Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 50345035503650375038 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2020 18:29

zРадио написав:радикалы майдана стимулируют бегство Яныка и остальных представителей высшей власти для ее силового захвата...
1 Якщо від 1 млн учасників Майдану-2,5% населення - радикали
То це вже говорить про те що вектор політики Януковича-був не вірний
2 Чомусь вся вища влада втекла в росії
То про що це говорить?
Про те що Україна була де-факто улусом Росії? Чи про те що Україна вела на залежну політику
3 В сьогоднішній владі є як представники проросійського напрямку-так і соросята з яструбами....
Що краще для країни яка будує незалежність
Тотальне керівництво агентами однієї держави
Чи наявність кількох груп які сповідують різновекторність?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2020 18:29

detroytred написав:Объясню: freeze подчеркивал, что редактору накидали за хамство и т.п. (т.е. не за редакторство). Вы это не опровергали.
Естественно, что я посчитал - редактору пострадал не за свою работу.

Как обливали журналиста есть видео. Претензии к нему, как журналисту.

і він це якось довів окрім бла бла бла?
я не вважаю за потрібне навіть починати розгорнуту дискусію у відповідь на подібні вкидання інформації.
просто знаю звідкіля в неї ноги. все від того ж шарікова.
для мене більше ваги має судове засідання - а там інкримінують напад за журналістську діяльність.
і всі оці потуги фріза в мене викликають лише посмішку. навіть прикольно читати як він реагує на "мама вызывай ментов" і як намагається відмазати чорта якого вже судять за напад по певній статті.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2020 18:32

Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом (с)
M-A-X

Подякував: 822 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2020 18:33

budivelnik написав:
  detroytred"[quote="4834062:budivelnik написав:
  detroytred написав:Но речь о другом ослаблении. О резком скачкообразном, возникшем при бегстве президента и замене старых управленцев.
Ви ситупаєте за те ,щоб старі перевірені фсб-гру кадри в лиці
президент - Януковича-переховується в РФ
голова ВР - Рибак - переховується в РФ
Премєр - Азаров - переховується в РФ
голови всіх силових (ЗСУ+СБУ+МВС) - переховуються в рф
вели нас в росію
Чи для збереження Держави Україна - доцільніше старих гереушно-феесбешників - вигнати і все таки втримати державу незалежною?

Ви як кац - пропонуєте здатись?
чи все таки боротись?
Я Вас удивлю, но мир не так уж прост.
Янек реально тянул Украину в ЕС. И как не удивительно, ломал об колену своих же рыгионалов, доказывая движение в Европу.
На определённом этапе...
Бувший замполіт... - а далі власного носа не бачить.
Я міг би повірити ,що Янукович класний пацан ,який тягнув нас в Європу.але погане пуйло змусило бандюковича відмовитись від своїх прагнень до Європи.... але тоді в мене запитання
Чому вся верхівка керівництва виявилась проросійською?
Чому людина яка по вашому вела нас в Європу-оточила себе людьми (найближче його оточення) з російськими паспортами?

От і виходить
Або ви недалекий
або зацікавлений.
Що вибираєте?
недалекий
чи зацікавлений?[/quote]

Вы тупы и брехливы.
Начинаете лгать с первого же предложения (о бывший замполит).
Что с тупым куском-то обсуждать-то?

То, что Янек на определённом этапе реально был заинтересован и реально тянул, и реально вытянул до того, что осталось поставить лишь подпись под ассоциацией -- это факт.

Причины, по которым пуйлу удалось навязать Янеку прорашенских МОУ и пр. окружение -- это уже совсем другой вопрос.
Который никоим образом не отменяет указанного факта.

В качестве версии: можно предположить, что таким образом пуйло пытался иметь рычаг влияния на Украину.
Но этого было недостаточно, чтобы принудита Янека к тайожному союзу.
Но и Янек не имел силенок отгородиться от насаждаемых ему прорашенского окружения.

Это банальные баланс, рычаги влияния, противовесы. Состояние которых может изменяться.
Что несколько сложнее примитивных порток...
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 04 січ, 2020 18:35, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2020 18:35

mephala написав:
  zРадио написав:
  mephala написав:по факту - раша спочатку вивозить яника і потім починає анексію криму.
чи ти будеш з хронологією сперечатися?

