Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Trast писал(а):А на морі зараз хтось взагалі купається? Карантин це дозволяє чи ні?
А выход к морю не через парк у вас?
Не зрозумів?
В частности, во время карантина, который продлится до 24 апреля 2020 на всей территории Украины, ввели запрет на: ... посещение парков, скверов, зон отдыха, лесопарковых и прибрежных зон, кроме выгула домашних животных одним лицом и в случае служебной необходимости;
clientage писал(а): А выход к морю не через парк у вас?
Не зрозумів?
В частности, во время карантина, который продлится до 24 апреля 2020 на всей территории Украины, ввели запрет на: ... посещение парков, скверов, зон отдыха, лесопарковых и прибрежных зон, кроме выгула домашних животных одним лицом и в случае служебной необходимости;
Ні, в Анталії і не тільки НЕ можна виходити на пляж. Суцільна заборона - карантин - вихід до моря (тут пляж довжиною з 15 км) перекрито. Тут треба врахувати, що тут набережна з газонами і зазвичай на пляж та на газони вибираються родинами - відпочивають та п"ють чай. Інколи готують шашлик. Все це заборонено - Набережна в Анталії огорожена - чергує поліція на мотоциклах. За вихід на пляж або за проведення пікніків - я писав вище - штраф 3 150 лір або приблизно 500 доларів. Я планував виїхати в гори сьогодні, але підкорився карантину та не поїхав. Дивлюсь серіали.
Дуже раджу не жартувати з тією бідою і зробити 3 речі:
а) почитати заяву мера Дніпра Бориса Філатова.
б) почитати вище повідомлення від clientage
в) робити як я - виконувати умови карантину та як я - дивитися серіали - проектор транслює зображення на всю стіну спальні. Так ось, хто жартує: серіал від Netflix "The rain". Данія. З перекладом (я дивлюсь в оригіналі - мова англійська, субтитри англійською) можна подивитися тут:
х х х По непроверенным сообщениям въезд в Анталию на авто разрешен ТОЛЬКО авто с номерами Анталии (серия номерных знаков 07).
С большим удовольствием читаю ветку по недвиге в Киеве. Отмечаю для себя: Faceless, Alex6, Прохожий, baraka, Первый, adeges, PS4, investorkiev и еще пару-тройку ребят/girls... Отличные рассуждения!
На тему такого:
sequence писал(а):
investorkiev писал(а):.. карантин закончится и ошалевшие заросшие без маникюра люди выйдут на улицы и узрят цены, от которых у них уши в трубочку свернутся.
ага. Вот только к этому времени денех даже на стрижку не останется. Зато вторичка в цене люто просядет - спрос на деньги сильно вырастет
Из Ирландии по Вайберу: - На выходных стригусь налысо... настал мой час... - Мудро - И 12 евро сэкономлю!
akurt писал(а):С большим удовольствием читаю ветку по недвиге в Киеве. Отмечаю для себя: Faceless, Alex6, Прохожий, baraka, Первый, adeges, PS4, investorkiev и еще пару-тройку ребят/girls... Отличные рассуждения!
Пропоную Вам нову ділову гру. Чисто як "колезі по цеху" згаданих виже осіб та фахівцію із закордонної нерухомості. Цього разу я не маю на увазі Польщу - а цікавіше. Дивіться - Ви - житель славетного Тернополя (одне з найбільших міст історичних земель Галиції та Поділля, Тернопіль входив до складу ЗУНР, Київ - до складу УНР), і - нарешті - після довгих (25 років) роздумів вирішили кинути якір у Києві. Тобто Київ для Вас - реальне зарубіжжя. Крім того, поєдується час і простір - як філософські категорії. Простір - то комплекс відчуттів і досвідних даних (Берклі, Мах) або апріорна форма відчуттєвого споглядання (Кант). Час - відносна властивість феноменальних речей, порядок послідовності подій (класичний варіант реляційної концепції Ляйбніца).
