|
|
![]() Re: АТБ заявила, що виробники намагаються підвищити ціни на.А в Біллі по 1.29 продають ... Розсипні ...
Все це казочки ... Як колись постійно казав один чоловік - "бізнес в збиток працювати не буде" . А собівартість можна нарахувати будь-яку - було б бажання ... Якщо буде збиток - курей поріжуть і продадуть м"ясо . От і все ... Зараз просто , напевно , експорт яєць пропав ( чи припав як мінімум ) - от і почали балачки . ![]() Минимум с начала этого года яйца есть постоянно в продаже по цене 1-1,15-1,19 грн. в разных торговых сетях. Иногда продают еще дешевле 0,89 ![]() Как вы писали в районе жовтня цены в магазинах были чуть выше 1,35-1,45 но не 2,4-3 как вы пишите, а год назад - прошлая весна - начало лета от 0,69 - 0,8 грн. - в постоянной продаже крупных торговых сетей. ![]() конкретно эта цена держалась минимум месяц. В остальных случаях 80 коп до гривны. Это если взять только минувший год. Если бы производитель работал в минус как вы описываете год - он бы вылетел в минус и давно бы закрылся, но продолжают успешно работать по таким ценам. Это тот же уровнеь цен что был при курсе 8, наряду с яйцами в этом же ценовом диапазоне - 6 летней давности - продаются овощи борщевого набора от 3-4 грн за кг, мука, сахар, крупы. ![]() (ценник недельной давности) У них свои "корма" - удобрения, механизация и прочее. Но продают они по тем же ценам что и 6 лет назад , пропорционально ценам яиц в районе 1 грн. Да к концу года поднимая цены до 10-15 грн - это ежегодный сезонный загон, но такое было и 6 лет назад, с нового урожая опять старт от 3 грн как и раньше. Но там никто не плачется что продают ниже себестоимости, не "режут" трактора и сеялки. Есть ли цены 2-3 грн - конечно есть , но таких хитросделанных становится все меньше - рынок и конкуренция делают свое дело, и оборзевшие барыги должны снижать многократно завышенные цены. как и на многие другие товары. Вывод : это все очередной загон в данном случае под пасху и не надо ляля. ![]() Surfer Я Вам простий розрахунок "на пальцях", який показує, що на даний час тільки корми покриває закупівельна ціна, а Ви про акції. Про середню ціну корму ,яка практично близька до собівартості, тому що свої з механізацією та виробництвом, про те скільки зїдає птиця корму на 1 яйце і прямі витрати, на одне яйце виключно. Ви адекватно мислити вмієте? Чи як зелений клоун до бариг всіх записуєте?
![]() Востаннє редагувалось dcagro в Сер 01 кві, 2020 14:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() А що поганого в тому, що якшо ви хочете жити в період карантину так само як до нього, і щоб хтось за вас виробляв, доставляв, продавав товари - то можна і дорожче за це платити? Бо завтра працівник виробництва яєць скаже - що я краще вдома посиджу, і ви мене не маєте права звільнити.
Чому на карантині люди набирають кілограми, а не тратять їх - видно не так все ще страшно з грошима, як пишуть. Гречки набрали прозапас, а їмо як і раніше. Бачив я ці корзини з йогуртами і шоколадом. А ті шо раніше їли одну гречку, і зараз її їдять нормально, бо першими затарились. Зробивши ажіотаж на ринку.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|