Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Волгарь написав:Через 16 дней 500-от тысячная английская армия, побросав все вооружение, бежала с континента в ходе операции ДИНАМО!, за 5 дней до этого капитулировали голландцы, через день - бельгийцы, через 40 дней - 3-х миллионная французская армия. А черчилей сейчас и вправду немеренно - через одного
Увы, но здесь с Вами согласен. Чем Враг, с вашей стороны и пользуется.
budivelnik написав:ПС Прокурор,який зараз розслудує заявив Є Чотири особи,які будучи на Майдані і отримавши різного ступеня каліцтва - відмовляються від статусу постраждавші на Майдані....
Про
будучи на Майдані і отримавши різного ступеня каліцтва
это уже ваши фантазии.
Дословно следователь сказал:
За останній час в ході розслідування справ Майдану чотири особи відмовилися від статусу потерпілих. Про це на брифінгу заявив слідчий Держбюро Олександр Чорноблавський, передає кореспондент РБК-Україна.
Офіційне лице прокуратури - заявило Люди відмовляються від статусу...а не вимагають статус.. Це хоч зрозуміло?
Козак-характерник написав:Бий ворога людського - диявола! І його холуя і раба - пуйла!
Ти ж вроді за мир? І долярчики і холуї московські срадіо ,шапо. Це ми не за мир з пуйлом))
Я вже писав, що я за війну до переможного кінця. Політичні дискусії Результат цієї перемоги - звісно, що мир. Але я не за мир ціною рабства. Методи досягнення перемоги - питання дискусійне. Політичні дискусії
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 18 лют, 2020 15:14, всього редагувалось 3 разів.
настойка «Боярышника» вошла в тройку лидеров продаж в Украине
Для населения это недоступно - вероятно для "Слуг"?
"Хочу вам сказать, что у нас мощная армия. Провокации бывают, армия соответствующим образом, сильно ответила. Ситуация полностью контролируемая нашей армией, начальником Генштаба. Мы уверены, что эта провокация не изменит курс, потому что только с сильной армией можно садиться за стол переговоров. Мы уверенно приближаемся к прекращению войны и к миру", – сказал Зеленский. Больше читайте тут: https://gordonua.com/news/war/zelenskiy ... 87463.html
шурец написав:Нинішній важкий бій в Золотому - це повний крах політики зеленського щодо "розведення", умиротворення агресора. Як ви гадаєте, який висновок зеленський зробить з цього краху? Продовжить політику, яка зазнала краху. Втім, ви й самі це знаєте.
А может, Путлеру это и надо, чтобы Зе сидел и не рыпался. Если шо - я не зебот
Kudrjavuy написав:Военный эксперт Юрий Бутусов проанализировал этот документ.
Прямая речь с 55:36
держоборонне замовлення підвищене в порівнянні з попереднім роком на 16 відсотків і сума на яку ми розрахуемо в цьому році витратити більше одного мільярда доларів.
Кому верить, Бутусову ("военному эксперту", кстати, кто его назначил военным экспертом? На форуме уже был в свое время самоназначенный "Президент Украинского аналитического центра") или Данилову (секретарь РНБО) пусть каждый решает сам.
budivelnik Офіційне лице прокуратури - заявило Люди відмовляються від статусу...а не вимагають статус.. Це хоч зрозуміло?
И где там ваше
будучи на Майдані і отримавши різного ступеня каліцтва
По какой причине отказываются от статуса потерпевших
Kudrjavuy написав:Военный эксперт Юрий Бутусов проанализировал этот документ.
Прямая речь с 55:36
держоборонне замовлення підвищене в порівнянні з попереднім роком на 16 відсотків і сума на яку ми розрахуемо в цьому році витратити більше одного мільярда доларів.
Кому верить, Бутусову ("военному эксперту", кстати, кто его назначил военным экспертом? На форуме уже был в свое время самоназначенный "Президент Украинского аналитического центра") или Данилову (секретарь РНБО) пусть каждый решает сам.
Вы вероятно невнимательно ознакомились с содержанием? Одно не противоречит другому - в ЧЁМ?
yanyura Ще раз Петляти і чіплятись до слів - можна скільки завгодно-це може будь-який дурень Розумний спробує зрозуміти Отже по порядку 1 Фріз заявив на підставі пасквіля від портнова-лукаш про 26 випадків не правильного присвоєння статусу Героїв Небесної сотні, які приводять до втрат бюджету 2 Я переглянув ссилочку від фріза - і не вважаю її правильною , ба більше-я вважаю це зрадофілією.. 3 Офіційний слідчий від прокуратури заявив що в 2018-2019 роках , в прокуратуру було чотири звернення з проханням ПОЗБАВИТИ статусу отримавших шкоду на Майдані( але це не має відношення до статусу Героїв Небесної Сотні) від осіб які отримали ушкодження
Висновок Перше - ссилочка на страну уа авторства лукаш-портного не доводить що статуси Героїв Небесної Сотні присвоєнні з порушеннями ,а значить і не доводить розкрадання Державних коштів Друге - учасники Майдану, будучи патріотами навіть маючи право на отримання статусу учасника -самостійно звертаються в прокуратуру з проханнями позбавити їх цього статусу-щоб звільнити Державу від витрат... Тобто Люди патріоти самі допомагають Державі - а представники бандюковича(лукаш-портнов) спробують подати це у викривленному світлі Третє -деякі тутешні дописувачі. а саме ви і фріз - піддались на цю провокацію і перетворились на тих хто розповсюджує завідомо неправдиву інформацію.