Ни в коем случае. Но спочатку - радикалы майдана стимулируют бегство Яныка и остальных представителей высшей власти для ее силового захвата... А потом все, как ты сказал

майдан хотів відсторонення яника від керівництва а не його втечі з країни.
майдан би влаштували перевибори і при його присутності в країні.
не потрібно свої фантазії приписувати майдану.

Бесталанный ты манипулятор - забыл истерику Парасюка 21-го вечером? Хорошенькая такая и ни разу не радикальная позиция - "якщо зек завтра до 10-ої ранку не піде геть, йдемо на штурм". Никто никого не выгонял, никто никому не угрожал - мирный майдан хотел перевыборов. Ага... так все и было...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2020 18:37

freeze написав:Ну вы тугодум однако, на третий день наконец дошло
Я борюсь с хамством и алкоголизмом. А вы тут приплетаете какое то нападение на алкаша, оскорбляющего порядочных людей. Он же не интервью брал, он извиняюсь на асфальте на корточках блевал, когда в глаз ему заехали

це ви намагаєтеся перевести стрілки з нападу за журналістську діяльність на напад по якомусь п’янству.
але це не означає що так воно і є.
і раджу вам підняти свою освіту щоб розуміти що таке журналістська діяльність та напади за її проведення. і як вона трактується ККУ.
а взагалі раджу вам сходити з групою підтримки шарікових на судове засідання по Артему Артеменку. навчите всіх там. :lol:
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2020 18:39

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:забыл истерику Парасюка
то радикально настроєний Майдан погнав януковича
То через повідомлення-один неадекват Парасюк...
Ви б визначились самі для себе
Радикальний Майдан? - Мирний Майдан?-Проплачений Майдан? - і так далі...
а то одночасно розкидатись ольгінськими кліше і правою риторикою - якось не робить вас експертом.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2020 18:39

zРадио написав:Бесталанный ты манипулятор - забыл истерику Парасюка 21-го вечером? Хорошенькая такая и ни разу не радикальная позиция - "якщо зек завтра до 10-ої ранку не піде геть, йдемо на штурм". Никто никого не выгонял, никто никому не угрожал - мирный майдан хотел перевыборов. Ага... так все и было...

Майдан хотів призначення перевиборів тут і зараз а не колись там через пів року.
Його кудись виганяли чи що?
Це з тебе маніпулятор безталанний
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2020 18:41

mephala написав:
  detroytred написав:Объясню: freeze подчеркивал, что редактору накидали за хамство и т.п. (т.е. не за редакторство). Вы это не опровергали.
Естественно, что я посчитал - редактору пострадал не за свою работу.

Как обливали журналиста есть видео. Претензии к нему, как журналисту.

і він це якось довів окрім бла бла бла?
я не вважаю за потрібне навіть починати розгорнуту дискусію у відповідь на подібні вкидання інформації.
просто знаю звідкіля в неї ноги. все від того ж шарікова.
для мене більше ваги має судове засідання - а там інкримінують напад за журналістську діяльність.
і всі оці потуги фріза в мене викликають лише посмішку. навіть прикольно читати як він реагує на "мама вызывай ментов" і як намагається відмазати чорта якого вже судять за напад по певній статті.

Тогда не понимаю:
- зачем freeze так искажать;
- и почему Вы сразу не указали на данное искажение. Сразу бы всё прояснилось.

Вы же приводили всевозможные аргументы (о самом оппоненте)), но не об данной ошибке (лжи), как Вы считаете.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2020 18:44

freeze написав:Я борюсь с хамством и алкоголизмом. А вы тут приплетаете какое то нападение на алкаша, оскорбляющего порядочных людей. Он же не интервью брал, он извиняюсь на асфальте на корточках блевал, когда в глаз ему заехали

і тому мабуть

Підозрюваному в нападі на шеф-редактора видання “Вежа” Андрія Качора, мешканцю Вінниччини Артему Артеменку змінили обвинувачення.
Тепер чоловік підозрюється у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 345-1 (“Умисне заподіяння журналісту, його близьким родичам чи членам сім’ї побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку із здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності”). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років
mephala

Профіль

#<1 ... 50345035503650375038 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор