Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 555556557558559 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Ср 01 апр, 2020 15:41

1472580369 писал(а):
  flyman писал(а):Думаю, що за місяць карантину в Турції, пан акурт буде не на тільки говорити до свого пса, а і його пес буде розмовляти з ним про філософію життя на березі Середземного моря.

В даний час, краще карантин проводити в Україні, чи в Туреччині?

Приємно відмітити - а на відміну від моїх апологетів, які сидять, обсівшись ремонтами залізобетонних паралелепіпедів, сподіваючись після 25-ти річного скитання по гуртожитках та кімнатах з підселенням, на "вічне життя", я щоденно спілкуюся: Ірландія, Швеція, Крим, США, Німеччина, Франція, Румунія, Литва - що майже всюду витримуються однакові стандарти забезпечення виживаємості:
- не лазять по хатках.
- не виходять з квартир.
- застосовують маски та рукавички.
- ретельно миють руки.

Ось годину назад із Криму:
"У нас до сегодня был полукарантин даже они это называли самоизоляцией а на работу надо было ходить
Но я не хожу сказал или буду работать удаленно или или увольняйте
Пока работаю удаленно"

В лікарні МедікалПарк Анталії, що спеціалізується на лікуванні онкохворих з України за гранти МОЗ України та за власні кошти, у декого з "наших" закінчився (тьху-тьху-тьху) курс 2-х річного лікування.
Вирішили залишитися в Анталії.

P.S. Посольство України в Анталії офіційно повідомило про те, що уряд України та уряд Туреччини домовилися про "умовно" безстрокове продовження перебування громадян України в Туреччині навіть після закінчення терміну ВНП.

Дуже радий, що форумчани за мене переживають та турбуються.
Реально приємно.
Це навіть дало мені ідею прописати тези про засади виживаємості в наші важкі часи.
З ціього приводу ретельно спілкуюся із моїми приятелями:
- директорами фірм
- власниками ПП
- державними службовцями на рівні міністерств та управління населенними пунктами України
- співробітниками Депаратаментів охорони здоров"я обласних центрів (там реально працюють шаленно: с 6-00 вже на роботі - додому повертаються о 01-00 ночі)
- орендодавцями.

Моя думка - що ця халепа надовго - думаю, не менше, ніж на рік.

Думаю підготувати якийсь огляд - це буде тим більше цікавим, що я не відношусь до жодної з цих категорій - працюю - коли працюю - віддалено.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 02 апр, 2020 08:42

Пан Мизантроп правий: в наші важкі і непрогнозовані часи пан Frant міг би заробити чималі гроші.
Заробити легко:
- ще тиждень-два тому за прибирання квартири люди платили по 500 гривень на добу - це навіть більше, ніж підсобнику на будівництві. Зараз розцінки виросли. Тобто, за один день можна заробити на попоїсти а вже за три дні - щось і відкласти.
- сама вигОдна справа - то "перетримка собак". Ще не так давно я радив жінкам своїх приятелів, що сумлінно працювали в державній установі за мінімалку, кинути ту мінімалку та брати на перетримку собаку за 100-120 гривень на добу. Сам так платив, коли мені треба було.
Зараз в Києві розцінки ще приємніші:
- перетримка собаки масою до 10 кг - 200 гривень.
- собаки масою більше за 10 кг - 250.
- собаки елітної породи - 400 гривень.
Для тих, хто не знає: на час перетримки володар собаки надає корм.
Якщо врахувати, що під час перетримки НІ ЗА ЩО НЕ ВІДПОВІДАЄШ, крім того, щоби собака не втекла, то просто гроші з неба.

Якщо брати кожного дня 1-3 собаки, то можна заробити чималі гроші.
Треба врахувати, що ці гроші ніде не обліковуються та не обкладаються податками.

Пан Мизантроп додає нам всім позитивну ідею про те, як вижити в складних, можливо фатальних, та не передбачуваних умовах сьогодення.