akurt писал(а):Пропоную Вам нову ділову гру. Чисто як "колезі по цеху" згаданих виже осіб та фахівцію із закордонної нерухомості. Цього разу я не маю на увазі Польщу - а цікавіше. Дивіться - Ви - житель славетного Тернополя (одне з найбільших міст історичних земель Галиції та Поділля, Тернопіль входив до складу ЗУНР, Київ - до складу УНР), і - нарешті - після довгих (25 років) роздумів вирішили кинути якір у Києві. Тобто Київ для Вас - реальне зарубіжжя. Крім того, поєдується час і простір - як філософські категорії. Простір - то комплекс відчуттів і досвідних даних (Берклі, Мах) або апріорна форма відчуттєвого споглядання (Кант). Час - відносна властивість феноменальних речей, порядок послідовності подій (класичний варіант реляційної концепції Ляйбніца).
Replay писал(а):.... Там, где ты можешь получить образование и медпомощь, там надо и жить! А работать там, где больше платят. ....
ще одне пояснення, як сприймається житло в мегаполісі: місце де ти спиш.
Акурт, так як ти з села, то тобі і Київ і Львів - реальне зарубіжжя. Твоя проблема в тому, що ти переносиш свій світогляд на інших, і думаєш, що вони мислять подібно тобі. Якщо ти думаєш, що ти родився в селі і втік в місто, щоб не критути коровам хвости і не викидати гній з під свиней, то не думай, що решта мають подібну мотивацію, так як вони можуть походити із шляхетної родини, а не з сім"ї колгоспника. І в них зовсім інший світогляд і ставлення до життєвих цінностей, грошей, нерухомості ...
В условиях пандемии коронавируса c начала марта 2020-го увеличилось число зарубежных вилл и апартаментов, выставленных на продажу с дисконтом до 30 процентов. Больше всего таких объектов во Франции и Италии, говорится в материалах консалтинговой компании Knight Frank
...
«Что касается локаций, то интерес проявляют преимущественно к приобретению недвижимости в европейских странах, — констатируют эксперты. — 50 процентов запросов приходится на Италию, Францию и Испанию — страны, которые сейчас больше всего пострадали от эпидемии COVID-19. Остальные запросы распределились между другими европейскими направлениями, а именно Лондоном, Кипром и Грецией, а также странами, участвующими в миграционных программах».
Ну що ж Ви так, пан flyman, вже 2-ий раз падаєте з п"єдестала експерта закордонної нерухомості.
Питання ж дуже толерантні: люди в нашу епоху - ну скажімо так, в інтересну епоху - бо я думаю, що це на дуже довго - вкладаються в бетон - цікава ж ваша думка: причини, роздуми, економіка, доведення доцільності - хіба не важливо? Я не даремно наголосив на філософській складовій - бо ПРОСТІР+ЧАС. Спробуйте, питання ж реально толерантні та без "підводних каменів". І не помиляйтеся так в черговий раз: я народився і виріс в центрі великого міста в приватному будинку, який на ділянці в 6 соток побудували тато та мама. Шість соток землі видала УРСР - як було записано в документах - у "безстрокове користування". Ні тато, ні мама не чекали ні "хрущовок", ні "панельок" від держави. Стіни будинка викладував чоловік маминої сестри - то його основна професія. Цікаво, що УРСР - зараз в те важко й повірити - разом із документами на землю видавала і готовий проект приватної садиби - альбом креслень. Але батько та мати відступили суттєво від проекту і будували на свій розсуд. Це рішення було вірним: через якийсь час була можливість вже мені зробити суттєву реконструкцію. Як бачите, я ні по "хатках", ні по селам не жив. Тобто, не помиляйтеся черговий раз.
ПрОшу.
Последний раз редактировалось akurt Пт 03 апр, 2020 16:07, всего редактировалось 1 раз.