христа, але «повсякчасно звертається» до кожної людини. Тому що кожна людина, якою б навіть лихою вона не була, – носить в собі «образ і подобу» Бога

Мне больше по душе как атеисту "око за око"
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2020 00:50

Перес де Куэльяр написав: Хочу запитати тебе жида, ти будеш захищати від ворога Україну і українську землю?

Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2020 00:59

Перес де Куэльяр написав:
  shapo написав:Ты опять запел старую песню "чемодан, вокзал,...."
Вот только не все отсюда едут только с чемоданами хотя их уже миллионы, в т.ч.этнических украинцев,
некоторые уходят с территориями
Хочу запитати тебе жида, ти будеш захищати від ворога Україну і українську землю? Якщо ні, заткни пельку жидівську і на йух в Ізраїль з чемоданом вказаний тобі напрямок.
І скільки ж такої саранчі зараз в Україні, з одною метою, пограбувати її і знищити.
А жити потім десь в іншому місці.

Гонтарева так и сделала. Она тоже жидівка? И куда смотрел Порох :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS: ладно, я заканчиваю. Спор потерял актуальность еще тогда, когда на сторону отрицальщиков фактов нео-нацизма стали... барабанная дробь... сами нео-нацисты :?
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2020 01:23

lapay написав:
  shapo написав:Что такое "реальный" антисемитизм?
Кто и когда такой термин придумал?

Список ОБСЄ ще раз процитувати? Чи тільки самі євреї можуть визначити, що таке антисемитизм?
Щось набридло мені переливати по три рази з пустого в порожнє, і слухати про те, що в українському глечику є щось страшне і нелюдське. Ми не на російскому ток-шоу.

Если Вы негру скажете "черножопый" - это "реальный" расизм или не совсем?
Или "реальный" расизм это только суд Линча?

Не притворяйтесь, будто Вы не понимаете.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2020 01:28

zРадио написав:PS: ладно, я заканчиваю. Спор потерял актуальность еще тогда, когда на сторону отрицальщиков фактов нео-нацизма стали... барабанная дробь... сами нео-нацисты

Ото краще помовчи, бо перший разом ЛАДом і Шапо тему фашизма, нацизма, антисимітизма підіймаєш тут і приписуєш українцям.
А забуваєш, що йде війна на Сході і тільки націоналісти і патріоти України здатні захистити суверенність і цілісність Держави.
Тобто ти, зі своїми друзями займаєшся підривною діяльністю на українському форумі,що прирівнюється до співпраці на користь ворога.
Замислись над цим.
Хто ти є?
Перес де Куэльяр

Заблокований
Подякував: 1033 раз.
Подякували: 1033 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 50065007500850095010 ... 7544>
Форум:
+ Додати