Оскільки пана Франта дуже хвилює моя собака - бо вже другий день пан обговорює разом з іншими мого собаку:
- собаку на перетримку віддають тоді, коли самі не мають можливості утримувати.
- не мають можливості тоді, коли не можуть взяти її із собою у подорож.
- трохи легша справа із собакою масою до 8 кг - таку собаку можна взяти із собою в літак за певних умов. Перевезення літаком собаки більшої маси - досить складне та дороге задоволення - треба собаку здавати в контейнері в багаж за чималі гроші. Я ніколи так не робив - собака моя мандрує зі мною в багажнику позашляховика. Завжди можна знайти готель, який приймає із собакою. Останній раз мешкав із собакою в готелі IBIS Kayseri на гірськолижному курорті в Erciyes в лютому. Чудові умови: за 150 лір на добу - 600 гривень - маєш чудовий номер у готелі із сніданком, о 9-00 виїхав кататися на лижах - собака тихо сидить в номері. Попередньо попреджаю покоївку, щоби не заходила без нас на прибирання номера. Повернувся з катання на лижах - вигуляв собаку на великій території готелю.
- зараз всі люди витримують карантин, сидять вдома, ніде не мандрують та літаки взагалі не літають, тому тут - на мою думку - пану Франту не заробити на прожиття.

Але є й великий позитив: ретельно переживають за те, щоби akurt'y було комфортно жити.
Це - класно!
Панове форумчани: бережіть здоров"я!
Це єдине, чого не можна купити.
Мені трохи легше, ніж вам - за мене турбується ціла купа активних дописувачів.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 02 апр, 2020 09:35

Цікаво, що Ви помиляєтеся.
Не можна так. Колись же треба розірвати ланцюг власних помилок.

Мені, наприклад, сподобалася фраза того форумчанина. В нього всього 6 повідомлень. Новачок.
Я звернув увагу на ось це. Там є смисл.
  1472580369 писал(а):
  Natt писал(а):17. Подумайте о своем деле - порог входа сильно упадет, а много ниш освободится.

Ну і які ніші звільнились після минулої кризи?
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 02 апр, 2020 09:37

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt писал(а):Пан Мизантроп додає нам всім позитивну ідею про те, як вижити в складних, можливо фатальних, та не передбачуваних умовах сьогодення.

Бережіть усі себе і своїх близьких! Мене тапера буде всім вам не вистачати.Потеплішало і я ухожу в ліс.
Мизантрóп

С нами с: 03.12.14
Благодарил (а): 1618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 02 апр, 2020 10:08

Гарна ідея.
Я сам сьогодні планую виїхати в гори - в 20 км є цікава долина.
Вчора ввечері в Анталії пройшов дуже потужний дезинфікуючий дощ.
По вулицях йшли дуже потужні потоки води.
Изображение
Гарного дня! Бережіть себе!
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 02 апр, 2020 10:26

Гадаю, читачі не пропустили вчора дуже важливу для кожного українця новину.
https://www.pravda.com.ua/news/2020/04/1/7246107/
Последний раз редактировалось akurt Чт 02 апр, 2020 15:20, всего редактировалось 3 раз(а).
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 02 апр, 2020 11:16

akurt писал(а):Цікаво, що Ви помиляєтеся.
Не можна так. Колись же треба розірвати ланцюг власних помилок.

Мені, наприклад, сподобалася фраза того форумчанина. В нього всього 6 повідомлень. Новачок.
Я звернув увагу на ось це. Там є смисл.
  1472580369 писал(а):
  Natt писал(а):17. Подумайте о своем деле - порог входа сильно упадет, а много ниш освободится.

Ну і які ніші звільнились після минулої кризи?

вигул собак в Іспанії (песики добре зароблять, але прийдеться цілий день ходити)
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 02 апр, 2020 13:35

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

А на морі зараз хтось взагалі купається?
Карантин це дозволяє чи ні?
Trast

С нами с: 10.03.18
Благодарил (а): 14 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 02 апр, 2020 13:43

Trast писал(а):А на морі зараз хтось взагалі купається?

А выход к морю не через парк у вас? :mrgreen:
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокирован
С нами с: 08.12.07
Благодарил (а): 2686 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 02 апр, 2020 13:46

clientage писал(а):
  Trast писал(а):А на морі зараз хтось взагалі купається?

А выход к морю не через парк у вас? :mrgreen:

Не зрозумів?
Trast

С нами с: 10.03.18
Благодарил (а): 14 раз.

#<1 ... 555556557558559 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор