Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Підкажіть будь-ласка, у Вашому підпису http://lx4.me/c/FCtDnKyY 200 за КОКОКРЕДИТ карту (жовту) То як ці 200 грн - зразу однією сумою, чи це 100 грн вітальний бонус + 100 грн за розрахунок наступного місяця? В банку сказали, що 200 дають лише при наявності смс с цією сумою (запрошення таке собі в смс повинно прийти - приходьте отримайте винагороду), але вони давно не бачили клієнтів, кому така смс прийшла
САме так...двома траншами по 100 грн грязними. А 200 грн це інша ахція без рефералки. Фарс повинен Вас запросити в відділення для отримання Карти для Виплат (Простір).
Подскажите, если я свою рефералку брошу знакомому (он уже клиент форварда), он оформит по ней КОКО-карту. Будет ли начислен бонус или эта рефералка для новых клиентов, которые не являются клиентами банка?
акет написав:Подскажите, если я свою рефералку брошу знакомому (он уже клиент форварда), он оформит по ней КОКО-карту. Будет ли начислен бонус или эта рефералка для новых клиентов, которые не являются клиентами банка?
В Акції приймають участь Клієнти, які відповідають умовам Акції (далі – Учасники Акції): є Клієнтами Організатора, які мають укладений з Банком договір на будь-який з продуктів Банку (далі - «Існуючий Клієнт»); не є клієнтами Організатора, у яких не має оформлених у Організатора кредитної картки за продуктом «KOKO КАРД (Кредитна картка)» та/або дебетової картки за продуктом «KOKO КАРД (Дебетова картка)» (далі - «Новий Клієнт»).
акет написав:Подскажите, если я свою рефералку брошу знакомому (он уже клиент форварда), он оформит по ней КОКО-карту. Будет ли начислен бонус или эта рефералка для новых клиентов, которые не являются клиентами банка?
Не можно, а нужно! Конечно и он и вы получите. Я давно клиент и Коко продуктов , но для новых дебеток взял рефку с форума, кто меньше всего их офишировал. Бонус уже на карте.
Подали заявку по рефссылке, перезвонили из банка, девочка сказала, что только для новых клиентов бонус, а т.к. вы являетесь уже клиентом банка, то бонус не начислят.
акет написав:Подали заявку по рефссылке, перезвонили из банка, девочка сказала, что только для новых клиентов бонус, а т.к. вы являетесь уже клиентом банка, то бонус не начислят.
А Ви правильною рефералкою скористались? Новий клієнт - це клієнт який не має жодної карти КОКО. Якщр не будуть бонус платити...стукайте...будем чинити шкандаль.
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Чет 20 лют, 2020 16:44, всього редагувалось 1 раз.
акет написав:Подали заявку по рефссылке, перезвонили из банка, девочка сказала, что только для новых клиентов бонус, а т.к. вы являетесь уже клиентом банка, то бонус не начислят.
Могли б у них ничего и не спрашивать, а идти за картой.
А Ви правильною рефералкою скористались?
Банк вчера прислал мне смс с рефералкой, этой ссылкой и воспользовались. На странице заказа КОКО-карты, не вижу где выбрать дебетную.